***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mai, fetelor, mi-e rusine de nu mai pot ca nu mai tin pasul cu voi. asa ca macar sa dau un semn ca suntem alive si sa uram La multi Ani frumosi si sanatosi tuturor sarbatoritilor de pana acum. ca de gandit ma gandesc la voi, dar nu mai apuc sa scriu nimic. Plus ca n-am acces la forum la servici, seara cad lata.

Alinush, felicitari puiului mic, frumos si mancacios!

Anda, recuperare rapida lui Nic. Am o amica care i-a bagat tubulete in urechii fetei, la Bucuresti. SUnt f multumiti de rezultate!

Lavi, curaj la cutit, sa treaca usor si cu bine!

Meems, succes cu noile schimbari de job!

Mandy, capul sus, dupa cele rele vin si cele bune

Noi suntem bine, la mine la servici incepe o perioada nebuna, mi-a plecat cel mai bun om, am doi noi angajati, vai de fundul meu, pana dupa Revelion nu cred ca o sa mai am vreo zi libera.(asta incluzand si weekendurile:(((()

pup cu drag familionul virtual!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

multumesc mult fete dragi de urari, sunteti prea dragute!

imi e si rusine, eu nu am ami intrat demult sa postez, de urat eu pt ceilalti copilasi ce sa mai zic...

noi am avut ieir o petrecere traznet la gradinita cu personaj (Sportacus), inchiriat pt Vlad costum de Sportacus, cu tort cu Sportacus samd. a fost fr dragut, o sa pun pozele in cateva zile.

va pup si numai bine! si sa se traiasca copilasii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Demult nu am mai ras in halul asta, ma doare operatia de mi-e ca a pleznit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158576

Un weekend placut!

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Amalia
Iris
Vlad
La Multi ANi puilor!

Lavi sint poze cu caciulile mele in albumul de la schi de pe Facebook. DIn pacate, pe Picasa nu am mai pus de multa vreme... Dar stiu ca tu te-ai retras de pe FB.
Cind am timp, iti trimit, daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cu intarziere, La multi ani, Vladut de Xandra, sa ai parte de tot ce e mai bun din lumea asta!
Ioana daca esti ocupata, inseamna ca-ti merg bine afacerile. Spor la munca, o sa vina el si timpul liber.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia74

Ioana daca esti ocupata, inseamna ca-ti merg bine afacerile. Spor la munca, o sa vina el si timpul liber.

perfect de acord!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus chiar ca haios subiect! Cemai fac Miss-ele tale?

Ioana spor la treaba, lasa ca dupa sarbatori vine o perioada de relache!

I-a iesit si Nataliei streptococ in gat, lui Virgil si Silvia nu dar a zis pediatra sa faca toti tratament ca sa nu ni-l pasam dela unul la altul mai apoi.

Inca o data zic, cei cu care ne-am intalnit in ultima vreme nu ar strica sa faceti un exudat. Pediatra zice ca la IOMC se face foarte bine (se poate face si contra cost, fara trimitere).

Noi am facut la Polisano si la Victor Babes, de la Polisano inca nu avem rezultatele, doar telefonic au zis ca ar fi negativ. Sunt curioasa daca difera pana la urma, asteptsa vad negru pe alb. Daca difera, naspa treaba cu laboratoarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LA MULTI ANI IULIA SI MIHAI (AKA D-L TZITZI)!!!!! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen aniversar!

In primul si-n primul rand, trebe sa uram celui mai bun prieten bufnitesc,Dl. Tzitzi, o viata plina de bucurii, masinute, papi bun, vacante cu inot din belsug si mai tarziu, gagici iubitoare! Mitzo draga, sa-ti fie norocos baiatul si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti!

Iulia by Miha, sa fii sanatoasa, iubta si fericita toata viata ta si sa aduci numai bucurii parintilor tai dragi!

La noi nimic nou.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

iulia, La multi ani!
alex, La multi ani!

Mergi la inceput