cafeneaua noastra vesela !!!-4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

fetele!!!!... ce parere avetzi ca profetul Nostradamus shi bulgaroaica Baba Vanga au prezis ca la 11 noiembrie 2010 se va declansha cel de-al treilea razboi mondial.....noi ce facem??!!! ganduri, pareri(de rau), idei, discutam mai pe seara, acum eu plec in pas voios spre gradi... drept urmare va pup maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pai azi bem pentru www.youtube.com/watch?v=NW40rfp7aoQ" target="_blank"> Kat Deluna ,ca-i ziua ei, mai bem pentru ca in 1872 in aceasta zi s-a inaugurat "Academia Navala Mircea cel Batran" din Constanta .Tot azi e ziua de nastere a lui www.youtube.com/watch?v=N1uIIY2glaY&feature=related" target="_blank">Danny deVitto

Revin,astept o fosta colega de la munca,trece pe la mine. Va pup, sorb din ceaiul buuun postat de Dana.
Lory,stie fata ta ce stie... vezi,si ei ii e dor de Dana .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

si eu....pe ultima suta de metrii din zi...o cafea decofeinizata please...ceaiul parca nu intra...!
DanaA mi place logo-ul cu iubitii cafengii...bag seama ca ..cafeneaua se tranforma in bar si moi tb sa fiu fresh la job...cat il mai am
hai sa zicem ca bem cafea ,, aditivata''(-il plagiez pe Costin)

Lali. ma facusi curioasa...care trebi ,,minunate''? Lasa baietu' la socrela si rasfata-te si tu un pic!

DanaL-vazut pozele...niste scumpete de fete si mici si mari! La baieti nu ma bag
Criss- refacere cat mai grabnica si sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salutare!!! Multumesc de ceai, fff bun. Asha fara zahar cum stii tu ca-l beu.

Fetelor, am o groaza de probleme. Nu prea gasesc ce trebuie pus pe tava de motz; adica un pieptanash de fetitza sa fie viu colorat, o oglinjoara de printeaza, cum e finutza mea, carticica am gasit eu ceva si cutiutza pentru pus motzul dupa taiere. Cadourile le-am impachetat sunt gata de [plecare , mai am doar sacosica cu produse pentru tava. Nu va mai spun ca am lucrat la funditza aseara aproape o ora. a iesit super, super, o sa vedeti in poze. mai e putin pana duminica.

Mergi la inceput

heiiiii...salut!!!

Tania- se transforma in bar, taverna, cafenea de fitze ce vrem noi, important e ca este un loc drag noua, unde ne radem shi facem haz de necazul cotidian

Madamo- pai nu shtiu eu cum itzi place tzie???...ceaiul, desigur perie micutza roz gaseshti in tom, la magazinul de parfumuri de la intrarea 2 shi oglinda frumushica in forma de fluturash la jisk...da un tzar daca nu nimereshti !

Lali...pai sa traiasca!!! s-a terminat filmul romantic??? care a fost ala?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Lory jucandu-se prin casa isi aduce aminte de ai tai si zice "Aiana" si "Ibeiu" si apoi "aide a Dana"

pai "aide" ca ne e dor de cocolata mica shi de mami ei frumoasa

Mergi la inceput

ia uitatzi-va www.glumite.ro/poze_haioase~2_poze_animale~5223_balena_spermoasa.html" target="_blank">aici shi minunatzi-va....mergem sa ne balacim in ocean ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

ia uitatzi-va www.glumite.ro/poze_haioase~2_poze_animale~5223_balena_spermoasa.html" target="_blank">aici shi minunatzi-va....mergem sa ne balacim in ocean ???

Nope ,acum oare de la ce o fi asa sarata marea neagra ? Avem si noi balene d-alea ?

Filmul s-a numit "Going tje distance" si a fost super-amuzant,am ras cu lacrimi la unele faze .
dadi,lasa mai ca treburile "minunate" nu mai sunt de actualitate ! Paul e bine-merci la socrii mei,nu ne simte lipsa din cate imi dau seama,azi-noapte a dormit bine,azi la fel,s-a jucat toata ziua... si eu nu mai pot de dorul lui . Dar a fost si frumos sa fim singurei !

Noapte buna!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

hihihih Lali....ala dupa bijuterii era ditaimai balenoiul

AFERIM !!! vorba turcului asha minunatzie...mai rar

mie mi-au placut comentariile..."Da' tu de unde stii ca trebuie sa fie sarata??Hmmm..."

noapte visacioasa shi de la mine!!! ma bag la un sforait

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete
Paul e bine-merci la socrii mei,nu ne simte lipsa din cate imi dau seama,azi-noapte a dormit bine,azi la fel,s-a jucat toata ziua... si eu nu mai pot de dorul lui . Dar a fost si frumos sa fim singurei !

hehe...frumos shi poate productiv

lasa ca sunt bune shi pauzele astea!!!nu se shtie ce iese

p.s. ma mananca limba ...semn de

Mergi la inceput