FIV Europa(38)
Raspunsuri - Pagina 21

adria42 spune:
Melisa, eu am luat estrofem in loc de progynova myte, din Ungaria. La noi nu se gaseste nici una , nici alta. Eu mai iau inca estrofem pana in sapt12. Acum am implinit 10 sapt.Sapt viitoare vreau sa scriu si eu profului sa vedem cum reduc doza de progesteron.
Felicitari pt inimoara!
Sandy, am facut transfer cu embrioni de 3 zile. Eu am avut numai 3 ovocite fertilizate, din care 2 embrioni f.buni si unul ametit. Tu ai raspuns mult mai bine la stimulare si ai avut cu ce sa ajungi la blasto.
Balanta, im pare rau ca treci prin atata suferinta! Dumnezeu sa te intareasca si sa te binecuvanteze cu un copil sanatos!

adria42 spune:
Samira, imi pare rau ca ai facut hiperstimulare, dar ai vazut ca si Mirela a facut dupa FIV si are acum 2 baietei nazdravani, acusica naste! Asa ca tot raul este spre bine cum se spune, o sa fie micutii mai lipiciosi! Trebuie sa te vaz MUSAI cu beta MAAARE luna asta! Si sa stii ca ti-am trimis eu prin telepatie virusul de graviduta, zau ca esti virusata acum!

orchid spune:
Am rezultatele -
progesteron 47 ( a crescut cu 30 de unitati de luni)
HCG 24560
Mi s-a sus ca sunt in limite bune acum.
Continui cu Crinone doza dubla pana joia viitoare cand am reprogramat ecografia. Voi avea 6 saptamani si 6 zile atunci.

Gabi_B spune:
UAU, orchid, ce beta ai! sint doi?
buna dimineata la toate fetele!
eu n-am luat suplimente de estrogeni deloc (estrofem) deloc. am tinut-o una si buna cu progesteron 600mg/zi in primele 12 sapt.
Gabi+22
placenta previa centrala

Sisipisi spune:
sandy ti-am gasit eu cabinet de acupunctura cu medic chinez in Bucuresti. La mine se foloseau ace de unica folosinta. De fiecare data la deschideau in fata mea si dupa aia erau aruncate. Probabil erau incluse in pret.
http://www.romedic.ro/acupunctura-medic-chinez/album
orchid bravo pentru progesteron. Asteptam vesti de la eco.
Fetelor pentru fiecare.

orchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_B UAU, orchid, ce beta ai! sint doi? ![]() buna dimineata la toate fetele! eu n-am luat suplimente de estrogeni deloc (estrofem) deloc. am tinut-o una si buna cu progesteron 600mg/zi in primele 12 sapt. ![]() ![]() Gabi+22 placenta previa centrala |
Gabi eu sper sa fie unul si bun Doi daca sunt trebuie musai sa fie identici

ca nu am avut decat un embrio de trei zile pus exact acum 4 saptamani
Numai bine Gabi cu sarcina. Ai grija de tine

adria42 spune:
Orchid, ma bucur ca ti-a crescut progesteronul si beta este f.bun! Asteptam vesti bune de la eco!
Gabita, eu nu am avut un endometru prea grozav la ET, numai 9.5mm si data fiind si varsta, cred ca era necesara o sustinere cu estrogen + progesteron. La FIV2 nu am avut estrogen si endometrul meu a evoluat dezastruos dupa ET. Pupici la nazdravan, ce face, e activ, da cu piciorutele?
Sisi, Adijo, Bruni, Balanta
Melisa, am uitat sa-ti spun ieri ca eu mi-am luat concediu medical, pana la 14 sapt medicul meu ginecolog nici nu vrea sa auda sa merg la servici. Merg numai dupa amiaza 3 ore/zi la al 2lea job pt ca nu se poate altfel. Sper sa fiu bine si din trimestrul II sa ma reintorc la servici ca nu mai pot psihic. As avea de lucru si acum, trebuie sa termin neaparat o lucrare, dar am intrat parca intr-o stare de transa, neuronul meu indaratnic refuza sa presteze chestii de astea stiintifice, a intrat in greva!

Sisipisi spune:
adria wow ce eroina . Cum naiba te descurci sa lucri la 2 joburi?! Eu am o stare de urs in hibernare. Afara sunt minus 8, zapada, iarna. Eu in casa la caldurica cu pisica mea somnoroasa si cainele meu la fel de somnoros. Am de studiat da' nu imi vine.

adria42 spune:
Sisi, nu sunt eroina! Dimineata lucrez la stat si dupa amiaza la propria "afacere" (cam impropriu zis, dar n-am gasit acum alt termen). Pana acum 2 luni munceam pana seara la stat, desi programul de lucru este de 7 ore/zi, plus zilele cand munceam si 32-36 ore la rand, plus scriptologia pe care o mai luam in ultimul timp si acasa ca sa nu mai ma cert cu sotul meu ca stau numai la servici...M-am hotarat asta vara sa mai fac ceva in plus, mai ales ca stii si tu ca salariile la bugetarii din Romania au scazut drastic in ultimul an.
Sisi, e cam nasol de studiat cand stii ca se apropie sarbatorile, iti tot vine sa stai la caldurica si sa te pisicesti!

melisa28 spune:
Eu nu mai inteleg nimic.
Am trimis mail sa intreb ce fac ca mi s-a terminat progynova myte si cica e ok, sa opresc si utrogestanul.
Fetelor dar nu e prea devreme?...Am tot citit ca voi il luati o perioada mai lunga. As vrea sa-l continui, ce zice-ti?...Ce rau imi poate face?