Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Camadytu esti sigura ca ai metroanexita? metroanexita=o inflamatie a trompelor uterine si a mucoasei uterului care poate influenta fertilitatea (la nivelul trompelor pot aparea aderente care nu permit ovulului fecundat sa coboare in uter sa se implanteze pe mucoasa uterina sau nu permit accesul spermatozoizilor in treimea externa a trompei uterine unde are loc fecundarea....iar daca mucoasa uterina este infalamata, nu sunt create conditiile pentru implantare si ovulul fecundat se elimina) ...s-ar putea sa ai nevoie de mai multe reprize de tratament cu antibiotice diferite sau, eventual, de tratament injectabil. adica sa nu te sperii daca nu-ti trece imediat...important este sa o trataezi, consecinta metroanexitei netratate este infertilitatea, poti ramane insarcinata mai greu, esti mai expusa sarcinii extrauterine .
ti-ai facut analizele de chlamydia, mycoplasma si ureaplasma? si acestea pot da infalamatii...si nu uita sa te feresti de frig.
o tratezi si sa vezi ca vine si bebe , succes!

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,va pup pe toate fara exceptie
Bebelu,ce burtica frumoasa,mai ai cateva saptamani
Lorena,o idee buna cu plecarea din tara,iti tin pumnii
Didi,mai ai putin si inceopi cursa pt FIV
Draguta,ceaiuri multe cu lamaie si ceva aspirina saracului nu strica la raceala
Katy,felicitari pt inspectie

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaS81 spune:

Poftiti la masa fetelor!Ciorba de pui, fasole cu carne de porc si afumatura si prajitura pavlova.Imi cer scuze daca fac pofta fetelor care tin post.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaS81

Poftiti la masa fetelor!Ciorba de pui, fasole cu carne de porc si afumatura si prajitura pavlova.Imi cer scuze daca fac pofta fetelor care tin post.
Simona,eu o sa servesc o ciorba de pui si prajitura

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Mie nu prea imi place fasolea dar fac pentru sot

Mergi la inceput

Fetelor ce s-a intamplat? e foarte linistite..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Pai cred ca au plecat toate sa faca ciorba de pui si fasole cu ciolan!Doar eu mai sunt pe aici, dar eu am ciorba de fasole si linte,felul doi sarmalute de post si varza calita cu mamaliguta, iar desert prajitura cu mere.Poftiti la masa !

Mergi la inceput

Cred ca ai dreptate...ma gandeam ca poate calc meu are ceva.Foarte buna mancarea....vin si eu...putem sa facem schimb.

Mergi la inceput

Am citit si eu putin la odisee.Cu cata emotie si bucurie vorbesc fetele despre sarcina si bebe.Abia astept sa fiu si eu mamica...mi se pare un lucru imposibil mie...poate pentru ca imi doresc prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

si eu tot ciorbita de fasole am facut, si mancarica de linte

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput