Ce gatim azi (78)
Raspunsuri - Pagina 8
valentinag spune:
saramura de crap cu mamaliga, omleta cu bacon si salata de varza
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Laura__ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi_2005 Laura locuiesti in Bucuresti ? daca da iti dau adrese de unde sa ti le iei |
Da
Te rooooog..Multumesc .
Si mie si sotului ne place tare mult mancarea chinezeasca dar pt ca nu gasim ingrediente (in afara de sosuri care sunt prin toate hipermarketurile), balosim uneori gandindu-ne sau dam o caruta de bani la restaurantele chinezesti.
Laura__ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 Ieri: ciorba cu varza de bruxelles |
Ali, cum se face ciorba asta ? ca eu nu am gasit pana acum nici o reteta cu varza de Brx care sa ma faca sa-mi placa (varza). La ciorba nu m-am gandit pana acum.
Koko76 spune:
ciorba de pui cu taitei
praz cu masline
desert...kinder Maxi King
mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
silvi_2005 spune:
Laura, un prieten care gateste f mult asiatic mi-a zis ca isi ia ingredintele ( bambus, ciuperci, taietei] de la un magazin Ki-Life din Piatza Amzei. "Ki-Life, Pta Amzei - cele mai multe de acolo le iau. Mai putin vinul de orez, dupa care trebuie sa fac drum pana pe Sos. Colentina, la un mic magazin chinezesc. Anumite sosuri le mai iau si de prin Mega, dar in Pta Amzei e baza" asta e raspunsul lui . Mai stiu de mag Dragonul Rosu care are multe ingrediente. Uite si blogul lui : http://www.all-food.ro/ unde gasesti multe mancaruri chinezesti. Daca iti gasesti condimente mai vb ca am si eu vreo 23 de retete.
Azi fac supa de scoici felul 2 tot ceva amestec de scocii si creveti si deseara saramura de peste deci meniu marin.
marius spune:
Ieri ca nu am mai scris:
Tocanita din pulpa de porc
Macaroane
Muraturi
Maine:
Cartofi frantuzesti
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
kariguld spune:
supa de legume
peste cu orez + salata
papanasi cu sos delicios
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
danyalo spune:
ieri spaghete cu ton si rosii ( nu ne-au placut niciunuia cred ca o sa le arunc/ pacat de ele!!)gustul de ton gatit nu ne-a placut.
placinta cu iaurt
azi gatesc iar: farfale cu ficatei la cuptor
pulpe de pui cu orez (poate chinezesc)
Laura -magazinul din pta Amzei e cam scumpisor bine nu are numai chinezisme ci de toate dar scumpe .Nu ca la chinezi ar fi ieftine rau dar nu asa...eu ma aprovizionez din mag. chinezesc deschis in Dragonul Rosu et. 1 cum urci cu scarile rulante in dreapta se vede mare.
Mai este si magazinul din Sos. Colentina nu sunt sigura e pe o straduta tot dreapta cum mergi spre Carfour parca inaite de el- se gaseste mai greu magazinasul.
Silvi o reteta cu bambus pui plizz!multumesc!Eu am facut multe din retetele postate de tine si au avut succes!
ali762000 spune:
LAURA o fac exact ca ciorba de pui a la grec numai mai adaug in plus varza.
Am pus bucatele de carne de pui, am adaugat apoi morcov, patrunjel, telina tase si ceapa taiata marunt am lasat sa fiarba, daca nu e groasa poti adauga si orez si la sfarsit varza de brux. Se trage de pe foc si se adauga apoi galbenus de ou cu smantana, sare si piper. Sper sa iti placa, mie imi place foarte mult.
Am gasit si eu o reteta pe net de varza gratinata la cuptor o sa o incerc si pe asta sper sa fie buna.
Azi: ciorba de fasole verde .