Contractii dese
Buna, de curand am intrat in luna a 7-a de sarcina si asta a coincis cu aparitia unui nr f. mare de contractii seara . Ieri seara de ex cat am stat in pat intre 20-23aveam o contractie ,ma lasa cateva minute si iar incepea alta..si tot asa. Eu vb de contractii dinacelea nedureroase in care simti cum se intareste burtica si apoi se se destinde treptat.
Am luat no-spa dar nu au trecut decat cand am adormit.
As vrea sa stiu gravidute care au trecut prin asta cat de grav e si ce ati facut pt a nu mai avea aceste contractii.
Merci
mami de
Naty (10.04.2009) si
s28 cu
Alex
Raspunsuri
miris_ spune:
parerea mea e ca numai medicul te poate sfatui. ai vorbit cu el? te-a vazut?
Mamica de baiat mare si
mormoloaca de 12+
floaredemac spune:
Eu am avut toata sarcina, incepand de pe la 15-16 saptamani. Nu am luat no-spa, doar incercam sa le controlez prin respiratie. Colul a fost integru pana la sfarsitul sarcinii, adica lung si inchis.
Acum sunt din nou insarcinata in 18 saptamani si prietenele mele, contractiile, au reaparut. De data asta am incercat sa iau no-spa fiindca am cezariana si ma tem pt uter (desi medicul a zis ca nu e nicio problema). Nu am simtit insa nicio imbunatatire cu no-spa asa ca am renuntat.
Asta e experienta mea, dar vei auzi si povesti mai neplacute.
Din cate stiu eu, incepand cu 20 de saptamani aceste contractii sunt absolut normale, pregatind uterul pt nastere.
Sarcina usoara si bebe sanatos!
Alina spune:
Eu am luat magneziu forte pt contractii,relaxeaza musculatura.
Am mai luat si cite un no spa dar mare lucru nu am observat.
Si eu am avut contractii multe la a doua sarcina si tot de pe la 20 de sapt pina la sfirsit.
Sarcina usoara in continuare!
alina.n spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri, da si eu am obs ca no-spa nu ajuta ,il iau cam degeaba. Daca stau cat mai mult in pat sunt mai putine , sper sa ajung cu bine pana la capat .
Alina magneziu in ce concentratie si cat/zi ai luat?
mami de
Naty (10.04.2009) si
s28 cu
Alex
Picky_toto spune:
Alina eu am contractii din sapt 12 de sarcina. De cele mai multe ori contractiile sunt dureroase...Doctorul mi-a prescris magneziu ptr intarirea placentei. Am observat ca ajuta dar nu tot timpul..mai ales cand ai si un copil mic care te solicita mereu
Eu iau magneziu de 450mg/saculet dizolvat in apa, cate 1 pe zi(se muneste Magnetop..nu stiu daca se gaseste si in tara la fel). Are gust oribil dar trebuie sa iau cel putin pana in sapt 36.
Numai bine, o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel de usoara 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
21+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
miris_ spune:
dar medicul ti-a facut un control, acum? doar sa iti vada colul, sa nu se inmoaie, ca... :)
in rest, no-spa si repaus la pat.
Mamica de baiat mare si
mormoloaca de 12+