Mamici inimoase de Constanta ***132***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Georgiana, deci dna. Radu nu mai este directoare?

Nu Fiquelle... D-na Radu nu mai este directoare din saptamana aia de vacanta. au demiso sub pretextul ca se folosea de asociatia de parinti, ca cheltuielile asociatie nu au fost contabilizate corect... etc.. motive pur inventate.

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Si cine este acum, dna. Tega sau dna. Manzu? sau altcineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Lulu o zi cat mai usoara iti doresc,Georgi eu zic sa stai linistita si o intrebare pe unde ati mai vazut anul acesta ciorapi mai grosi colorati,rosii as vrea,anul trecut am luat de la Eden sau la tomis 3 la tiganii aia care misuna pe acolo dar acum mai sunt?or mai avea?stie cineva?

am hainute la bazar

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Eu am vazut aseara la Carrefour, rosii, albastri, frumosi, de la Diamond.

MADALINA si leutii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

mercic o sa incerc erau mai grosuti?ca eu asa vreau,am fost astazi la confiscatele alea la Halta traian unde cica este marfa confiscata de anaf erau multe multe chestii aveau si ciorapi cum vreau eu dar doar roz si turcuaz si nu am ce face cu asa culori,vroiam sa ma uit si la covoare dar nu am mai ajuns ca era deja 13 si la 12 Rares deja e mort de somn asa ca mai merg alta data si de la 13 cand am venit si am culcat copilul am bucatarisit impreuna cu sotul meu cot la cot dar bine ca am terminat ca ne-au lasat puterile pe amandoi si dulce nu am facut va rog ziceti reteta de briose sa o fac si eu dar maine ca acum nu mai sunt in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

simona....tare mult ma bucur ca a fost acceptat cazul lui Raul la Umanitare...sa avem incredere in bunul Dzeu ca va fi bine

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Lulu o zi cat mai usoara iti doresc,Georgi eu zic sa stai linistita si o intrebare pe unde ati mai vazut anul acesta ciorapi mai grosi colorati,rosii as vrea,anul trecut am luat de la Eden sau la tomis 3 la tiganii aia care misuna pe acolo dar acum mai sunt?or mai avea?stie cineva?

am hainute la bazar

Eu am vazut aseara la Carrefour, rosii, albastri, frumosi, de la Diamond.

mercic o sa incerc erau mai grosuti?ca eu asa vreau,am fost astazi la confiscatele alea la Halta traian unde cica este marfa confiscata de anaf erau multe multe chestii aveau si ciorapi cum vreau eu dar doar roz si turcuaz si nu am ce face cu asa culori,vroiam sa ma uit si la covoare dar nu am mai ajuns ca era deja 13 si la 12 Rares deja e mort de somn asa ca mai merg alta data si de la 13 cand am venit si am culcat copilul am bucatarisit impreuna cu sotul meu cot la cot dar bine ca am terminat ca ne-au lasat puterile pe amandoi si dulce nu am facut va rog ziceti reteta de briose sa o fac si eu dar maine ca acum nu mai sunt in stare.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Da, erau den 40 cel putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia
Si pentru ca tot sunt copii la mama si ma apucat harnicia, am pus si de 3 checuri

ma duc sa fac si eu 2 checuri....mi-ai facut pofta...

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

chechuri peste chechuri...eu am prestat azi doar clatite cu cioco si dulceata de fructe de padure...ptr baieti, eu am spus pas...

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

....apoi aici regim nu gluma..chec,chec...briose...clatite cu cioco eu am avut doar eclere

all...o seara frumoasa si numai bine....

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
eclere

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Prefereatele mele...de aceea le evit..ca ma infing in ele....

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Figuelle... Manzu... desi nici cealalta nu era departe... nu mi-ai raspuns voi la ce grupa sunteti?

Lulu... si colega mea e plecata la budapesta... la 30, operata acu vreo 5 ani de chist la san. Nu a vrut sa-mi spuna ce are, dar banui eu ca s-a refacut chistul sinu e semn bun deloc... Doamne ce de vesti rele in ultima vreme. Si cand moare cate un mosulet la peste 60-70, zic babutele ca era prea tanar sa moara... da noi mai apucam fratilor, 60?

Eu am vrut sa dorm la pranz.. dar aveam sporul in vene si nu am reusit sa atipesc... m-am ridicat frumusel, beut cafeaua nr 2, spalt perdele, geamuri, rufe, demontat aragaz si hota, frecat bine grasimea de pe faiante si mobile, plus aspiratul si sters cu mopul peste tot, frecat baia, imbaiat strumfii, imbaiat eu.. acu ma retrag langa copii la Clopotica...

Stiti de cand nu am mai avut asa spor la curatenie? de cand cu scandalul... sincer, asa imi bagasem piciorul si nu-mi ardea sa mai fac nimik... a frecat sotu meu la aragaze, wc-uri, vase, etc... sa-si spele pacatele asta e semn bun... ca mi-a trecut depresia...Doamne ajuta!

Noapte buna, va urez!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gerogi,ai avut spor,nu gluma!

Alina,ai citit pm-ul meu,in legatura cu maine da?

gata checurile,am mai bagat o masina la spalat,acu'fug sa mai bag niste produse la bazar!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput