cafeneaua noastra vesela !!!-4
Raspunsuri - Pagina 6
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex ideea e ca trebuie forma de urs |
Este bre forme,la tot pasul . Eu am vazut in Piatza Grivitzei,la cei care vand tot felul de chestii din Bulgaria,la magazinele de confiscate am vazut si forme de briose,si cu 6 si cu 12 forme.
Si cola se poate inlocui cu apa minerala ,facea mama un cozonac de post cu apa minerala yummy-yummy. Ca sa iasa usor ursuletii din forme, ungeti formele cu margarina sau ulei,si tapetati cu faina sau pesmet .
dadi,e dashchis pentru tine la orice ora cheia e sub pres sau in ghiveciul ala mare din stanga ,cu boschetele verde cu frunze multe ,in caz ca nu e Dana p-aici sau nu a lasat cheia la careva.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
DanaAlex spune:
Tania, una bucata febletze baiat canta www.trilulilu.ro/Saimir07/42dcc954f85daa" target="_blank">"bate vantul frunzele/ se-nvartesc morishtile..." cu gestica shi mimica potrivita, e asha de haios!!!...acum doarme dus, am inceput la ora 21 sa-i bag la nani. INFO!!! sa nu uitatzi sambata acum, incepand cu ora 11, ne intlalnim cu Tinkerbell la Tomisp.s. shi eu te 'ubesc muuuult!
Lali_mete spune:
DanaA am postat la 10 secunde distanta una de alta . Pai si vin si bere ma? Vezi ca de la bere doare capul mai rau ca de la vin,si iti este si mai rau ,nu iti zic de unde stiu .
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
dadi_t spune:
Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand.
Nepotul:
- Ce s-a intamplat?
Bunica:
- A murit bunicu' !
- Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire?
- Azi dimineata in timp ce faceam sex.
- Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal!
- Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea!
- Si atunci care a fost problema!
- A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta!!!
dadi_t spune:
Ei cu o bericica la bord nu ma mai opresc.....
Bula la scoala.
-Ce mai face tatal tau,Bula?
-O sa moara, doamna, o sa moara!
-De ce boala moare, ma?
-De diaree, doamna.
-Dar de unde stii tu lucrurile astea?
-Pai am ascultat eu la usa si stiu.
-Nu-i frumos sa asculti la usa wc-ului!
-Dar am ascultat la usa dormitorului.
-Ce legatura are dormitorul cu diareea?
-De vreo doua saptamani incoace mama ii spune tatalui meu in fiecare
seara, inainte de culcare :"Nu se mai intareste odata si k...k-tul asta ?"
Lali_mete spune:
dadi_t spune:
si-nca una si ma duc la....:
La noi, in America , medicina e asa de avansata, ca scoatem un rinichi de la unu’ , il transplantam la altu’ si dupa; 6 saptamani ala deja isi cauta de lucru! Doctorul rus spune:
- Asta nu-i mare scofala; la noi, în Rusia, scoatem jumatate de inima de la unu’, o transplantam la altu’ si dupa; doua saptamani amandoi deja isi cauta de lucru! Se ridica si doctorul roman si spune:
- N-avem ce sa comparam, toti sunteti inapoiati fata de noi; în Romania, am luat cativa fara creier, altii fara inima, i-am pus iîn fruntea tarii si acum toti ne cautam de lucru!
Hai si-un supliment:
O femeie batuta rau se duce la doctor.
Doctorul:
-Ce s-a intamplat ?
-Nu stiu ce sa ma mai fac. De fiecare data cand sotul meu vine acasa baut, ma bate de ma rupe.
-Am un leac foarte bun pentru asta. Cand sotul tau vine acasa baut, tu
imediat iei o cana de ceai de musetel si faci gargara si tot faci gargara.
Doua saptamani mai tarziu, femeia, aratand proaspata si renascuta, se
intoarce la doctor.
-A fost o idee stralucita. De fiecare data cand sotul meu venea acasa
baut, eu faceam doar gargara cu ceai de musetel, si el nici macar o data nu m-a atins.
-Vezi daca-ti tii gura ?