Nov-dec 2010-Hai Ioanast!!BV Sashenka!!(157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

incep prin a va multumi frumos de galerie si felicitari .

noi suntem bine si speram maine sa ne dea drumul acasa.

va mai scriu niste detalii ptr prima pagina...HORIA PAUL, cezariana 40 saptamani, doctor Filipescu Alexandru, spitalul Elias

multi pupici la toata lumea

Mami Andreea 39+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Felicitari Dosita! Sanatate maxima Aron!

mirunam
am ras de m-am tavalit la faza cu stalpul. La noi lumea nu prea e obisnuita cu tipul acesta de purtare a bebelui. Cred ca unii vad ceva african in stilul asta (a se citi primitiv, necivilizat-mai ales ca multi se gandesc ca exista marsupii-dar nu stiu ce dezavantaje prezinta acestea)

Crisis
m-am indragostit de bebe Sebastian la baita cu colac .
Vreau si eu pt. bebe al meu. Te rog mai da o data link-ul unde as putea sa-l gasesc. Multumesc

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Fetelor imi cer scuze ca am disparut un pic din peisajdar a venit soacra mea pe la mine si am deschis 2 din cutii care erau mai mici si le-am putut cara si mai ca nu am plans de dragul lor. Sunt asa frumoase!!!!Acuma parca nu mai am rabdare sa vina bebe sa le foloseasca toate toate.
Syl Ati e o dulce!! Ce taaaare!! mi-ar trebui si mie pe cineva care sa spuna lucruilor pe nume in locul meu!!! Ha ha -buna metoda. Dar pe de alta parte stii cum spune lumea:" Uite ce zice fetita. Sigur a auzit vorbindu-se in casa despre asta!" Dar macar nu poate nimeni demonstra cav tu ai invatat-o.
Bebe Luca se agita de numa... din cauza mea ca m-am agitat si i-am transims si lui strea. Scumpul de el....

37+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

BUNA!
Dam de baut, ca azi am facut o luna!!!
Vasari,
Eva, multumesc de sfaturi, eu am 2 blitzuri din alea externe, dar nu ma gandisem sa le folosesc...mai ales ca am si o chestie de plastic care se pune pe el, si nu cred ca mai derajeaza deloc noroc cu tine, ca je e varza
Eu mi-am luat azi batista bebelusului si aspirator nou la noapte intru in actiune. sa va zic...m-am gandit ca bebe face muci ca e aerul uscat si am pus umidificatorul, dar n-am stiut sa-l setez. am zis ca-l las o ore si il opresc. fetelor, am adormit bustean si cd m-am trezit ziceai ca sunt in filme SF. fiind cu ultrasunete, nu e abur cald, asa ca era toata camera invaluita intr-o chetie alba, ca o ceata densa

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dragile mele,
in sfarsit apuc si eu sa va scriu. multumesc mult pt galerie si felicitari.am constatat ca am cei mai micuti copii dein odisee. dar las ca ne facem noi mari.va felicit pe toate care ai nascut si va tin pumnii celorlalte.
sa ne buburam de minunile noastre!
o tutror mamicilor si inca gravidelor!

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Va rog mult ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Nici pana acum la bb-le meu nu i-a cazut buricul. Si mai avem un pic si facem o luna!!!!! nu s-a infectat, dar nici nu se usuca. Problema este cau nu stiu cum sa mentin zona uscata pt ca tot timpul scutecul se uda in partea de sus si ajunge si la buric. La Clara nu am avut pb asta. Find fetita pipi se ducea in jos si nu ajungea niciodata la buricut. A cazut in 5 zile.
Am incercat si sa indoi scutecul sau sa-l decupez astfel incat sa nu acopere buricul, dar cand bb se agita sau da din picioare tot se duce peste buricut si tot ud il gasesc.

Uite ce a functionat la noi: cand ii schimb scutecul ii las putica in jos si nu se uda scutecul sus. Am curatat buricul cu un betisor de vata inmuiat in spirt si am pus baneocin pudra pe sub clema, de jur imprejur (asta de 2 ori pe zi). Baita doar la chiuveta pana a cazut, nu in cada, ca sa nu se ude prea tare in zona. Neonatologa ne sfatuise sa ii punem si scutecul suflecat in fata, ca sa nu-i acopere buricul dar n-a mai fost cazul. Pe noi cred ca ne-a ajutat mult baneocinul pudra care usuca instant zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Hera ai PM

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Buna Barlog!!!

Intai vreau sa multumesc pt galerie si urari!

Si bineinteles, FELICITARI NOILOR MAMICI!!! Sa dea Domnul sa aveti o recuperare cat mai buna si bebei sanatosi!!!

Bine v-am regasit!!! Nu sunt la curent cu ce s-a scris, de abia ieri la 15.00 am ajuns si noi acasa!!! Eu una sunt ft obosita, in spital am dormit ft putin, am zis ca o sa crap acolo dupa 8 nopti...tare greu a trecut timpul, mai ales ca bebelina mea a stat 2 zile la terapie intensiva!!! Slava Domnului, suntem bine acasa cu tati si suntem destul de cuminti, mancam exclusiv laptic de la mami, dormim, facem treburi din alea de bebe si facem galagie la baita!

Curaj fetelor care urmeaza sa nasca, cu siguranta vor trece toate durerile si problemele in momentul in care copilul purtat in pantece va fi tinut in brate si iti va strange degetul prima data cu pumnisorul ! E divin!

Gata, plec, Evelina mea vrea papica! Va pup cu drag si revin cu povestea nasterii, momentan suntem in acomodare!

Madalina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Miruna, vazut pozele cu baietii tai E un dulce Iustin, iti vine sa-l papi. Mi-am amintit de ce ziceai cu soldurile... aceeasi pb o am si eu. Si ma mai apuca uneori niste dureri ciudate de bazin de raman intepenita. Acum nu stiu daca s-au largit blugii dar parca de cateva zile e mai bine, nu ma mai strang asa tare Ma consolez ca macar burtica e plata. s-a retras surprinzator de repede, mai repede decat la prima nastere. Ideal ar fi sa fac si niste abdomene sa ajut putin musculatura dar recunosc ca-s lenesa inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

dragile mele,
in sfarsit apuc si eu sa va scriu. multumesc mult pt galerie si felicitari.am constatat ca am cei mai micuti copii dein odisee. dar las ca ne facem noi mari.va felicit pe toate care ai nascut si va tin pumnii celorlalte.
sa ne buburam de minunile noastre!
o tutror mamicilor si inca gravidelor!

Adi, mami de chimen si anason

Adipapazi, sa fie sanatosi asta e cel mai important! Cat au avut la nastere?

Mami fericita si implinita de Iulia si 36+

Mergi la inceput