cafeneaua noastra vesela !!!-4
Raspunsuri - Pagina 8
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka imi dai retete de chec? |
las sa ma dau shi eu mare gospodina pe forum...ce numa' altele
DanaAlex spune:
Cryss...cum itzi ziceam tu de;acuma???nestematooo, rubinooo, diamantooo.... tzucatzi-ash gaurilile tale de fata freumoasa shi dashteapta!!!...mai cant????p.s. sa tzina bazul careva, ca perd ritmu'
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
soro!!! de la ciocanelele alea la cuptor facute sub indrumarea ta directa ...mi se trage las sa ma dau shi eu mare gospodina pe forum...ce numa' altele |
Acuma ce vrei sa spui ? Vezi sa nu iei iar avertisment ca nu mai "se egzista" altul mai rau ca rosu .Pe ce motiv? Pai faci aluzii bre,acu' nu le mai spui derect . Doar stii ca nu estem in siguranta ,ca doar suntem minunate si suntem de urmarit . Mai avem si nestemate printre noi acum !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
cryss_cryss spune:
citat din mesajul lui dadi_t
Acum imi esplic expresia...o are cu nestemate...tu ai 5???? nestemato! |
cryss_cryss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Cryss...cum itzi ziceam tu de;acuma???nestematooo, rubinooo, diamantooo.... tzucatzi-ash gaurilile tale de fata freumoasa shi dashteapta!!!...mai cant???? p.s. sa tzina bazul careva, ca perd ritmu' |
DanaAlex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lali_mete
Acuma ce vrei sa spui ? Vezi sa nu iei iar avertisment ca nu mai "se egzista" altul mai rau ca rosu .Pe ce motiv? Pai faci aluzii bre,acu' nu le mai spui derect . |
haoleu...nu tragetzi!!!...sunt eu gospodina mica shi vesela
ce aluzii??? nu'sh ce-s alea....e papa bun?
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui cryss_cryss
cristina |
tzine shefa zumul...ca eu le zic!!!
danga, danga danga...offff maaiiiiiiiii shi ma duc cu iiii asta pana pune cineva un shptitz ca mi s-a uscat gatlejul
Lali_mete spune:
Da ma ,e cel mai bun papa,nu are zahar mult si nu ingrasa absolut deloc ,sunt bunatatile dadatoare de emotii . Hai mai canta-ne ceva
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
happy_uka spune:
citat din mesajul lui DanaAlex
soro!!! de la ciocanelele alea la cuptor facute sub indrumarea ta directa ...mi se trage las sa ma dau shi eu mare gospodina pe forum...ce numa' altele |
sa vezi ce ciocanele in cap iti dau eu tie madam
mami de de 1 an Nihil Sine Deo