POSTUL Craciunului, alimentatie sanatoasa!
Raspunsuri - Pagina 9
valentinag spune:
Claudia,scrumbie!
Eu azi icre cu castraveti si ridichi si saramura de crap cu mamaliga.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
silvi_2005 spune:
Eu am facut acest calcan pe legume la cuptor cu garnitura de orez alb si orez negru.
Azi fac supa de scoici poate strecor si ceva creveti. Si vrea sa cumpar niste creveti sa fac cu legume. Pt cina fac si eu saramura de peste
Edit: vin cu reteta de azi de supa de peste si fructe de mare puteti sa o adaptaticu ce gasiti la capitolul fructe de mare, iese excelenta.
anaemi spune:
peste fript
salata de cruditati
salata (rosii,castraveti,salata,ridichii...)
icre "false" de post
salata de icre de peste
prajitura cu mere si gris
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
adrianafedorca spune:
neata
sa va zic si meniul meu de azi
Md: suc : 1mar, 1 port, 1 gref, 1 lamaie, o bucatica de ghimbir
P : salata frantuzeasca , o bunatateee , http://crazygoodraw.blogspot.com/2010/10/salata-frantuzeasca.html
c : suc: 1 telina cu frunze cu tot, 1 sfecla rosie, 1/2 varza, 1 morcov , 1 legatura de patrunjel
si acum reteta de salata
Salata frantuzeasca raw si de post
Ingrediente: 3 dovlecei curatati de coaja , 3 morcovi , 2 cepe rosii mici , 1 lingura de otet de mere, 3 linguri ulei de masline extra virgin, 1 lingura praf de curry, un praf de turmeric (optional), sare dupa gust.
Ceapa se taie cubulete mici,
dovleceii si morcovii fie ii dati prin razatoarea mare, fie ii taiati cubulete, sau la robot.
se adauga uleiul si otetul, curry, turmeric si sare, se amesteca bine bine si se lasa salata vreo 30 de minute la frigider ca sa se intrepatrunda gusturile.
Pofta buna !
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
claudia_a spune:
Adriana, foarte sanatos meniul tau; sper sa ajung la un moment dat sa iau decizia de raw food (plus lactate - desi stiu ca nu sunt ok).
Azi : dimineata: humus, o cana de ceai si cateva masline, 1 felie paine;
pranz: pate post, tofu cu marar, rosie, castravete;
seara: paste integrale cu sos.
Si pentru ca in week nu intru, am in plan o ciorbita de peste, saramura de crap, caras prajit, mamaliga si mujdei si poate niste icre.
O zi buna
Gabrielama spune:
Buna dimineata!
ieri am mancat aiurea, caci am stat toata ziua intr-o sedinta. In mare:
P: salata cu ton
C: macrou afumat/icre/avocado
Azi:
D: 1 felie de paine cu dulceata/ 1 felie de paine cu ulei de masline si avocado
P: pilaf cu legume
C: nu stiu inca
valentinag spune:
Neata.
Mi-am facut pentru azi o tocanita de ceapa,o mananc cu niste conopida murata si lipie home made.
Pentru sambata imi fac ciorba de peste,macrou cu sos tomat si icre evident.Duminica mi-as lua un pastrav sa-l fac la cuptor.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
silvi_2005 spune:
Pentru azi fac din nou legume cu paste la cuptor si mai fac o ciorba de pastai uscate de post