Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***276***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Noi ne pregatim de plecarea la Cluj. Mai nou, fiu-meu urla din toti rarunchii cand vede aspiratorul; pana acum ii placea de numa'; ce sa fac?

Vrem poze cu Bebe Aiesh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Pai nu-i chiar fara rost intrebarea pusa de Kea. Eu cred ca imaginea fotografica te poate infrumuseta sau nu. De exemplu, dintre fetele noastre, ca pe ele le stim, Novus mi se pare muuult mai frumoasa in realitate decat in poze( si mai tanara); si Ilinca mi s-a parut mai frumoasa in realitate, deci are o logica intrebarea.

Io-s mai frumoasa in oglinda iar pe oglinga e lipita o poza cu Carlize Theron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

BIANCA, daca ma mai tine pe mine memoria, ARIS e cea care te-a retinut din maternitate si te-a descris, atunci cand ai decis tu sa join the club, ca fiind muuult mai frumu in realitate. Si io asa am ramas setata: cand te vad in poze, imi zic instant ca e doar o schita pt cum esti tu de fapt....

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Ma scuzati, sunt la faza cu glume.

KEA are dreptate. Mie nu-mi place deloc cum arat in poze. In oglinda ma mai pup dar pozele nu prea imi zambesc.

Pentru fetele din Bucuresti iubitoare de carti...maine se deschide Gaudeamus si tine pana pe 22.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Bianca

Eu de cateva zile ma simt mizerabil. Am ridicat si tonul la copil, l-am "pedepsit"(l-am asezat la el in patut), m-am certat cu sotul, m-as fi certat si cu altii, dar n-a mai fost nimeni prin preajma. Nici nu stiu sa zic de la ce mi se trage, dar stiu ca Keutu isi da si el silinta cat poate. E permanent la mine in brate, dar nu ca asa s-ar simti bine, nu, si ma foloseste pe post de scara ca sa ajunga unde ii trebuie. Din bratele mele, imi pune un picior pe piept, unul pe umar, se impinge, ma inebuneste, permanent sunt in alerta, plus ca nu pot sa-i fac nici mancare. Sau macar de ar mai manca borcanele pana-i trece si faza asta, dar nu mai vrea. Daca il pun jos plange, se da cu capul de tot ce prinde, se duce sa muste din burete (avem un burete pe colturile de la mobila, face tot ce stie el ca ma enerveaza, ca sa ma pedepseasca pt ca am indraznit sa-l pun jos. Si daca totusi nu plange, se urca si circula pe masa, fuge in picioare prin pat, se urca cu picioarele pe spatele elefantului care se balanseaza si incearca sa isi dea drumul la maini (circar il fac) etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

BIANCA, daca ma mai tine pe mine memoria, ARIS e cea care te-a retinut din maternitate si te-a descris, atunci cand ai decis tu sa join the club, ca fiind muuult mai frumu in realitate. Si io asa am ramas setata: cand te vad in poze, imi zic instant ca e doar o schita pt cum esti tu de fapt....

Asa e Simply! Sunt di....vina!:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Charlize, de-abia astept sa te contemplu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Charlize, de-abia astept sa te contemplu!

ooo, da! Sa-ti iei o prajina ca nu o sa ajungi la nasul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Da' o poza mica cu Aiesh n-ai?

Cand ajung acasa o sa ma invoiesc de la Agentul Aiesh sa vad daca ma lasa sa deschid calculatorul sa incarc ceva cu el.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Kea, Bianca, va zic eu ce va lipseste: fotogtaful. Ati vazut ce bine arata Pisik in poze?Ca-n realitate!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput