cafeneaua noastra vesela !!!-4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Cafea de criza

Se pune apa la fiert in ibric.
Cand incepe sa fiarba, se ia un bob de cafea, se leaga cu o ata si se scufunda de 3 ori in apa fiarta.
Dupa 3 astfel de cafele, se schimba ata.

va pup iar maxim !!!!
o saptamana minunata shi plina de cafele cu cafea !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Neatza la toata lumea!
Liniste pe aici....
Dana, a iesit tarta sau ai nevoie de ajutor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!
Eu mi-am facut un ceai,astept lumea ! ce-i cu linistea asta aici? Aud patrunjelul cum creste in ghiveci , si cum se coace tarta in cuptor [:d].

Eu is prin preajma,am neste trebi ...

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna dimineata!Mi-am luat si eu o cefea cu mult lapte si m-am asezat pe canapea langa Lali.Mai vine careva la o mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua!!!

Si eu pe aici, ce-i drept c-am tarziu dar, am intrat dupa o tura de piata, o cafea pe la prietene si acum ma pregatesc de un nani de amiaza.

Duminica, serbatorirea taieri motzului printzesei mele a fost super. Am ras , am dansat si am vazut online cat m-am ingrashat. Drept care sunt acum in fatza calculatorului cu trei cremvushti de porc cu 2 felii paine integrala si o doza de bere. Trebuie musai sa fac ceva constructiv, imi ziceam azi de dimineatza cand am baut un activia cu fibre. Totul a durat pana acum la ora 14 cand... .

O sa vedeti pozele, le asteptam sa vina cu filmarile sapatamana asta, nasica printzeasa-batoza in toata regula. Chestia este ca nu pot sa ma abtin. Nush de ce naiba, ca eu cand imi propuneam imi iesea figura ; acum... .

Mergi la inceput

salut!!!noi suntem in brashov sa se operezxe sotz shi s-o vada pe Nana doctorul de polipi...revin mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Dana,sanatate multa sotului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza!
Dana,recuperare usoara dupa operatie,sotului tau ,sper ca si controlului Tianei sa fie unul cu rezultatul cel mai bun .
Crysule tu ce faci? Te-ai intors la munci?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei;

Mergi la inceput

Cryss, Lali - e bine, multzumesc... vom ramane aici pana duminica

Madam Dana - ashteptam poze!

LeeAnn- daaaa, iese buna intotdeauna in zepter, dau retzeta ...

va pup maxim, o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata doamnelor!

Am revenit si noi acasa la C-ta. Ce bine e la mine acasa. Si sunt si mai happy ca al meu sotz e in trecere prin C-ta si mai sta cam 1 sapt. In rest suntem bine, cu silueta putin afectata ca am mancat o gramada de bunatati la mama.

Iau o cafea mare si aromata de la bar ca stiu unde a pus Dana cheile si va astept si pe voi pe aici.

Dana, recuperare usoara dorim sotului. Ne e tare dor de voi. Ieri, Lory cand am ajuns in C-ta nu voia sa mergem acasa ci la "Aiana". Va asteptam acasa cu bine.

Madamsadamy, ma bucur ca petrecerea finutei a iesit asa cum va asteptati.Asteptam poze

Diana, cum merge dieta? Pupam o mamica ambitioasa.

Lali tu pe unde ai disparut? Ce face Paulica? Hai la o cafea asa de duminica.

Criss, ma bucur ca ti-ai revenit dupa operatie.

Va doresc o duminica minunata.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput