Floricele de liliac mai-iun 2010 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor nu am mai scris de mult, sunt in urma rau de tot cu cititul dar ma tin tare sa ajung capitolul acesta...prin urmare daca puteti sa-mi spuneti si mie parerea voastra in legatura cu urm sit.

Nicolas a inceput diversificarea de aprox o luna jum..papa f bine si fructe si legume..carnita nu am introdus-o inca, nu ma grabesc..papa si iaurtel..deci ce-i dau eu nu face naszuri si mai si suge...nopatea in schimb ma omoara..suge din ora in ora simt ca nu mai fac fata fizic sunt in urma RAU DE TOT CU SOMNUL .. am inceput sa-i dau si cereale piureut seara in speranta ca poate poate va dormi mai multe ore legate si eu pe langa el....nici o sansa..tot asa se trezeste si suge in continuu aproape..de dinti ..nu cred ca poate fi vb..are 2 sus si 2 jos.. ..

pediatru m-a descurajat..chiar certandu-ma un picut ..mi-a spus f serios ca un copil de varsta lui nu ar mai trebui sa suga deloc noaptea sau hai dc chiar nu se poate o singura data pe noapte
si l-am intrebat cum sa fac asta ca mi-e mila de el sa nu-i dau sa manace dc cere ...urla si trezeste tot blocul..mi-a spus f serios, sa-l iau in brate, sa-l mangai, sa-l linistesc si sa-l pun la loc in patut ..in cateva zile se va obisnui cu noul program si va fi spre binele amandurora...
bineinteles ca nu pot sa fac asa ceva..si eu tot pe a mea o tin...fac ce cred / stiu / simt eu mai bine..in schimb ma omoara oboseala..ziua sunt ca un robot..care casca in continuu...
voi cum faceti ?
ce credeti ?

la Eva, fetita mea am procedat identic..supt pana am intarcat-o la 1 an si doua luni..sugea noaptea la greu..de 2-3 ori pe noapte..nu a avut nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Monyca suge mult?Hmmm,stiu ca odata diversificati bebeii au nevoie si de apa..poate plange si de sete?
Inceraca si cu un ceai calmant..chimen si anason..sau tei..zic si eu...
Si al meu si-a schimbat programul de cand e bonlavior,ma rupe,se trezeste la 12 noaptea,la 2 apoi de la 4 plange..cred ca il doare burticuta

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Nu cartile cresc oameni,ci mamele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Neatza,

Nu face nimeni capitol nou?
Eu nu stiu cum se face...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Stati nitel sa schimb scutecele ca vad ca suntem deja la pag 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Scutecele curatele

Mergi la inceput