Ce gatim azi (78)
Raspunsuri - Pagina 13
silvi_2005 spune:
Vai ciorba de burta
Pt mine am facut Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de fasole verde si galbena merita sa testati reteta o data si pt cina pt baieti facut inca o portie de muschulet de porc in vin alb la cuptor/filet mignon de porc au vin blanc sa suna mai interesant tare bun, eu numai l-am mirosit.
oanka80 spune:
-ciorba de legume
-stiuca umpluta cu legume
-orez cu ciuperci
-mere coapte cu miere si nuca
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
ali762000 spune:
Supa de cocos (de tara) cu galuste
Cartofi natur
Ardei copti (din congelator)
Mai incolo prajitura cu urda (din congelator).
Koko76 spune:
crap prajit cu mamaliga si mujdei de usturoi
ecler cu crema de vanilie si ciocolata
saratele cu branza
mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania(24 mai 2007)
silvi_2005 spune:
Cosmina mistret la cuptor, te invidiez
Analessya tare mult imi place cum suna minestrone, am vazut reteta intr-o carte cu retete italienestisi m-a fermecat, vreau sa il testez si eu o data.
Azi rissoto cu legume si o salata enorma pentru mine, la baieti le mai fac in plus un cotlet haiducesc la gratar
Trebuie sa fac azi si tortul pentru pitic care e si Nicolas pentru ca il aniversam maine.
ina.click spune:
Daca as putea, as opta pt meniul lui Annalessya Suna genial
O sa ne rezumam la o supa de pui + poate friptura si salata totusi pt azi
26 +
analessya13 spune:
Fetelor, eu minestrone-le il pregatesc repede cand nu prea am timp sau cand nu mai stiu ce sa gatesc.
De toamna imi pun la congelator pungi cu legume pt minestrone: putina varza, 2 morcovi, o felie de dovleac, 2 dovlecei, putin patrunjel, telina, ceapa, 1 catel usturoi, 2 cartofi, o mana de fasoale. Insa, multe dintre ele le am proaspete, dovleacul si dovleceii ce le mai congelez. Toate le pun in oala minune 30 min, dupa care le frulez. Adaug pasta ditalini de la barilla, 2 linguri ulei de masline sau unt, sare si mai las la fiert timpul necesar pt fierberea pastelor.
Pt iepure nu cred ca mi-a trebuit mai mult de 1 ora. L-am facut mai mult pt copii.