cafeneaua noastra vesela !!!-4
Raspunsuri - Pagina 8

DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka imi dai retete de chec? |

las sa ma dau shi eu mare gospodina pe forum...ce numa' altele

DanaAlex spune:
Cryss...cum itzi ziceam tu de;acuma???nestematooo, rubinooo, diamantooo.... tzucatzi-ash gaurilile tale de fata freumoasa shi dashteapta!!!...mai cant????p.s. sa tzina bazul careva, ca perd ritmu'

Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
soro!!! de la ciocanelele alea la cuptor facute sub indrumarea ta directa ...mi se trage ![]() las sa ma dau shi eu mare gospodina pe forum...ce numa' altele ![]() ![]() |
Acuma ce vrei sa spui ? Vezi sa nu iei iar avertisment ca nu mai "se egzista" altul mai rau ca rosu

Lali mami de

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

cryss_cryss spune:
citat din mesajul lui dadi_t
Acum imi esplic expresia...o are cu nestemate...tu ai 5???? ![]() ![]() |

cryss_cryss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Cryss...cum itzi ziceam tu de;acuma???nestematooo, rubinooo, diamantooo.... tzucatzi-ash gaurilile tale de fata freumoasa shi dashteapta!!!...mai cant???? ![]() p.s. sa tzina bazul careva, ca perd ritmu' ![]() |

DanaAlex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Acuma ce vrei sa spui ? Vezi sa nu iei iar avertisment ca nu mai "se egzista" altul mai rau ca rosu ![]() ![]() |
haoleu...nu tragetzi!!!...sunt eu gospodina mica shi vesela

ce aluzii??? nu'sh ce-s alea....e papa bun?

DanaAlex spune:
citat din mesajul lui cryss_cryss
![]() ![]() cristina |
tzine shefa zumul...ca eu le zic!!!
danga, danga danga...offff maaiiiiiiiii shi ma duc cu iiii asta pana pune cineva un shptitz ca mi s-a uscat gatlejul

Lali_mete spune:
Da ma ,e cel mai bun papa,nu are zahar mult si nu ingrasa absolut deloc ,sunt bunatatile dadatoare de emotii . Hai mai canta-ne ceva
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

happy_uka spune:
citat din mesajul lui DanaAlex
soro!!! de la ciocanelele alea la cuptor facute sub indrumarea ta directa ...mi se trage ![]() las sa ma dau shi eu mare gospodina pe forum...ce numa' altele ![]() ![]() |
sa vezi ce ciocanele in cap iti dau eu tie madam

mami de