Aspirante optimiste !!!> 20 ani (606)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

didi ai pm

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

andra, draga teoretic nu imi permit sa stau nici o luna acolo fara sa muncesc dar eu sper la un mic imprumut promis....sa imi pot permita sa stau o luna, doua......in nici un caz mai mult ca acolo sunt salarii mari dar si chirii astronomice pt puterile noastre

mai ales ca sotul ramane cu toate ratele pe cap + chirie si sa mai si manance si un ban acolo de rezerva

momentan noi avem rate la banci + chirie aprox inca o data salariul lui
deci trebuie sa fac ceva urgent

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Andra ti-am raspuns.
Lore nu stiu cand mai vin, as vrea sa mai vin, dar chiar nu stiu cand. Oricum te sun si te-anunt. Lasa ma sa mai fie un pic de caldura ca p-urma o sa ne vaitam de frig vreo 4-5 luni

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

buna fetele
da ce ati mai vb azi, asa trebuie!
sa stiti ca eu nu mai ma joc: vreau si eu sa vina o aspiranta in zona, ce numai la Londra se gaseste de munca?

Lore, sunt de acord cu ce zice Simona, o sa fie greu daca pleci singura, cand sunteti doi va incurajati reciproc, pt ca e f greu... eu nu stiu ce am fi facut daca nu eram impreuna aici. In timpul zilei e ok, dar cand ajungi seara acasa...
Dar oricum voi stiti mai bine, si felicitari pt decizia luata. Indiferent ce o sa gasesti de munca, o sa fie mai bine ca in Ro...

dar hai ca nu vreau sa fiu off-topic
eu si ieri si azi am avut niste greata si nu pot sa ma ating de mancare deloc, bebe nu e clar ca e prea devreme, cred ca e de la vreme...bine ca mananc placinte
bebelu, ce burtica
va pup pe toate

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

gaby, eu vin daca ma primesti

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

beblu ce tare ai fost cu pasa si picioare in sus noroc ca-s singura in birou
am vazut si pozele cu bubu super, esti asa frumoasa deabia astept sa-ti vad buburuza o frumusete de copil
mai stii ceva de cosmi?
ia treci la prezenta cosmi, trebuie sa aduci scutire ca ai cam multe absente nemotivate

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

lore pai nu ai zis ca mergi la fratele tau, o sa stai la el, nu? cat despre rate, nu-mi mai zi, ca ma strange in spate

Mergi la inceput

gaby draguta eu as veni dar mi-e asa urata lb franceza, beax cat despre londra nu-mi ramane decat sa visez

Mergi la inceput

oriunde, numai in romania nu mai vreau
numai dupa ce am patit la lucru sa ma dea afara dupa ce m-am implicat atat si mi-am dat interesul mai mult si decat daca ar fifost firma mea

ca asa sunt eu....si gresesc
cand fac ceva ma asigur sa fac cat mai bine

si cum au vazut ca ma implic au zis sa profite

ramaneam peste program si 4-5 ore sau mai mult fara sa fiu platita....si a venit si rasplata...atunci cand aveam mai putin nevoie....concediere

lasa ca tot raul spre bine...ca nu stiu daca aveam curajul sa plec cu fratele meu acum daca nu se intampla asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, chiar, hai sa nu vorbim de chirii si rate ca nici aici nu e chiar roza, dar macar mancam de putin bani, nici in RO nu cheltuiam asa de putin.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput