Mamici inimoase de Constanta ***132***
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Poate asa simtiti mirosul
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Poate asa simtiti mirosul |
pai dupa miros am venit.....
angi,de cand ma tin sa te intreb,i-a placut Mirunei pizza de post???
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Revin.....nu stiu cand(am o zi plina, 2 interviuri, Conferinta cu peste 100 absolventi ) |
Alina,succes!sa ai o zi usoara!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
simonapro spune:
Buna dimineata!
Am revenit, ca nu am avut net de ieri de la 12, tare greu mai e fara el
Dodo:varul meu lucreaza la o firma din Constanta.
Alina: sa ai o zi usoara si sa treaca repede.
Merry: multa sanatate lui Ionut!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
Neata fetele... azi nu o sa va pot tine companie dupa gustul meu.. am niste raportari de-mi rup nasul in calcule... va urez o zi buna si sa ne auzim cat mai curand
Multumesc de incurajari! om vedea ce o sa iasa, dar sper sa nu lucreze urat doamna, ca a cerut caietul cu datele parintilor copiilor... ia ziceti si voi.. ce-i trebuie de fapt? numarul de telefon sau locul de munca? exista cumva posibilitatea sa fie atat de marsava si sa-mi faca probleme la munca? pe cai politice?
Azi dimineata m-am "ciocnit" de ea, dar nu a zis nici pas... ori nu are tupeu ca nu are argumente, ori lucreaza pe dedesupt...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Am o pauza...
Georgi, eu zic sa nu iti faci grijiparerea mea...oamenii oricum sunt rai, si daca vor vrea sa iti faca rau la job o pot face(daca se va preta la o chestie atat de josnica si murdara), dar oare rezolva ceva? Colegii/conducerea oare nu te cunosc? Nu stiu ce fel de om esti?
Hai, stai linista ca vai fi ok, nici nu ma gandesc altfel
Mai, nu stiu ce se intampla pe piata muncii..ori suntem noi prea exigenti(desi nu cred), ori tinerii din ziua de azi habar nu au cum se castiga un ban fara experienta, far limbi straine stiute...le oferim sansa, dar....vor direct bani multi, munca putina si eventual o functie de director, daca se poate...sunt atat de dezamagita dupa 2 zile de interviuri, dupa zeci de candidati vazuti....
Fug, ca mai am ceva musterii de vazut, apoi la 13.00 incepe Conferinta.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
diana2242 spune:
Lulu o zi cat mai usoara iti doresc,Georgi eu zic sa stai linistita si o intrebare pe unde ati mai vazut anul acesta ciorapi mai grosi colorati,rosii as vrea,anul trecut am luat de la Eden sau la tomis 3 la tiganii aia care misuna pe acolo dar acum mai sunt?or mai avea?stie cineva?
Lulu dar pt ce post cautati persoana?
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
georgipuia spune:
Lulu, dar ce post ai nevoie sa ocupi? zi si mie poate mai primesti cv-uri Acuma serios... am o pretena care lucreaza la o scoala in braila in IT si vrea sa se mute in constanta... nu ai nevoie de CV pe domeniu sau nu neaparat IT?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
am niste emotii...a iesit socru-meu,cu Mihai la plimbare......poate imi trec emotiile...
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Leditia spune:
Pentru toate fetele cu probleme la munca o O zi usoara si frumoasa va doresc.
Miha,poate-ti mai trec emotiile.
Va dorim un weekend placut.Eu ma duc sa-l pupacesc pe fii-miu sa-l albesc ca azi dupa-amiaza plec si in scurt timp il pun si la nani si nu-l mai vad pana duminica seara.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.