cafeneaua noastra vesela !!!-4
Raspunsuri - Pagina 4
Lali_mete spune:
Vreau si eu o tarie ,macar asa,virtuala,ca am neste tzuica de la soacra,dar nu o pot bea ... arde pe gatlej. Ce dai Dana?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
DanaAlex spune:
Doi betzivi mergeau intr-o seara pe o cale ferata.
Primul din ei zice:
- Mamaaa...ce de scari in blocul asta!
Al doilea:
- Si ce rece e balustradaaa!
La care primul:
- Ia ssstt....tu auzi? Vine liftul!
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Vreau si eu o tarie ,macar asa,virtuala,ca am neste tzuica de la soacra,dar nu o pot bea ... arde pe gatlej. Ce dai Dana? |
remediul sa nu mai arda e: fa-o fiarta!!!
cu cateva boabe de piper shi zahar shi daca e prea tare, flambeeaz-o...i se duce din tarie shi se face asha buuunaaaa
shi eu dau o tzuica fiarta...ca mi-ai facut pofta
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui DanaAlex Doi betzivi mergeau intr-o seara pe o cale ferata. Primul din ei zice: - Mamaaa...ce de scari in blocul asta! Al doilea: - Si ce rece e balustradaaa! La care primul: - Ia ssstt....tu auzi? Vine liftul! |
Saracii
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaAlex
remediul sa nu mai arda e: fa-o fiarta!!! cu cateva boabe de piper shi zahar shi daca e prea tare, flambeeaz-o...i se duce din tarie shi se face asha buuunaaaa shi eu dau o tzuica fiarta...ca mi-ai facut pofta |
Bun,asa o sa fac. Mai,eu maine vreau sa fac o prajitura cu dovleac,ca a facut soacra cat am stat la ea si m-am batutcu socrul sicopilul pe tava cu prajitura.Nici nu a mai ajuns in farfurie .
cryss_cryss spune:
Numai de bunatati vorbiti!
dati-mi si mie si o tuica fiarta si o prajitura,da doar viartuala ca altfel nu am voie,ma bate nenea doftorul
cryss_cryss spune:
citat din mesajul lui DanaAlex hai ca vin shi eu!!! am lasat balta treaba, am inchis usha la sufragerie (acolo mai aveam...) ca doar shi maine e o zi cafea nu mai intra, o tarie ar merge!!! va pup maxim...deocamdata pe tine Cryss |
Lali_mete spune:
Tata, cum am am aparut eu pe lume ? Tata zice:
-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli ! Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii :
—– You’ve got mail !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Intr-o dimineata, pentru ca sa faca ceva diferit, sotia ia barca de pescuit a sotului si iese pe lac sa citeasca o carte. Pe cand citea ea mai bine apare o santinela:
-Buna ziua doamna, imi puteti spune ce faceti aici? intreaba patrula.
-Buna, raspunde ea, citesc o carte.
-Va aflati intr-o zona in care pescuitul este interzis, o informeaza barbatul.
-Bine domnule, dar eu nu pescuiesc, eu citesc.
-Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand. Va trebui sa va duc la sectie.
-Bine, dar sa stiti ca va voi acuza de hartuire sexuala, spune femeia.
-Dar nici nu m-am atins de dumneavoastra, raspunde mirat barbatul
-Da, dar aveti toate sculele necesare si puteti incepe oricand.
``````````````````````````````
Disperat, seful isi priveste ceasul si, de acum convins de faptul ca angajatul sau nu va ajunge la timp pentru a termina materialul pe care trebuiau sa il prezinte la reuniune, il suna acasa…
Buna ! – raspunse susotind o voce de copil.
Buna. Tatal tau e acasa ?
Da… – raspunse susotit.
Pot vorbi cu el ?
Nu – spuse copilul cu voce joasa.
Seful incearca sa ia legatura cu un alt adult:
Dar, mama ta ? Este ?
Da…
Ea poate vorbi cu mine ?
Nu. Ea e ocupata.
Mai este cineva pe acolo ?
Da… – susoti cel mic.
Cine ?
Un politist.
Putin surprins, seful continua zicand:
Si ce cauta politistul acolo ?
Vorbeste cu tata, cu mama si cu un pompier – raspunse tot susotind.
Auzind un mare vacarm la celalalt capat al firului, seful intreba speriat:
Ce e cu zgomotele acelea ?
Un elicopter.
Un elicopter ?
Da. Face parte din echipa de cautare.
Dar, ce se intampla acolo ?
Si vocea chicoti:
Ma cauta pe mine…
DanaAlex spune:
bunatatzi bahice...ca de alea dulci ne ferim ca de altceva:))) shi cand ne e pofta comandam la Doamna Nina
hmmmm...mie imi place shi vinul fiert, cu scortzishoara, zahar, bucatzele de mar shi para ....plus felie de lamaie in cana shi la sfarshit sa mananc bucatzele de fructe...un deliciu de compot