Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata lucia! succes azi la eco, daca nu cumva am inteles eu gresit!
si multe inainte!

si noi am implinit 27tot azi...
apropo. voi calculati varsta dupa UM sau dupa ecografie? ca eu sunt mereu cu minimum o saptamana (ecografic vorbind) inaintea calculului calendaristic

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 27 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Bebele e miscaret, mai nou lumea imi spune ca baietii sunt "mai lenesi" si de obicei se nasc dupa DPN. Asa sa fie? Ziceti-mi ceva mamicile de baieti...Eu zic ca-s tot "babisme". De la 1 dec am sa beau ceai de zmeur, am cumparat deja si m-am hotarat.

Raducu a venit cu 2 zile mai repede...asa ca sunt "babisme"....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ziki, cel mai bine e dupa UM, ca dupa ecografie poate oscila frecvent si se duce naibii toata socoteala...

Azi merg si eu la dr pt control (in planul de sarcina am controale bilunare in sapt 28-36 si saptamanale in sapt 36-40). Sunt curioasa in ce mai consta si controlul asta asa frecvent acum, ca ne-au ruinat ecografiile (ultima oara am dat 6 mil, a fost morfo ce-i drept dar si alea normale sunt destul de scumpe...). Oricum, ma interseaza sa monitorizeze acolo ce trebuie, nu mai vreau trei D si sapte D, gata cu mofturile, daca stiu ca bebelina e bine mi-e de ajuns, si asa mai am cateva saptamani (opt, bineinteles! vedeti ce optimista sunt?) si o vad LIVE!

_
BB e deja pe drum
Roxana 32+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Sunt suparici, azi am tras un bocet ca n-am mai putut! Nu se poate Domnule sa am si eu o sarcina normala, asa sunt construita cred.
Cum va ziceam, am fost la eco, placenta s-a ridicat, slava Domnului, insa colul s-a scurtat. Nu se poate sa fie ceva bun, trebuie mereu sa fie cate o veste din asta!
Nu aveam destule pe cap cu diabetul asta si cu lichidul in exces, acuma mai trebuie sa-mi fac si griji de col. Are numai 2 cm, la eco dinainte avea 2.99. Tipa mi-a zis sa vorbesc cu doctorul meu de urgenta si sa-i duc raportul, nimic altceva. Ca aici nu vorbesc cu tine, te trimit la doctorul tau sa te lamureasca. As vrea sa cer repaus total, pana nasc, concediu de invaliditate cum se numeste aici, sper sa-mi dea. Desi va ziceam de prietena mea cu cerclaj, sarcini pierdute si col de 1.4 cm, - nu i-au dat decat 2 zile pe saptamana de repaus. Tratamente aici - oricum nu se fac, deci singura solutie e sa stau cat mai linistita.
Insa e greu totusi cu copil de 2 ani jumate, cat mi-ar fi sotul de ajutor. Si statul asta pe scaun 8 ore nu cred ca ajuta.

Ma imbarbatez singura, stiu ca nu e alta solutie, la inceput eram tare daramata, dar incet incet incerc sa ma adun. Poate daca n-as fi nascut prematur prima data, altfel ar fi stat situatia, insa asa... Stiu ce inseamna si stiu ca am sanse tare mari.
In rest bebele e bine, mai mare cu 3 zile (deja de la diabet incepe sa creasca tot mai mult) mi-a fixat DPN - 11 februarie, de ziua sotului. Daca as ajunge macar pe 11 ianuarie si tot as fi fericita. Are un kilogram deocamdata.

Va las cate o cafeluta la fiecare eu ma duc la somn... daca se prinde de mine.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 27+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Gandeste pozitiv si sigur va fi bine

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 7 saptamani

Mergi la inceput

Bafta gravidutelor care merg la control azi si felicitari celor care si-au vazut buburuzele ieri....

Bebelusi felicitari pentru fetita

O zi buna sa aveti, fara contractii, cu soare, vreme buna si zambete pe buze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ziki multumesc la fel, inca 13 inainte
roxx sa vi cu vesti bune

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la noi!

Astazi sarim peste servirea micului-dejun, ca observ ca s-a ocupat deja Ziki si Doloress cu o cafeluta bunaa! Multumim fetelor!

Azi noapte nu mai puteam dormi pe la 2.30, asa aiurea... a fugit somnul. Bine ca si sotul are aceeasi problema. Asa ca ne-am trezit, ne-am uitat la cateva episoade dintr-un film pe care-l urmarim, am papat micul dejun (cereale cu lapte) si pe la 5 ne-a apucat somnicul, asa ca ne-am intors in pat. Am dormit pana la 7.30 atat de bine...
Am fost si eu ieri sa-mi iau prenatalul de la dr de fam (pe care am stabilit ca-l incep de la 1 noiembrie) si am umblat pe la CAS sa-l depun, asa cum trebuie sa fac lunar. Acum nu stiu la astia la Pensii daca trebuie sa merg si-acolo sau care e faza. Activitatea la FISC am inteles c-ar trebui suspendara odata cu CIC-ul, nu acum cu concediul asta prenatal. Eu sunt PFA in caz ca n-am specificat.
Intrebare la voi ce sunteti angajate: datoriile catre stat (sanatate, pensie...) vi le plateste angajatorul in continuare in perioada concediului prenatal si postanatal?

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna dimineata
Am sarit si Eu la o cafeluta la taclalae cu voi

Doloress;hai ca te imbratisez Eu sa nu te-mbrat singura.Si iti dau asa si -ncuna.Be positive!Si Eu am ramas cu fobia asta de nastere prematura..dar incerc din rasputeri sa nu ma mai gandesc la ea.

Maimutzica;cum ai dormit?

Ziki;multumim de bunatati

Lucia;multi inainte

Roxx;bafta azi la eco..sa vi cu vesti bune

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata!
noi azi suntem fresh de tot. Bebe e linistit si el , cel putin deocamdata.

ieri am facut si eu smotru. Mi-am frecat faianta de dupa aragaz, si toata zona de facut papa. Am o incapere separata unde gatesc care recunosc am cam lasat-o deoparte pe motiv ca inchid usa si nu vede nimeni dar ieri, gata am pus-o la punct.
Eu sa stiti ca am un sot minunat. Se ocupa de toate, nu cred ca e ceva la care sa nu se priceapa. Un singur lucur il fac NUMAI eu si anume ordinea din dulapuri , dulapioare, tot ce tine de interioarul mobilei. Trebuie sa stiu eu fiecare lucru unde il gasesc. In rest ma ajuta saracul la toate. Aseara dupa ce am frecat inclusiv din pozitia stat in fund., ma bufnea rasul singura cand ma vedeam cum stau, trebuia sa-i fac baie la printesa dar am cedat si am spus nu mai pot. Dar s-a ocupat sotiorul de ea.
In rest oricum strang toata ziulica jucarii. Termin intr-o camera, e plina cealalta. Dar are fiecare jucarie locul ei si imi e usor sa le strang. Mai noi a inceput chiar Eliza sa faca ordine. Nu va spun ca ieri a frecat si ea pe jos, i-am dat manusi, Cif, chestii de astea si ma ajuta si ea.

Eu zic ca barbatii sunt asa cum au fost educati. Al meu de la 14 ani isi castiga banutii singur, si a fost pe picioarele lui. Conteaza mult. Acum ca voi avea si eu un baietel ma gandesc serios sa-l fac sa inteleaga adevaratele motive pentru care trebuie apreciata o femeie.

Paty, ( iti spune cineva asa?, eu am o cunostinta si toti ii spun Paty de la Patricia) felicitari pentru fetita, acum va puteti gandii la nume.

Doloress, hai mai fi serioasa, eu la 36 de saptamani aveam colul mic de tot si am nascut la 39 si 3 zile, asa ca stai linistita.

Nici eu nu prea cred chestia ca baietii se nasc mai tarziu. Eu in schimb am descoperit ca majoritatea nu prea au habar de sarcina in sine, de 40 de saptamani, chestii din astea. Multe stiu 9 luni si gata. Probabil de aici apar toate babismele.
Eu de exemplu am burtica tuguiata dar pentru faptul ca nu m-am ingrasat mult si normal ca burtica imi e in fata tare.

hai ca am scris roman, se vede ca sunt singura la birou , nu??????

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Patricia felicitari pentru bebelina. Ma bucur ca veti avea pereche. Sanatosi sa fie.

Doloress imi pare rau ca nu e totul ok si ca ai probleme cu colul. Bine macar ca ai scapat de "problema placenta". Tinem pumnii sa reusesti sa-ti iei concediu mai devreme, chiar si o zi-doua pe saptamana si hai capul sus ca va fi totul bine, o sa vezi.
Cat despre sot... sa-l stapanesti sanatoasa ca chiar ca e un ajutor de nadejde.

Eu cred ca exista 2 tipuri: cei care au fost invatati sa dea o mana de ajutor si cei ce au fost tinuti si educati "ca ei sunt baietei" si nu trebuie sa faca ceva prin casa ca "e treaba de femeie". Acum in oricare din aceste cazuri depinde si de noi, ca degeaba el ar face, dar noi spunem "lasa ca fac eu... tu stai linistit la TV, sa-ti aduc si o bere?!?" Dupa ce-l obisnuim asa, cred ca putem sa facem si matanii si nu mai ai cum sa-l schimbi.

Din fericire si al meu sot ma ajuta la toata curatenia din casa... dat cu aspirator, dat cu mop, sters praf, sters geamuri, calcat rufe... nu e nimic de la care sa se dea inapoi. Si pe langa asta a invatat chiar sa puna gresie si faianta, sa gletuiasca, sa puna pereti falsi (mentionez ca n-are treaba cu meseria lui nici una din astea). Asta pentru ca a vrut si ca ii iese cam tot ce incearca.

Roxx bafta la eco. Chiar ca "o caruta de bani". Multa bafta!
Lucia si tie multa bafta la eco.
Va asteptam numai cu vesti buneee!!!

Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput