Bazar umanitar *** 53 ***

Raspunsuri - Pagina 49

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi
parca nu avea burta tricoul.

De unde stii? Ai luat si tu?? Al meu era cu bonus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Maria! Sa cresti mare, sanatoasa, plina de noroc si voie buna! Sa inseninezi fiecare zi a parintilor tai Alexandrina, sa iti traiasca domnisoara!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ducky, mai rad si eu de barbatii astia ai nostri. daca ii auzi cum vorbesc zici ca-s vai de capul lor: sunt insurati, cu copii...batai de cap, ii cicaleste nevasta, copiii sunt calare pe ei...ufff, ce vieti au...

cand te uiti la ei: burtile grasane, gusulitza-i gushulitza, fundu' nu le mai incape in pantaloni si sunt tot timpul obositi.

sau o fi numai al meu ?

iar noi ne dam de ceasul mortii: sa fim suple, coafate, spalate, bine dispuse tot timpul...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:

ducky, mai rad si eu de barbatii astia ai nostri. daca ii auzi cum vorbesc zici ca-s vai de capul lor: sunt insurati, cu copii...batai de cap, ii cicaleste nevasta, copiii sunt calare pe ei...ufff, ce vieti au...

cand te uiti la ei: burtile grasane, gusulitza-i gushulitza, fundu' nu le mai incape in pantaloni si sunt tot timpul obositi.

sau o fi numai al meu ?

iar noi ne dam de ceasul mortii: sa fim suple, coafate, spalate, bine dispuse tot timpul...

Asta-i maxima zilei, sa stii! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:

sau o fi numai al meu ?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

da chiar asa mady asa e si al meu are burta si cand l-am luat era silfid dar se plange saracul ca e stresat ca il stresez ca il cicalesc si in weekenduri cand e liber si vede si el ce inseamna sa stai cu 2 copii acasa numai ce-l aud ca abia asteapta ziua de luni sa plece la munca(ca si cum ar pleca in concediu)
dar nuuuu,eu nu fac mare lucru acasa ba chiar huzuresc de atata bunastaresi ce simplu si frumos e sa stai doar acasa sa nu ai grija facturilor a ratelor...

banuiesc ca va suna cunoscut

LA MULTI ANI MARIA DE ALEXANDRINA!!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

ce face omul cand nu are treaba??si-o face cu mana luiaka intru dim pe forum la subiectul cu alaptatul si revista mami imi zic si eu parerea si ...imi ridic forumul in cap ca deh daca nu ai aceeasi parere ca "turma" te chemi oaia neagra,asa-i?

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

nushule, io m-am lecuit de intrat la alte subiecte. chiar daca intru nu raspund ca se arunca cu rosii original. eu n-am vazut atata lume desteapta la un loc de cand mama... in fine, e prea multa critica pentru gustul meu.

aici, cel putin, ne purtam civilizat, mai facem o barfa mica, o cafeluta... pe lumea ailalta (aka alte subiecte) iti sta cafeaua-n gat.

aaaa, si ratele tot io le platesc... ca sotzul nu stie sa foloseasca robotelul si internet bankingul .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Citat:
parca nu avea burta tricoul.

De unde stii? Ai luat si tu?? Al meu era cu bonus

Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008)

Al meu blog

tricou exact la fel va primi Dan. Eu l-am luat de la Leditia. O sa pun si eu poza de tricou cu burta...

aaaaaa, si al meu la fel, se plange saracutzul ca e amarat si stresat de nevasta, de copil, de necazuri, dar burta e cat muntele

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

si ca sa ma laud macar cu unul din baietii mei: alex a luat 35 de puncte (din 40) la concursul arhimede .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:

si ca sa ma laud macar cu unul din baietii mei: alex a luat 35 de puncte (din 40) la concursul arhimede .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

eeee, felicitari!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

felicitari dragutza.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune

Mergi la inceput