Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Lore, stai cumintica pana maine. Fetelor noi trebuie sa mai stam, ce e cu bebeii nostri de se grabesc asa?

Ce frumos scrieti voi de ursuletii vostri.Eu am emotii ca poate n-o sa ma descurc cu baiat, avand acasa fetita. Si mai e si sentimentul de vinovatie fata de Ati, ma uit la ea si imi vine s-o pap, sper sa nu se simta data la o parte. Mie asa dor sa merg cu ea la Mall la masinute, afara la plimbare sau s-o iau in brate , sa-i fac baita. Vine draga de ea langa canapea la mine cu stetoscopul si ma consulta...hihi.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

va pupicesc, ma bag la somnic desi nu adorm acum dar incerc. Maine m scol devreme ca am intalnire cu bebe la eco la 7.30 dimineata. Poate vin cu vesti bune.
Noapte buna!

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Hello again!
Noi suntem la 2 cocosi la intalnirea aradeanilor si canta Pacifica(fost compact)

Super tare!!!! Eva danseaza si ea in burtica!
Va poop

Kitty

36+
echografic 37 sapt

Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria!!!

AMR 3 sau 4 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice referitor la caciulita si caldura mi se pare exagerat, chiar daca copilul stranuta. In primul rand stranutul nu e obligatoriu semn de raceala. In al doilea rand daca il infofolesti la 24C se va sensibiliza si vor fi obligatori caciulita, camera supra-incalzita inainte si dupa baie, fularul pe nas la plimbare etc.

La noi sunt 19-20C bebe sta in salopeta si body iar peste zi, fiind mai caldut in body si pantalonasi sau doar in body. La fiecare somnic ii deschid geamul si il tin asa fie tot somnicul fie 20-30 min in functie de cat de frig este. Acum de exemplu l-am culcat si are geamul deschis(nu de tot ci pe verticala), nu are caciula si este invelit pana la burtica. La Emanuel am procedat la fel si nu mi-a racit niciodata din cauza curentului sau a frigului.

Referitor la plimbari, noi am iesit prima data la zile, in vizita la hypermarket , iesim zilnic si am stat si 4-5 ore. La cat de frumos e afara chiar merita.

Inacat wrapul este de pe wrap.ro. Ieri seara l-am folosit ca sa merg cu bebe in Kiabi. Aveam geanta pe un umar, cosul in mana si bebe de gat . Nu pot sa iti spun cum se uita toti la tine... Radeam cu sotul de o tipa care a luat un stalp cu carutul pentru ca isi sucise capul dupa "ciudatenie".

Joy, chiar vroiam sa va scriu ieri ca nu citisem nimic de voi la ultima intrare, apoi am vazut ca sunteti bine! Bebe Leon e superb, am vazut si eu pozicile . Cea il care apare imediat dupa nastere e superba, eu nu as fi putut poza nimic, desi l-au tinut numai langa mine pana la cantarire... vroiam doar sa scap de acolo

Va si ma duc sa produc urmatoarea masa a lui bebe. Azi noapte mi-a facut un cadou superb: somnic de la 22.30 - 2.30 si de la 3.30-6.30 . Ai vostrii cat stau treji intre mese... mai bine spus cat dureaza procedurile intre mese, ca al meu mai mult dormiteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata si de la noi. am intrat sa va salutam, sa va spunem ca suntem tot in formula 2 in 1. desi am senzatia ca n-o sa mai dureze mult
oarecum am intrat in criza de timp, am senzatia ca imi planuisem sa fac mai multe decat am facut, mai am hainite de calcat, camera nu e chiar gata...parca zboara timpul..

bebelina e ok, miscacioasa destul de mult pentru perioada asta, saptamana viitoare mai mergem la control, daca nu se intampla ceva intre timp.

FELICITARI NOILOR MAMICI ! BUN VENIT PE LUME BEBELINI!

ma duc sa bucataresc ceva

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Am reusit si eu sa mai citesc cate ceva din urma si mi-au atras atentia:
efortul si ambitia lui Beatrice de a alapta...woau....consilier, sistem sns...nu m-as fi gandit...felicitari beatrice. Esti extraordinara!

