Licurici de ianuarie-februarie 2009 (126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate Cami. Nu stiu ce sa zic de glicemie, poate ca ar trebui repetata, ca sa fii tu linistita.

Noapte buna!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cadia multe felicitari, sa creasca mare Eliza, sa fiti fericiti cu totii, o familie frumoasa si implinita! Recuperare usoara si laptic mult

Cami, multa sanatate, sper sa nu fie probleme cu glicemia

Multa sanatate la toti licuricii bolnaviori

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

sa va dau o reteta ardeleneasca,pentru copii sau pentru noi :
Lapte de pasare

500 ml lapte,5 oo,150 gr zahar pudra(neaparat ca contine amidon),1 zahar vanilat +1 lingura faina

laptele se pune la fiert

oo-le se separa,albusurile le bateti spuma tare cu 2 linguri de zahar.
galbenusurile + zaharul +z vanilat se amesteca si se pune pe BM pana se ingroasa.

Albusurile se pun cu o lingura in laptele fiert,cadn se umfla se scot galustele cu o paleta.
Laptele se toarna in crema de oua ingrosata. Se mai adauga faina care in prealabil a fost amestecat cu 2 linguri de lapte.
cand totul e gata,se adauga albusurile peste crema.

e un desert delicios,care se poate da copiilor.

Asa se face si crema la cremes/cremsnit doar ca albusurile se bat in crema

eu am halit jumate de portie,cand se trezeste Ana primeste si ea.

Mamica de Ana si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Cadia, felicitari!!! Recuperare rapida si mult laptic!
Bun venit pe luma micutei Violeta!! Sa fie sanatoasa si mancacioasa!!

Cristi, multumim pentru vesti! Tare ma bucur ca vor pleca acasa... imi imaginez ca e tare greu pentru toti!! Multa, multa sanatate! Si pupam burtica!

Tare multi licurici bolnaviori... multa sanatate si veselie tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cadia felicitari!
Sa va binecuvanteze Dumnezeu!

Carmen creste si dospeste bebelina! iti vine randul curand la majorete

Lisa super reteta! multumim!

astazi Andu ne-a facut o surpriza
isi spune numele
bine ca o face el micutul ca noi nici nu mai stim ca il cheama Andrei, si de acum macar sa anunte el in stanga si in dreapta sa primeasca o atentie, o maslina de sf Andrei

iata

(pe final venise taxu de la serviciu, auzise usa si nu mai era atent la mine)

continuare

iar aici putina joaca

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!

NEWS! O ora cu copilul tau

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vai Alina e dulce e si cate stie iti vine sa il mananci.

Mamica de Ana si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

alinuk, cate stie dragul de andu!noi nu, poate nici nu am insistat, mea culpa.Ce imi place , figurinele stau lipite pe pereti..la noi demult ar fi fost smulse

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cami, ai grija de tine! Mai repeta-ti analiza de glicemie la inca un laborstor. Am patit si eu sa-mi fac analize la 2 laboratoare si la unul sa-mi iasa o bacterie nenorocitaa si la altul steril, asa ca am mai facut la inca un laborator analiza ca sa vad adevarul.
Alina, m-a fermecat Andu Este si dragut si istet foc!!!!!!!! Felicitari!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Carmen, felicitari pentru parametri domnisoarei. nu mai e mult!

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea
Si Ilinca e mai independenta decat a fost Tudor la varsta ei. Azi la pranz Ilinca manca singura mamaliga cu branza, lui Tudor ii puneam eu in lingura, si a terminat inaintea lui.

idem si la fel si Pupu.

Camelia, 105 glicemie este tot foarte bine, deci nu ai de ce sa iti faci probleme, maximum este 110
ma duc sa ma mai uit pe poze, ca-s restanta rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna dimineata si de la noi

Cadia, felicitari! Ma rog ca bebelina sa fie sanatoasa, a creasca frumos si sa aiba o viata ca de basm! Iar tu sa te refaci repede!

Patri, mie imi place numele de ana maria, andreea, mateea, theodora sau amelia.

In secret, si eu imi doresc inca o fetita...

Ieri mi s-a rupt sufletul la gandul ca de vineri o sa fiu plecata de dimineata pana seara si ca nu voi mai petrece atat de mult timp cu sufletelul meu dulce. Am fost plecata toata ziua cu diverse chetii administrative, am fost la serviciu unde mi s-au trasat noile atributii si cand am ajuns acasa, m-a apucat o tristete...Partea buna e ca sefii mi-au acordat incredere si m-au introdus pe niste proiecte importante iar acum trebuie sa le arat ca am meritat increderea acodata. Stiu ca toata lumea munceste, ma gandesc numai la Irina cat efort depune pentru ca familia sa o duca bine, dar tot parca mi se rupe inima. O sa ma obisnuiesc.

Carmen, acum am vazut pm-ul si iti rapsund, daca nu e prea tarziu.

Cami, nu cunosti pe nimeni care sa iti poata imprumuta un aparat de masurat glicemia acasa? Asa macar stii ca e acelasi aparat, ca ti-o masori la aceeasi ora etc etc.

Alexia e fascinata de luna si stele. Avem un fel de lampita care proiecteaza luna, stelele si niste planete pe pereti si e tare incantata. As vrea sa ii cumpar un aparat care sa proiecteze harta cerului pe pereti, dar nu stiu de unde. Stiu ca vorbeati voi de asa ceva la un moment dat.

Ledi, Alexia l-a primit cadou pe Winnie povestitorul si i-a placut f mult. Dar apoi l-a abandonat cu a facut cu celelalte jucarii. L-a avut si pe Piticul povestitor, care e mult mai interesant dupa parerea mea, dar l-a facut praf. Prin urmare, Winnie nu e o jucarie cu care sa se joace in mod repetat. Nu e o piedere daca nu il are.

Vad ca vorbiti de parametii copiilor. Ale avea acum o luna 88 cm si 12.300 g. Eu zic ca e ok, dna dr insa mi-a zis sa nu ii mai dau cereale, paine si multe fructe ca sa nu se ingrase prea tare. Acum, dupa boala nu stiu cat mai are, cand am pus-o imbracata pe cantar avea 12.500, deci dezbracata cred ca are tot la fel ca acum o luna.

Partea buna e ca i s-a dezlegat limba si vorbeste o multime de chestii. Face propozitii, pune intrebari, repeta tot. Deci, si cu vorbitul e tot vorba de un boom. Cami, nu iti face griji prin urmare.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput