Mamici inimoase de Constanta ***132***
Raspunsuri - Pagina 12
simonapro spune:
Buna ziua, doamnelor!
Eu ca de obicei imi fac putin de cap pe net pana imi vin copiii si mai mestec putin si in mancare
Alina: multa bafta cu dieta, sa ajungi acolo unde-ti doresti
Georgi: pe mine ma bucura ca mai stiu si educatoarele de frica, poate s-or mai potoli sa mai ceara o groaza de bani.
Gabi: ce s-a intamplat cu masina de spalat, nu a putut sa te ajute varul meu?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Simona pana sa-l sun pe varul tau au venit ce-i de la firma de reparatii de aici.Au luat placa electronica ...si se tot chinuie sa o faca.Alaltaieri i-am sunat si au zis ca in 2 -3 zile spera sa o termine(sper ca nu de tot ci sa o repare).Varul tau lucreaza cu firma de aici?? sau pe cont propriu?? caci iti inchipui ca daca lucreaza cu ei...nu o pot cere sa io dau lui...sau poate chiar el lucreaza la ea....
dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
neata...merge sa mai spun,neata,nu?
eu am nervi...afara ploua,oamenii sunt niste ciudati(unii nu toti),care nu pot sau nu vor sa priceapa,eu am de dus colete la posta....n-am masina la dispozitie.....ati priceput ceva?
dodo,iar probleme cu masina de spalat?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
georgipuia spune:
Nu Dodo... gradi 47 e pe Solidaritatii, zona inel 2... imi cer scuze ca mi-am varsat naduful, dar de cand sa iscat scandalul ma simt din ce in ce mai implicata... la inceput am fost implicata de ele, acu incep sa ma agit singura... noi, romanii, am fost crescuti sa tacem si sa inghitim, dar asa nu vom evolua niciodata...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
georgi,impartim manifeste?
va compatimesc cu noua directoare....
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Citat: |
georgi gradi asta e cumva pe bd 1mai???intre liceu si far? dod-participarea noastra in concurs Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Nu, doamne fereste, intre Far si Gara sunt doua gradinite.
Nr. 3 - program scurt, unde este Luca ....si ..ce sa zic... milioane ptr tot personalul.
Si mai este langa gradinita 42 - program lung, de care am auzit numai lucruri bune.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
lulu77 spune:
Citat: |
oamenii sunt niste ciudati(unii nu toti),care nu pot sau nu vor sa priceapa, ati priceput ceva?[bang] dodo,iar probleme cu masina de spalat? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
TOT
bazar umanitar
lulu77 spune:
Georgiana, sa stii ca am luat-o pe urmele lui 007...acea carte scanata de care povesteai...la bazar..o licitam sau o primim si fara licitatie
bazar umanitar
mihaela77O spune:
daca vreti sa vedeti reusita de ieri a lui Mihaita,de la terapie,intrati pe blog-ul lui de la semnatura!
stiti,vb aia cu cioara,nu?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
georgipuia spune:
Nu mama... e kkdou... pe mess, da?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?