cafeneaua noastra vesela !!!-4
Raspunsuri - Pagina 3
DanaAlex spune:
www.glumite.ro/poze_haioase~14_poze_comice~8976_banana_perversa.html" target="_blank">aici
elypetrov spune:
Buna dimineata pana nu se inchide iar PC
O cafea mai strong ca sunt dupa tura de noapte , duc fata la gradi apoi fuga acasa caci plec la sala cu Diana
O zi placuta tuturor
DanaAlex spune:
hei... ce vreme urata brrrr
eveniment disney, sambata incepand cu ora 11 - vine Tinkerbell, sambata, 20 Noiembrie 2010 la Tomis
uite-o shi www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=tinkerbell&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=2-vkTI7IDsrwsgaps4nHCw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CDAQsAQwAA&biw=1280&bih=595" target="_blank">aici
Lali_mete spune:
'neatza!
Am dormit pana la 9.38 , nici nu stiu daca am visat ceva . Aseara,dupa "Going the distance" am vizionat si un film pe tvr1 ,super tare, "Secretul" cu David Duchovny, Lili Taylor si Olivia Thirlby.Un film emotionant ,am varsat si cateva lacrimi de duiosie la sfarsit.
"Banana perversa" Dana ? Am ras si am trimis linkul la mai multe persoane,sa rada si altii .
Va pup,beau un ceai aromat , calc azi ,tre' sa invat sa calc mai repede,imi ia juma' de ora sa calc un cearceaf de pat .
Ely,dar ce are calculiciul tau? L-ai dus la dr ?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
Lali_mete spune:
Dana,spuneai ceva zilele trecute de al treilea razboi mondial ,si inceperea lui pe 11 noiembrie 2010... Pai nu pare un razboi mondial ce se intampla acum? Toate statele se lupta intre ele pe diverse fronturi, este criza asta mondiala care mai are putin si face oamenii sa se ia la bataie pentru o bucata de paine. Plus ca Nostradamus nu prea a gresit evenimentele,a gresit data si intensitatea lor . Poate ca daca ne uitam mai atent la evenimentele de pe 11.10.2010 descoperim ceva ce seamana a "razboi" . Eu cred ca nu mai dureaza mult si o sa se intample ceva,dar nu la noi,nu in tara noastra unde mai toata lumea asteapta ca cel de langa el sa lupte pentru drepturile lui,acel "cel de langa" sa se informeze, si tot el sa faca ce e corect.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
cryss_cryss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex ia uitatzi-va www.glumite.ro/poze_haioase~2_poze_animale~5223_balena_spermoasa.html" target="_blank">aici shi minunatzi-va....mergem sa ne balacim in ocean ??? |
cryss_cryss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dadi_t Criss- refacere cat mai grabnica si sanatate maxima! |
cryss_cryss spune:
Buna seara,dragele mele!
M-am servit singura cu o cafea cu mult lapte(ca sefa are treaba si nu o deranjez)si astept cumintica poate mai vine careva la o mica.
DanaAlex spune:
hai ca vin shi eu!!! am lasat balta treaba, am inchis usha la sufragerie (acolo mai aveam...) ca doar shi maine e o zi
cafea nu mai intra, o tarie ar merge!!!
va pup maxim...deocamdata pe tine Cryss