***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (17)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
La multi ani Alex !
La multi ani Iulia!
Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!
Scuze, azi am o zi "ca aceea" la servici.
bianca_mo spune:
la multi ani, ALEX! Sa fii sanatos si fericit!
la multi ani, IULIA!
Sper sa aveti o saptamana minunata!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
meems spune:
Alex de Mitza, LA MULTI ANI!
Iulia de Miha, LA MULTI ANI!
Sa aveti o aniversare frumoasa si mamicile voastre sa mai trimita macar cateva poze pe ici-pe colo, sa va mai vedem si noi.
proadelina spune:
La multi ani fericiti pentru Iulia,Alex si nu in ultimul rand, pentru Vladutz!!!
Adelina si Albert (16.11.2005)
roxisialexia spune:
La multi ani, Alex!
La multi ani,Iulia
Merci fetelor cami,lavi , imi prinde foarte bine un pic de sustinere.
felicia74 spune:
La multi ani Alex si Iulia, sa cresteti mari si frumosi!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
Ina sa-ti traiasca fata! Sa creasca mare, sa fie anatoasa, caci frumoasa si desteapta este deja! Sa fiti mereu aceasi familie fericita! Rachel la multi ani!
Ina, rememorez cu drag nasterea Rachelinei care era cat pe ce sa fie pe forum.
Fost de dimineata la eco, chisturile sunt exact la fel, ferme pe pozitie, dar e neclar cu operatia daca se poate face luni pt ca noua directoare a spitalului a redus nr de laparoscopii care se pot face la 2 pe zi. Asa ca sunt si eu curioasa cand ma voi opera, am vorbit cu dr si de posibilitatea de a o face la particular daca nu ne iese la stat. As putea schimba si dr si spitalul dar nu-mi vine.
bb_alinus spune:
La Multi Ani Vladutz, Alex si Iulia!
Rachelina La Multi Ani fericiti si impliniti alaturi de parinti si fratior! Asteptam pe mami sa ne mai povesteasca despre voi!
Lavi noi suntem bine, missa 2 are un ritm de nici eu nu inteleg nimic, nu reusesc sa ii fac program, asa ca nu prea poci sa scriu. Mai citesc cu o mana asa .
Sper ca ai scapat/ sau esti pe cale sa scapi de streptococ. Tin pumnii pt operatie, parca e la sfarsitul lunii, nu?
Pup toata colectia!
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
maria_alexia spune:
La multi ani, Alex !!!
La multi ani, Iulia!!!
La multi ani, Rachel!!!
Sa cresteti mari, frumosi, sa aveti numai bucurii, voi si familia draga .
Lavi, tinem pumnii sa se alinieze toate planetele cum trebuie si sa treci cu bine si peste asta .
Despre sistem nu ma mai pronunt... .
lavi02 spune:
Fetele, , de streptococ sper ca am scapat, adica am facut tratament 10 zile dar inca nu pot face exudatul, trebuie sa mai treaca niste zile de la incheierea tratamentului ca sa fie relevant.
I-am povestit dr de streptococ + tratament a zis ca e OK si ca spera ca nu ma mai doare nimic si sa nu mai spun ca ma doare nik
Era si doctorul morcovit azi de dimineata.
Chiar ca trebuie sa se alinieze planetele, of!