Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Missmj, super burtica, arati ff bine, imi place si ce i ai luat lui bebe, sa le stapaneasca sanatos

29+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor voi ce mai gatiti felul doi??
ca eu numai stiu ce sa fac

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

madutza ma bucur ca sunteti bine.eu nu stiu cand se face morfologia de trim III pt ca eu maine merg la eco normala,si am aproape 31 sapt.nu mi-a zis nimic de morfologie dr.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Maduta eu m-am dus sapt trecuta sa fac morfo..dar asa k am vrut eu, si aveam 32s si mi-a zis k e deja prea mare si cel mai bine era dc faceam la 30s. medicu meu nu mi-a cerut sa fac morfo atata timp cat totu e ok.
ma bucur k sunteti ok amandoua si poate mai treci p la noi

Carmen ce bebelina grasuna ai sigur pana la nastere o faci de cel putin 4kg. dc nu si mai bine.

Roxx ma bucur k si la tine totu e ok. hai k mai e un pic. stai linistita. macar pana treci de pragu de 36s. ce a fost mai greu a trecut. acu 4s trec imediat. oricum suntem noi aici sa-ti tinem de urat

voi va uitati la plasa de stele???
Doamne ce am mai ras cu farsa facuta lui connecte-r.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Gabriela, subiectul CARUCIOARUL este unul sensibil pt mine. Nu reusesc sa ma hotaresc de loc. Mult timp mi-am dorit Quinny Buzz 3, dar am fost acum o luna sa il vedem in magazin si sa cerem amanunte si ne-am dat seama ca nu intra in lift, asa ca trebuie sa ne reorientam. Inglesina Zippy System este un super carut. Are o prietena si dupa ce l-a folosit 3 ani la primul copil, acum l-a trecut si la al doilea. Verisoara mea si-a luat unul similar cu Zippy, de la Per Perego: Pliko 3. Mie mi se par chiar la fel. L-a luat pe acela ca era mai ieftin decat Inglesina, dar acum am impresia ca sunt la acelasi pret. Noi inca studiem sa vedem ce bani strangem. Ne-am dori Stokke, dar sa vedem daca ne vor ajunge banii. Oricum, vreau neaparat sa aiba landou separat.

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

voi va uitati la plasa de stele???
Doamne ce am mai ras cu farsa facuta lui connecte-r.

Da, inante de reclama am vaz si eu 5 min, dar nu inteleg cum a ajuns aia la el acasa, sau nu e casa lui? oricum e tare, si tipa joaca bine rau, pe mine cred ca ma busea rasul !

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

moamaaaaaa ce ii face aia lu' connect-r ,nu imi vine sa cred !

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

madutza, mie dr Iosub mi-a zis ca face eco morfo de trim III la 32s si prin urmare sunt programata pe data de 02.12. Pana atunci nu mai am nici un control si abia astept sa-l mai vedem pe bebe

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

vai...deci am ras cu lacrimi. numai pot. ma doare si burta. sper ca nu am zdruncinat-o prea tare p buba

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor voi ce mai gatiti felul doi??
ca eu numai stiu ce sa fac

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

eu azi am facut ostropel... maine cred ca prajesc niste peste. nu-mi prea place sa mananc doua zile la fel problema e ca tot eu tre sa stau in bucatarie sa gatesc

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput