Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
pyc spune:
Pe fuga ca de obicei, dar intru totusi rapid ca sa va salut, sa va zic ca citesc ce se mai intampla pe aici....doar ca nu am timp de absolut nimic:( Expresia "nu am timp nici de pipi" este valabila in cazul meu!
V-am trimis niste poze cu Paul pe mailul comun...
De fapt am intrat ca sa-i zic lui Cami ca NU e ok glicemia ei.... si ca la femeia gravida dg de diabet se pune pe o glicemie venoasa pe nemancate mai mare sau egala cu 92. Deci din punctul meu de vedere, ai diabet gestational,nici nu mai e nevoie de testul cu glucoza. Ideal ar fi sa iti faci rost de un aparat de masurat glicemia acasa si evident sa ai o alimentatie echilibrata,cu 3 mese pe zi, nimic intre mese in afara de apa, cu excluderea a tot ceea ce inseamna zahar pur (prajituri, ciocolata, deserturi, sucuri etc etc) si limitat consumul de fructe la max 3 pe zi, in momentul meselor. Timp de 15 zile urmareste glicemia inainte si la 1h30 dupa sfarsitul fiecarei mese. Daca nu depseste 90 inainte de masa si 120 dupa masa, atunci poti sa nu mai continui glicemiile acasa. Daca depaseste valorile astea timp de 3-4 zile la rand, atunci trebuie tratament cu insulina. In plus trebuie ca bebele sa fie urmarit atent, caci riscul e sa fie un bebe mare...
Pupici, Crina
miereamara spune:
Alinuk e un scump Andu!
Flowerbee noi vrem sa cumparam proiectorul acesta pt Aidan, proiecteaza harta cerului si este f accesibil ca pret.
http://www.amazon.com/dp/B000BNQC58/ref=gs_htljs
Fetelor, m-am apucat de programul asta de fitness, e super greu:)
dureaza doua luni, mi-am propus sa slabesc 10 kg pana pe 16 ianuarie.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
lisssa_ana spune:
Cami,sanatate
Bafta Miere!
Patricia,nume de fete : Ilinca(dupa care moooor),Ana(normal), Stefania, Natalia, Dorina,Liliana,Iulia
Multumesc de reteta ,cu siguranta o voi incerca
o zi buna tuturor
Mamica de Ana si 6+
Porumbita spune:
miere pare super greu
faci acasa? ai cumparat DVD? ca pe amazon arata linkul o jucarie
Porumbita spune:
azi noapte a fost noaptea cu nr 5 in care dormit de la 10 la 6-7
asa ca ma risc sambata seara sa merg cu sotu la opereta (nu am mai fost de 3-4 ani ) si sa il culce varamea (cea care m-a ajutat pana acum cateva luni)
sper sa si iasa faza
am zis ca in cel mai au caz la 10:30 sunt acasa si dc nu poate sa il adoarma o sa aiba doar o intarziere de somn (de cand doarme toata noaptea se culca intre 9-10 fata de 8-9 inainte si doarma intre o ora si o ora jumate la pranz)
anna-mama spune:
Porumbita, chiar ai baiat mare, merge la gradi, face la olita si doarme toata noaptea sa va simtiti bine la opera si nu va faceti griji, o sa fie totul bine! Cum ai procedat de doarme toata noaptea acum?
Naty-/b], este asa dulce Nadiuta ta cum vorbeste la telefon
[b]Miere, suuces cu aerobicul, mi-ar primnde si mie bine ceva exercitii pt burta, dar si vointa sa ma tin de ele
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Porumbita spune:
pai am fost de vreo 2 ori la un consiler (psiholog) pt copii sa imidea sfaturi
in principiu mi-a zis sa il asigur si para asigur ca nu dispar nicaieri si ca tot acolo sunt cand se scoala
ca a vazut ca vin ala el deci sa nu mai planga si dc e ceva sa ma strige
chestii de genu asta
sa vedem
eu pana nu trecemacar o luna de somn sanatos noapte nu cred
miereamara spune:
Porumbita, linkul respectiv era pt jucarie, filmele le-a luat barbate-miu nu stiu de unde, este cam cel mai greu workout la ora actuala, criminal. Noi il facem seara de la 9 la 10 dupa ce adoarme piticul.
Aidan e in faza de no-no, in continuu si la orice l-ai intreba raspunsul e invariabil no. Azi dimineata s-a trezit la 6.00 si pana la 6.30 a mai motait un pic in pat la el, era cumva intre treaz si adormit si i-a mers gura in continuu: no-no-no-no, more, crackers, cookies, no-no-no...cred ca visa ceva, a fost super funny.
Maine avem masa festiva la gradi, sunt invitati si parintii.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Carmen_Marieta spune:
Si Stefan e la faza cu 'nu' azi a vrut mama sa-i dea o gecuta de raiat pe care i-am cumparat-o sambata, si el nu si nu, pana la urma i-a dat alta...
Porumbita distractie placuta la opereta.
Naty ce dulce e Nadia cum vorbeste ea la telefon, si cum isi alege numele... Stefan nu spune cum il cheama, dar e bebe, in schimb stie articolul posesiv( al meu, al lui bebe)...
Da bebelina este o grasuna, recupereaza pentru frate-su.. Stefan la nastere dupa cum stiti a avut 2700 g...
Oricum important este sa fie sanatosi..
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
32+
micola spune:
Porumbita, mai zi-ne si noua cate ceva din ce ti-a spus acolo pt somn..chiar daca pare banal..poate noi nu facem o anumita chestie..
ai spus ca e bine sa mergi imediat la el cand plange?
Bravo, Robert, chiar ca esti baiat mare, cum a zis anna