Piticodromul de Sept - Oct 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Da, foarte frumoasa zona Marinela, noi tot pe acolo trecem cand mergem la Dorna.
Poate vine Mihaela la anu' la Vatra Dornei. Este scoala de schi care organizeaza tabara, singura din Romania, in care pot invata si parintii sa schieze alaturi de cei mici si la pret foarte mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata!

Marinela, !

Codruta, interesant cu scoala de ski pentru parinti si copii, de retinut poate cind o sa fim in momente mai bune.

Azi aici e o vreme foarte urita, ploua si e intunecat de zici ca vremea mi-a "citit" sufletul!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dana, imi pare rau pentru pierderea voasta!

Vai Codruta, ce tentanta e tabara ta. Eu sunt fricoasa si nu-mi place iarna (am vazut ca e piscina cu apa calda pe acolo), dar copiii mei sunt amorezati de zapada. Mai ales baiatul cel mare (8 ani) care e si un stil sportiv ar fi numai bun de pus pe partie, dar nici cu Calin nu mi-e rusine. Anul asta ne-am mobilizat si i-am dus la patinoar. Cel mare a mers o tura, de mana cu taica-sau si apoi a inceput sa patineze singur. Calin dupa 3 ore de patinat merge mandru de mana cu tatal lui. Pe mine nu m-au convins inca sa-mi pun patinele in picioare . Partea proasta e ca in februarie sotul meu nu-si poate lua concediu. In martie se mai poate skia la Vatra Dornei?

Mergi la inceput

Buna ziua!

Anya, !

Am intrat sa va urez o duminica placuta si linistita.

Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anya, cu zapada acuma nu se mai stie nimic. Inainte tinea si pana in aprilie, noi speram sa fie pana la jumatatea lui martie cel putin. Acuma s-a topit, trebuie neaparat sa ninga .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetele,

o mamica a postat un link interesant la subiectul de sep-oct 2009, e un test care dureaza cam mult, dar e interesant, evalueaza dezvoltarea copilului 1-6 ani. Eu m-am poticnit la "stie sa mearga singur la o distanta de 2 strazi de casa", n-am cum sa aflu pentru ca nu e permis sa mearga singur la 5 ani. Dar banui ca stie, se descurca foarte bine in spatiu.
A inceput si Peter fotbal european, e un dezastru si el si ceilalti Cand s-a inscris primul gol, baietelul din poarta s-a pus pe-un plans, mama-mama, iar in restul timpului vezi 10 baieti alegand dupa minge, cand toti la dreapta, cand toti la stanga
E evident ca va fi un bun inginer , il intereseaza mai mult butonul pe care apesi si ies tribunele din perete, apoi butoanele ca sa cobori-ridici cosurile de basketball, tabela de afisare a scorului, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hello hello si la multi ani! Recomanda cineva un club unde se pot lua lectii de pian ?

merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

I-a cazut Mirunei si al 2-lea dinte, mai sunt 18.

Marinela, m-am gandit la tine de Sarbatori, ne-am dat cu sania la Tihuta. Foarte, foarte frumoasa toata zona Vatra Dornei - Tihuta.
Bianca, Kristina stie profesor de pian, din cate imi amintesc.
Dana Lucia.

Noroc ca ati scris despre cat de diferit e cititul in engleza/franceza fata de romana, ca mi-am amintit de clasa a V-a, cand am inceput engleza. Asa ca am inceput cate putin sa citesc cu Miruna si in engleza, sa constientizeze ca exista diferente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Wow, au inceput sa va cada dintii? cum se manifesta asta, doar se clatina? se inroseste gingia? Merci

Merci Ioana pentru info, o agatz pe Kristina cu prima ocazie:).

Mergi la inceput

Buna ziua!

Ioana, ! Miruna sa iti creasca dintii repede!

Lui Alberto dintii de jos cazuti din august anul trecut i-au crescut mai bine de trei sferturi si acum se misca tare cei doi de sus cred ca in max . 2 saptamini cad si acestia!

Astazi de la ora 17 Alberto are examenul la inot pentru diploma B (diploma A a luat-o de ceva vreme), acum a venit de la scoala si abia asteapta sa mearga la inot, nu prea mai are rabdare. Va spun rezultatul deseara sau miine cind o sa am putin timp sa scriu.

Sa aveti un weekend placut si numai bine tuturor.

Mergi la inceput