Nasterile Olgutei si a lui Madainc...incredibil prin ce ati trecut fetelor. Bine ca acum sunteti bine si voi si bb

felicitari Alina pt reusita VBAC

Ana, parca tu ai zis ca ai incercat batista bebelusului si nu ai scos nimic...sorry dc confund...tb sa pui mai mult ser fiziologic sau apa de mare in nasuc si sa astepti 5-10 min sa se inmoaie mucisorii si apoi sa aspiri. Altfel scoti doar serul bagat. Si, dc bb nu e racit, ar fi bine sa o folosesti max o data pe zi.

Sashenca felicitari pt bb Horia.....si pt casuta noua!!!

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

lore76 hey bine ai revenit.Super ca ai lapte. Pune si tu poze !

Beatrice si io dau cu bepanten, da din cand in cand k nu au eritem deloc.

Crisis am vazut ca deja l-ai bagat in cada cu faimosu colacel. Ai asteptat sa cada buricu sau l-ai bagat asa? Noi acu facem baie la chiuveta, ferim cat putem buricu si dupa dam cu alcool de 70.

Azi m-au lasat Puficele si pa mine sa dorm mai bine, nu au mai tipat asa.S-a datorat si faptului ca am facut mufare dubla si am castigat timp. Dupa adormisem tuate trei ca valizele..Va dati seama ce am simti cand am vazut ciasu si arata 8.30?!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Nici pana acum la bb-le meu nu i-a cazut buricul. Si mai avem un pic si facem o luna!!!!! nu s-a infectat, dar nici nu se usuca. Problema este cau nu stiu cum sa mentin zona uscata pt ca tot timpul scutecul se uda in partea de sus si ajunge si la buric. La Clara nu am avut pb asta. Find fetita pipi se ducea in jos si nu ajungea niciodata la buricut. A cazut in 5 zile.
Am incercat si sa indoi scutecul sau sa-l decupez astfel incat sa nu acopere buricul, dar cand bb se agita sau da din picioare tot se duce peste buricut si tot ud il gasesc. Of....dr zice sa nu ma stresez ca o sa pice pana la urma...io sunt stresata la maxim si el face glume. M-a intrebat la ultima vizita cand io ma plangeam de buric: ai vz vreodata adolescent cu matul atarnand la buric?
Dar io nu mai pot...vreau sa scapam o data de pb asta ca sa putem face si noi baita ca lumea, sa ne scufundam in apa cum trebuie etc

Miruna, si bb-le meu dormiteaza tot timpul. Noaptea ma trezeste o singura data. Se culca dupa baita pe la 23, se trezeste pe la 2.30 - 3 pt papa si apoi iarasi nani pana la 7.30 - 8 dimineata. Sunt o fericita din pct asta de vedere.
Dar cred ca e asa pt ca, dupa se suge pana adoarme, io ii mai bag si un bibe cu 50 ml cu laptic muls pe care il bea in somn astfel incat sa se sature bine de tot.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sugubina, esti super cum alaptezi la dublu! E important si pentru ele ca sunt in acelasi timp la san, chiar daca nu constientizeaza inca.
Anymona, eu in locul tau as merge la un chirurg la Gr Alexandrescu sa vada buricul. Din ce-mi aduc aminte am mers fara trimitere. La noi cazuse doar o parte din buric si chirurgul l-a legat din nou. La noi nu fusese legat bine.
Miruna, vrem poze!! Eu vreau si cu tine cu wrapul.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

eu am in casa 23 de grade, bebe cam stranuta, dar sotul insita sa nu-i punem caciula ca-l sensiblizam, chiar nsh cum e mai bine.

Mami de printisor

Beatrice, raspund cu intarziere si probabil ca deja ai mai primit sfaturi (eu mai am mult de recuperat, dar raspund cand vad mesajele, altfel uit). NU ii pune caciulita la 23 grade!!! Nu stranuta din cauza racelii. Bebelusii stranuta pt a-si curata caile respiratorii. Asa eram si eu la primul bebe, pana am intrebat 2 doctori si vreo 4-5 mamici, am primit acelasi raspuns si am inceput sa nu mai panichez din cauza stranutului, sughitului.

Mergi la inceput