***Colectia de toamna-iarna 2005, la 5 ani! (17)
Raspunsuri - Pagina 6
mimi_dumy spune:
Hello, hello
LA MULTI ANI, VLADUT! multa sanatate, fericire si noroc.
PONT pentru cele interesate: pe 19 si 20 nov magazinul DM (Drogerie Markt) din Real Vitan are reduceri de 20% la toate produsele.
Pupici.
corap spune:
thanks, mimi!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
mandyksch spune:
Dorim tuturor copilasilor colectiei sa aiba o copilarie fericita, sa fie sanatosi, frumosi, sa isi bucure parintii si viata lor sa fie frumoasa.
Imi cer scuze ca nu am apucat sa mai intru de o vreme indelungata dar din pacate absenta a fost motivata de evenimente mai putin placute din ultima vreme. Au fost cam multe si in serie. Nu vreau insa sa va intristez cu ele.
Va pupam si va dorim numai bine.
bianca_mo spune:
la multi ani, Vlad! multa sanatate si bucurii!
MANDY, imi pare rau ca ati avut probleme, va dorim sa le rezolvati daca mai sunt de actualitate!
tuturor va trimitem ganduri bune si de la noi!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
roxisialexia spune:
La multi ani,Vladut!!!
Multumesc fetelor pentru urari , alexia azi se simte mai bine si asta se vede dupa cum arata casa ..bombardament curat ....bine ca nu mai face febra in schimb tuseste vai de ea.
madau cum ai facut sucul de ridiche ?
Duminica am fost in poligon dupa 11 ani , incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca foarte curand trebuie sa intru in trafic.mi-am facut si analizele pentru preschimbarea permisului..mai am sa imi iau vreo doua trei sedinte de condus si cam gata, curaj gaina ca te tai
meems spune:
Vladut de Xandra, LA MULTI ANI!!!
Xandra draga, sa mai intri sa ne dai noutati despre printul tau frumos cu ochi albastri
Corap, sa pui poze cu Anais tunsa, doar stii ca e febletea mea
Mandy, imi pare rau sa aud ca iar s-au adunat problemele... Dar nu sta departe de forum, macar asa ne putem sustine unii pe altii
camelia_daniela spune:
Neata!
LA MULTI ANI AMALIA, IRIS, VLADUT! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de impliniri si noroc!
Roxi, bafta multa la condus!
Mandy, imi pare rau ca iar s-au adunat probleme la voi!
Anda, cum mai e Nic? Sper ca e mai bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
Mimi am vazut ieri poze cu fetele tale, sunt mari si simpatice foc!
Mandy iar probleme la voi? sa scapati cat mai repede de ele!
Roxi cu condusul!