Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si eu am inca burta dar in fine la cate kg am pus pe mine, nici nu e de mirare
Am slabit pana luni 15 kg( in conditiule in care pe mine nasterea m-a scutit de fix 3.5kg) ce e nasol e ca mi-au aparut niste mici vergeturi noi in procesul de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

cris, la fel am procedat si noi cu buricul care a cazut f. repede. dar pampersii acopera buricul si n-am cum sa-i indoi

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

lore76 fa poze cu blit cateva ca asa ies seara clare cel putin.Ziua la suare ies alea fara blit ok.

Azi a venit pediatra - tre sa mergem la ortoped cu ambele ca au la talpi ceva, se vede intors asa si pt cea mica la cardiolog sa o ia in supraveghere pt suflu de la inimioara. Sa vedem cand prindem loc.Cu Ilinca a zis sa ii dam la 2h papa ca e prematura si ea manca mai putin.

Dupa vizita lor ma luase asa un somn.. da am iesit cu ele afara asa in brate eu si dady cate putin si tare le-a placut.Au supt dupa la greu si s-au patucinizat. Asa frumos e cand adorm la san. ILinca are un stil suge suge, si dupa din ce in ce mai incet suck suck ca in vis. Tare le mai place la mami la san.

syl ce tare e ATI!! Are atitudine asea de mica. O sa ajunga presedinte.

Dosita FELICITARI!

adipapazi sa iti traiasca chimenu si anasonu. Si eu o am pe Ilincuta mica..are 1800 peacolo deabia. Asa ca las ca ii scoatem noi la capat si se ingrase ele. Adica sa fie normale.

vmadelain te inteleg cu spitalu..e groaznic sa vezi cum pleaca colegele de camera si tu ramai. Si eu am stat de pe 4 (gravi doo zile) pana pe 12 abia am iesit..Ma luase cu tuate depresili.

Frate cu buricu asta sunt atatea variante..La matenitate dr si asistentele au zis sa dam cu alcool de 70 pe el si pus scutecu dedesubt. Bun. Vine azi pediatra si zice ca sa il invelim in compresa sterila cu alcool si apoi intr-una uscata/apoi in scutec. Si de protejat la baie. O sa fac ce zice ea sa vedem cum merge.

Dupa oi incerca si betadina ca tot am in casa sa ma dau la operatie.

Lore avem aceiasi data de nastere la fetite! Cat de tare? Si eu mai am burta, se ved si vergeturi, dar a scazut foarte mult. Ma gandesc sa pun o centura ceva sa mai strang.Baga niste poze sa le vedem si noi pe Sarah si Amber.

crisis81 merci de raspuns. Deabia astept sa le colaceeesc.Cre ca voi aplica metoda ta pt buric pt ca seamana cu ce a zis si pediatra si is in consens atunci.

PS: v-am zis ce picioare de gaina am?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Dosita FELICITARI!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

PS: v-am zis ce picioare de gaina am?

Eu: Soriiiin, Soriiiin [stand intinsa in pat cu picioarele pe sus]
El: [dupa ce a alergat pana sus in dormitor] ce e? ce e? ce ai patit?
Eu: ia uite, ia uite, vezi? [si fluturam picioarele pe sus]
El saracu se uita speriat si nu vedea nimic. "Nu vad, ce s-a intamplat?"
Eu: AM GLEZNEEEEEE
El: Da.... bine ca ai glezne ca mintea te-a parasit definitiv

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

http://cgi.ebay.co.uk/New-Baby-Swimming-Neck-Float-Ring-Yellow-/330496799120?pt=UK_Baby_Safety_Swimming_Aids_CV&hash=item4cf324f190

Mai sus e linkul cu colacel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

crisis super tareeee...hhaahah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Mamici scumpe, aveti niste copii adorabili ! Fara exceptie! (Dar cu asa mamici, asa copii )

Legat de slabit: vad ca ati slabit repede Cris, Sugubina si nu mais tiu cine zicea . Asta imi da sperante ca imi voi reveni si eu repede!

34+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Suguconsulta cardiolog ecografist si te lamuresti din prima. Ai 2 variante ori dr. Dumbrava- Budimex ori dr. Alin Nicolescu- Fundeni. Iti recomand sa nu mergi la spital ca e crima cu statul pe holuri, mergi la clinici. Dumbrava e la CMU Unirea si Nicolescu la Academica.
Sotul a fost sapt trecuta cu Ati la eco la Nicolescu si a zis ca e mult mai bazat ca Dumbrava dar mie imi place si Dumbrava, mergem la el de 2 ani ca si parere secundara.

Syl, mami de Ati si acum 35+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

o sa tin cont si de sfatul cu orientarea putzei in jos atunci cand pun pampersul...of...mi se pare mai usor cu fetele. nu va mai spun ca arunc cate o aleza aproape la fiecare schimbat de scutec...deci cam 4-5/pe zi. o sa dau faliment

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

anymona uite aici ce folosesc eu de 2 ani http://www.ikea.ro/product/show/code/40143304
Am luat 5 buc (le folosesc pe post de aleze) si le mai am si acum...crede-ma merita investitia daca faci socoteala cati pampersi o sa tot schimbi

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput