Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_lucia

dar mi s-a parut cam aiurea ca tocmai pozele mele au fost atit de analizate si nu luate ca atare cum au fost toate celelalte,

Dana_lucia, no offence, dar tocmai ca nu erau ca toate celelalte. Ideea era "hai sa punem poze sa vedem cum au mai crescut copiii nostri" , ca doar pe unii din ei ii stim de la cateva zile, eu ii tin minte pe multi de cand erau infasati. Cel putin eu asa am inteles. Nu s-a pus problema sa dovedeasca nimeni nimic. Fara nici o discutie, e dreptul tau sa pui sau sa nu pui poze. Insa cand in loc de un copil vezi o piscina, normal, ca e "altfel". Iar comentariile Irinei au fost foarte finute si lejere si nu vad cum ar dovedi ele ce spui tu acolo ca s-a demonstrat.
In fine, important e sa nu se supere nimeni, uitati flori si de la mine .

Si ca sa fiu in trend, am pus si eu poze in album si i-am admirat pe copilasii pe care i-am vazut acolo, sunt superbi toti, fara exceptie si mari... va vine sa credeti? Eu inca mai am momente cand ma minunez de cat de repede cresc. O sa mai comentez local. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi cu totii.

Cristina (cge) unde ati fost la mare in ianuarie?

o zi buna tutulora, va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Antoanela tu ai vazut pozele sau nu ca in prima poza se vedea copilul meu inotind dar asta are mai putina importanta fiecare cu parerea lui si da, nu suntem ca in armata sa ne conformam si sa facem toti la fel. Ma asteptam sa se sara cu gura pe mine aici de mult timp si din varii motive caci e clar ca noi nu ne incadram in pluton, ma mir ca a durat totusi ceva timp pina s-a si intimplat efectiv ca de simtit simteam demult ostilitate aici.

Conchid zicind ca bine fac multe fete care au incetat demult sa mai scrie aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Un capitol nou aici

Mergi la inceput