cafeneaua noastra vesela !!!-4
Raspunsuri - Pagina 2
DanaAlex spune:
fetele!!!!... ce parere avetzi ca profetul Nostradamus shi bulgaroaica Baba Vanga au prezis ca la 11 noiembrie 2010 se va declansha cel de-al treilea razboi mondial.....noi ce facem??!!! ganduri, pareri(de rau), idei, discutam mai pe seara, acum eu plec in pas voios spre gradi... drept urmare va pup maxim!
Lali_mete spune:
Pai azi bem pentru www.youtube.com/watch?v=NW40rfp7aoQ" target="_blank"> Kat Deluna ,ca-i ziua ei, mai bem pentru ca in 1872 in aceasta zi s-a inaugurat "Academia Navala Mircea cel Batran" din Constanta .Tot azi e ziua de nastere a lui www.youtube.com/watch?v=N1uIIY2glaY&feature=related" target="_blank">Danny deVitto
Revin,astept o fosta colega de la munca,trece pe la mine. Va pup, sorb din ceaiul buuun postat de Dana.
Lory,stie fata ta ce stie... vezi,si ei ii e dor de Dana .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
dadi_t spune:
si eu....pe ultima suta de metrii din zi...o cafea decofeinizata please...ceaiul parca nu intra...!
DanaA mi place logo-ul cu iubitii cafengii...bag seama ca ..cafeneaua se tranforma in bar si moi tb sa fiu fresh la job...cat il mai am
hai sa zicem ca bem cafea ,, aditivata''(-il plagiez pe Costin)
Lali. ma facusi curioasa...care trebi ,,minunate''? Lasa baietu' la socrela si rasfata-te si tu un pic!
DanaL-vazut pozele...niste scumpete de fete si mici si mari! La baieti nu ma bag
Criss- refacere cat mai grabnica si sanatate maxima!
Madamsadamy spune:
Salutare!!! Multumesc de ceai, fff bun. Asha fara zahar cum stii tu ca-l beu.
Fetelor, am o groaza de probleme. Nu prea gasesc ce trebuie pus pe tava de motz; adica un pieptanash de fetitza sa fie viu colorat, o oglinjoara de printeaza, cum e finutza mea, carticica am gasit eu ceva si cutiutza pentru pus motzul dupa taiere. Cadourile le-am impachetat sunt gata de [plecare , mai am doar sacosica cu produse pentru tava. Nu va mai spun ca am lucrat la funditza aseara aproape o ora. a iesit super, super, o sa vedeti in poze. mai e putin pana duminica.
DanaAlex spune:
heiiiii...salut!!!
Tania- se transforma in bar, taverna, cafenea de fitze ce vrem noi, important e ca este un loc drag noua, unde ne radem shi facem haz de necazul cotidian
Madamo- pai nu shtiu eu cum itzi place tzie???...ceaiul, desigur perie micutza roz gaseshti in tom, la magazinul de parfumuri de la intrarea 2 shi oglinda frumushica in forma de fluturash la jisk...da un tzar daca nu nimereshti !
Lali...pai sa traiasca!!! s-a terminat filmul romantic??? care a fost ala?
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryd Lory jucandu-se prin casa isi aduce aminte de ai tai si zice "Aiana" si "Ibeiu" si apoi "aide a Dana" |
pai "aide" ca ne e dor de cocolata mica shi de mami ei frumoasa
DanaAlex spune:
ia uitatzi-va www.glumite.ro/poze_haioase~2_poze_animale~5223_balena_spermoasa.html" target="_blank">aici shi minunatzi-va....mergem sa ne balacim in ocean ???
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui DanaAlex ia uitatzi-va www.glumite.ro/poze_haioase~2_poze_animale~5223_balena_spermoasa.html" target="_blank">aici shi minunatzi-va....mergem sa ne balacim in ocean ??? |
Nope ,acum oare de la ce o fi asa sarata marea neagra ? Avem si noi balene d-alea ?
Filmul s-a numit "Going tje distance" si a fost super-amuzant,am ras cu lacrimi la unele faze .
dadi,lasa mai ca treburile "minunate" nu mai sunt de actualitate ! Paul e bine-merci la socrii mei,nu ne simte lipsa din cate imi dau seama,azi-noapte a dormit bine,azi la fel,s-a jucat toata ziua... si eu nu mai pot de dorul lui . Dar a fost si frumos sa fim singurei !
Noapte buna!
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;
DanaAlex spune:
hihihih Lali....ala dupa bijuterii era ditaimai balenoiul
AFERIM !!! vorba turcului asha minunatzie...mai rar
mie mi-au placut comentariile..."Da' tu de unde stii ca trebuie sa fie sarata??Hmmm..."
noapte visacioasa shi de la mine!!! ma bag la un sforait
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Paul e bine-merci la socrii mei,nu ne simte lipsa din cate imi dau seama,azi-noapte a dormit bine,azi la fel,s-a jucat toata ziua... si eu nu mai pot de dorul lui . Dar a fost si frumos sa fim singurei ! |
hehe...frumos shi poate productiv
lasa ca sunt bune shi pauzele astea!!!nu se shtie ce iese
p.s. ma mananca limba ...semn de