Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

beatrice75 crede-ma ca asa ceva nu am mai avut vre-o data. Era senzatia exact de gripa, dar fara muci, tuse, stranut. Doar durerile de muschi, frisoane, oboseala, slabiciune, stare generala proasta. Am schimbat exact 5 perechi de pijamaje azi noapte si o gramada de prosoape ca am facut balta in pat. De luat am luat numai doua oscillo. Pe bebe l-am alaptata mereu. Mi-a zis de la spital sa nu intrerup alaptatul in caz de raceli ca nu ia bebe ci dimpotriva ii dau anticorpi. Cainele nu a mai venit.... si nimeni nu l-a vazut... data trecuta a aparut dupa 6 luni. Am sperante ca va aparea si acum.

ukume24 chiar ma simt foarte bine sa vad ca cineva imi simte lipsa. De gripa zic eu ca am scapat....daca a fost gripa. Teodora e scumpa...cum se trezeste vine la mine in dormitor si-l cauta pe bebe, mai intai in patut, pe urma daca nu e acolo intreaba "un'ei bibe?" si i-l arat la mine in pat, ca acolo prefera sa doarma smecheritul asta.

Apropos: POZE CU NOI AICI

ratusca83 eu il scot zilnic afara de la 11 la 16 cu pauze de papa si schimbat.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Help! Dopul gelatinos poate sa fie si fara firicele de sange?
Asta seara am gasit pe servetel o scurgere alb-galbuie consistenta si in cantitate destul de mare s nu stiu daca e de la dop sau altceva . Maine merg la doctor si sper ca e totul ok ca bebe e mic si mai trebuie sa creasca. Sunt foarte trista...

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!
Multumim pentru noul capitol!
As scrie, dar sunt f obosita si din cauza caldurii de peste noapte, am transpirat excesiv si acum simt un rosu in gat care ma pandeste. Toate avem problema asta??

Somn usor, barlog drag!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

cris bine ai revenit!!! am vazut poze cu seby.... e un duuuulce, mai ales cu colacel si in salopeta de tigrut!

si acum vin si eu cu intrebarea bomba: copilasii cat sunt mici trebuie scosi cu portia afara??? adica nush... eu eram cam trista ca ma gandeam ca noi cand o sa fim mici o sa fie cam frig si nu o sa putem sta mult afara din cauza frigului... dar de ex acum exista anumite interdictii, avand in vedere ca e totusi cald afara si destul de frumos??? sau de ce nu'i lasati decat 10 min?

pupici pe burtici :*:*:* 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Asta seara am gasit pe servetel o scurgere alb-galbuie consistenta si in cantitate destul de mare s nu stiu daca e de la dop sau altceva . Maine merg la doctor si sper ca e totul ok ca bebe e mic si mai trebuie sa creasca. Sunt foarte trista...

34+ viitoare mami de

cel mai bine vezi maine la doc...
asa am patit si eu acum 2 sapt... dar la control a zis ce nu pare a fi dop ci doar o secretie mai consistenta si mi'o dat ovule si mi'a recomandat sa stau la pat...
si eu m;am speriat atunci rau ca aveam abia 33s dar a trecut... be positive... o sa fie bine... stai sa vezi ce zice maine doc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Multumesc, Ana_Vio , sper sa fie totul bine. Bebe are abia in jur de 2 kg .

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

cris bine ai revenit!!! am vazut poze cu seby.... e un duuuulce, mai ales cu colacel si in salopeta de tigrut!

si acum vin si eu cu intrebarea bomba: copilasii cat sunt mici trebuie scosi cu portia afara??? adica nush... eu eram cam trista ca ma gandeam ca noi cand o sa fim mici o sa fie cam frig si nu o sa putem sta mult afara din cauza frigului... dar de ex acum exista anumite interdictii, avand in vedere ca e totusi cald afara si destul de frumos??? sau de ce nu'i lasati decat 10 min?

Multam de aprecieri!

Bebe se tine cu portia afara cand temperaturile sunt diferite... interior/exterior, dar avand in vedere caldurile care au fost zilele astea bebe se odihneste mult mai bine afara la aer curat decat in interior unde aerul e mai inchis si oxigenul mai putin.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

34+ viitoare mami de

al meu dop asa a aratat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cris este superb bb Sebi. mai ales in costumasu de tigrisor. iti vine sa=l mananci cat de haios e. sunteti o familie tare frumoasa.

Lore hai ai un pic de rabdare pana maine cand mergi la medic si o sa afli sigur ce si cum. de unde sti k are aproape 2kg bb? ai 34s+ deci sunt sanse mari sa aiba mai mult. eu vineri aveam 32s3z si bb avea 1850g. in 2s1z a luat 500g. iti tin pumnii sa vi cu vesti bune maine

deci eu numai inteleg nimic. ieri cand am fost plecata, zdruncinata in masina de gropi si alte nebunii, nu am avut nimic. iar azi, cand am stat numai in pat, am avut contractii

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Sashenka, felicitari mamico, sa te bucuri din plin de cei trei baieti!

Beatrice, noi avem 22-23 grade in casa s bebe nu poarta caciulita, nici dupa baie. Cat despre stranut, daca nu e insotit de simptome de raceala (muci, febra, tuse), nu ai de ce sa te ingrijorezi, e normal. Cei 3 "S" care sunt normali la un bebe sunt: stranutul, sughitul si strabismul Despre Bepanthen, eu il vad mai mult ca pe un medicament, nu l-as folosi decat la nevoie.

Ana, ca sa nu se mai ude bebe, incerca sa-i pui scutecul mai sus, adica mai ridicat si la spate si pe burtica, astfel incat sa vina mai strans pe picioruse. Noi suntem cu pampers, am avut 2 accidente cu pipi pana acum insa nu pusesem eu bine scutecul.

Miruna, imi pare bine sa te citesc si sa aflu ce mai face bebe Iustin, mai ales ca baietii nostri sunt nascuti la doar o ora diferenta

Trebuie sa cumpar neparat un lapte de corp pt bebe, pare ca i se cam exfoliaza pielea. In rest suntem bine, am scapat recent de o iritatie de scutec cu triderm (rec. de pediatru) iar sambata ne-a cazut buricul. Suntm baieti mari, ce mai...

Cu regurgitatul nu avem probleme pana acum, poate scap de data aceasta ca la Sofia mi-a fost greu, la fiecare masa trebuia sa o schimb. Scutece destule schimbam si noi, macar au inceput sa fie mai "pline" de vreo 2 zile, sa simt si eu ca fac ceva util

Mergi la inceput