Husa canapea, de unde?
Ne-am gandit a luam o canapea de piele, deoarece avem livingul deschis cu bucataria, si am zis ca textilele retin mirosul de mancare mai repede decat pielea.
Ne pusesem tapet culoarea untului si atunci cand am gast la oferta la Mobexpert canapea de piele culoarea untului am zis ca l-am prins pe Dumnezeu de-un picior. Nici macar gandul ca avem 2 baieti mici, sub 4 ani, nu ne-a trezit la realitate. Am crezut a va i suficient sa le spunem ca nu e voie, ca se strica.
Ei bine...nu a fost suficient..nu s-a stricat dar nici mult nu mai are, asa ca musai imi trebuie o husa de canapea de 3 locuri cu brate, in nuante de bej/culoarea untului.
Oare in IKEA au? Sau in kIKA?
Ati vazut oe undeva?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Raspunsuri
lbelciug spune:
Gasesti in toate culorile la Mag Victoria. Sunt fabricate in Turcia, asa incat cred ca le poti gasi si in alte magazine, poate Bucur Obor? Totusi mie nu-mi place designul lor. Sunt f incretite, in ideea de a se mula pe orice model de canapea.
Ca idee, daca pui o patura/covertura clasica peste canapea, nu te ajuta? Stiu ca aluneca, dar si husele desi au elastic pot "fugi" usor de pe piele.
Daca mai stiti si alte tipuri/alti producatori de huse, as fi si eu interesata de subiect.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
dicirstea spune:
Stiu genul, sunt subtiri , eu as fi vrut stilul celor din ikea, material mai plinut si dublate, doar ca nu am vazut cu brate la ikea.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Christel spune:
Dar varianta sa cumperi o stofa mai plinuta sau ce material iti place si sa le faca o croitoreasa? am inteles ca sunt si centre care fac la comanda si huse.
Si pe mine ma intereseaza subiectul. Ale mele nu sunt din piele, sunt dintr-un material nu stiu cum ii zice dar sunt portocalii si au aparut cateva pete ici colo, care oricat le-as curata, tot raman urme si ma gandeam si eu la varianta unei huse, ca ele mai merg au abia 3 ani,nu le-as schimba numai din cauza asta.
dicirstea spune:
E mai complicat asa, nu stiu pe nimeni.
dar mi-ai dat o idee, sa ma duc la o firma din asta de mobila si tapiterie sa vad cat ar fi, pe mine ma enerveaza numai gandul ca o sa ma puna s astept 2 saptamani pana le coase, pls ca daca "sunt la comanda" sunt mai scumpe.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
Christel spune:
Da poti incerca, si eu zic ca se merita chiar daca astepti ceva pana sunt gata, iti poti alege tu materialul, stofa si modelul(am vazut pe net niste modele super), chiar ca dadeau o altfel de fata canapelei.
Eu am vazut doar la Quelle mai demult dar din alea de se muleaza dintr-un material oribil, nu mi-au placut deloc.
Liliann spune:
dicirstea ai gasit husa????
Ca ma intereseaza si pe mine foarte mult subiectul.
mai citeam in arhiva ca aravea Mobexpertul asa ceva...
Eu deocamdata nu am timp sa caut in oras, dar daca tu ai gasit ceva frumoas spune-mi si mie te rog...
Multumesc
dicirstea spune:
Inca nu am rezolvat problema.
Am fost la o firma de mobila care face si canapele si am ochit niste modele de materiale, m-ar fi scos ~ 250 lei numai materialul, despre manopera nu am apucat sa discutam, ptr ca mi-a zis ca nu-mi face pe masuratorile mele, ca trebuie sa-i faca tipar, si daca nu masor eu bine strica materialul degeaba.
Cica pana acum avea o tipa meseriasa care venea la client acasa, croia si cosea pe loc, numai ca a redus personalul si are o singura croitoreasa care nu-i asa meseriasa
M-a cam dezumflat...
Nu am avut timp sa ma duc in Ikea sau Mobexpert sa caut de-a gata, dar asta am planificat ptr acest week-end.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
Liliann spune:
Ok, daca gasesti ceva te rog spune-mi te rog.
Oricum, cred ca ar trebui ceva pe comanda ca nah, fiecare canapea are un anumit tipar.
Mie imi plac foarte mult materialele de la husele de la Ikea, cele de la canapelele fara brate.....
Donna_Ly spune:
Eu am vazut pe site-ul laredoute unele cam cum le descrii tu ca si materiale/forma...
Donna_Ly
Saptamana 26 +
dicirstea spune:
Mda, am fost la IKEa, cele cu brate nu se potrivesc cu bratele mele 9ale canalepeli, bineinteles, eu le am drepte, alea sunt rotunjite.
Preturile sunt intre 500 si 1000 lei.
Urmeaza Mobexpert...
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE