FIV in Ungaria 119
Raspunsuri - Pagina 10
tannoo25 spune:
o rog pe fata care se ocupa de prima pagina sa modifice statusul pentru ianna2002, caci pe 05.11.2010 au venit minunile ei: baietelul (2,450) si fetita (2,000)
joannaalx spune:
Buna tuturor..sper k de data asta am nimerit bine...I am new here. Povestea mea e urmatoarea: de un an incercam sa facem un bb si nu ne iese.Am ajuns in debrecen la kaali unde am fkt in oct o inseminare nereusita si am decis k din ianuarie incercam in vitro. Noi mergem la dr lesko,dar mi se pare k e cam aerian si as incerca la tandor care cik e medic f bun. v-as fi f recunoscatoare dak m-ati ajuta cu niste pareri despre domnii doctori. Multumesc.
asb77 spune:
Hop si eu cu alta intrebare: ce analiza se face sa vezi daca nu ai prolactina ascunsa marita? Am o prietena care are prolactina ok si i-au zis mai multi ginecologi ca are prolactina ascunsa marita. Si acum ma bate gandul sa verific si eu aceasta prolactina.
Corina_anam - data viitoare va fi bine cu sigurata. Nu-ti pierde speranta.
Samira - super productie 12 !!!!! Bafta multa sa ai.
ronna spune:
Si eu merg la Lesko...dar mie imi place f mult acest dr.Ce te face sa spui ca e aerian?
joannaalx spune:
@ ronna.....mi se pare un pic nesigur...poate gresesc....o sa vad ce mai imi spune...probabil e si din cauza k noi comunicam in engleza eu nestiind maghiara. oricum trebuie sa merg in decembrie la un control si apoi in ianuarie sa incep tratamentul pt vitro...si nu tare am auzit nimik d el....desigur asta nu inseamna k nu e bun. de tandor stie mai multe lumea....
ronna spune:
Nu se vorbeste aici de el pt ca nu sunt f multe fete care fac FIV la Debrecen si el s-a transferat la Debrecen de la Kaali Miscolz(nu stiu daca am scris corect)in vara acestui an...deci nu are inca un istoric la Debrecen.
alla76 spune:
samira33 super productie! sa dospeasca cuminti
raportez ziua 8 cu endo de 9,5, cofragul stang cu vreo 6 foli si cel drept pe la jumate fata de stangul, dimensiunea pe la 14-15, punctie pe marti
pup fivoasele unguroaice
ianna2002 felicitari pentru minunile voastre!
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
samira33 spune:
alla,bun endo si buni foli.
Doamne-ajuta!!!
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joannaalx Buna tuturor..sper k de data asta am nimerit bine...I am new here. Povestea mea e urmatoarea: de un an incercam sa facem un bb si nu ne iese.Am ajuns in debrecen la kaali unde am fkt in oct o inseminare nereusita si am decis k din ianuarie incercam in vitro. Noi mergem la dr lesko,dar mi se pare k e cam aerian si as incerca la tandor care cik e medic f bun. v-as fi f recunoscatoare dak m-ati ajuta cu niste pareri despre domnii doctori. Multumesc. |
Mai cunoscuti sunt dr. Bodnar, care stie foarte bine engleza (din experienta mea mi s-a parut ca are mai multe paciente) si dr. Tandor, care desi stie engleza nu prea vrea sa vorbeasca, prefera maghiara.
Ambii au si reusite si esecuri, asa ca tot singura trebuie sa te hotarasti daca ramai la Lesko sau schimbi. Oricum Lesko nu stiu cat de experimentat e, pt ca asa cum spunea si Ronna, e nou venit la Debrecen. Eu am facut cu Bodnar 4 FIV-uri, nereusite din cauza ca sunt poor responder. Un FIV l-am intrerupt din cauza unui chist, iar la celelalte am avut un singur embrion care nu s-a prins. Am fost si la Tandor o data, dar mie mi-a placut mai mult Bodnar.
Oricum iti doresc multa bafta si sa stai cat mai putin la acest capitol. Va iesi soarele si pe strada mea