Bazar umanitar *** 53 ***

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

m-am invrednicit sa mai pun si eu cate ceva. incaltaminte pentru bebei si mai maricei
AICI
si mai am de pus dar nu s-au uscat ca le-am lasat afara si s-au udat din nou .

LA MULTI ANI, Maria!!! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, iubita si sa le aduci numai bucurii parintilor.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

La multi ani Maria!!!

Mergi la inceput

io is tare ofuscata. nu mai primesc mesaje deloc: nici in inbox, nici in spam. adica daca nu mi-a placut in spam... adio.
m-am uitat la "cele mai dorite" si am descoperit ca cineva licitase produse de la mine. altfel ca io nu vad nimik.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Buna ziua cred, ca dimineata nu mai este nu?cam putina actiune pe aici toata lumea e plecata?plecam si noi dar sa se trezeasca seful vroiam sa va povestesc ca am dat jos o laterala a patutului sa invatam copilul sa stea fara si noroc ca are camera lui si are si jucariile acolo ca dupa ce am inchis eu usa si l-am invelit si i-am dat lapticul el s-a dat jos si a inceput joaca deciiiiiiiiiiii somnul nu ii mai trebuie,cu chiu cu vai intr-un final l-am pacalit sa stea in patut dar sa vedem cum o mai evolua daca va fi tot asa greu punem la loc laterala,dat poate nu va fi cazul sper eu ca deja este maricel nu?voi pe la ce varsta ai facut patutul pat? o duminica frumoasa va doresc

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

patutul lui miha e... patul meu de mult, dar e prea mic rares ca sa-i lasi laterala. eu cred ca pana la 2 ani nici nu ar trebui sa te gandesti. se poate intoarce in somn si sa cada. plus ca nu mai ai siguranta ca il gasesti in patut, daca se trezeste in timp ce tu nu esti cu el iti picteaza si restul peretilor .

parerea mea. tu faci cum vrei, dar sa nu pateasca ceva.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna dimineata,
Am apucat sa pun si eu PT ALEXIA si PT IONELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alexandrina La multi ani Mariei, sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

M-am intalnit azi cu Viovio si am luat 2 sacose mari de haine si hainute pentru bazar, sper sa reusesc sa le incarc azi. Multumim Vio si te asteptam aici la cafea si sa mai stam de vorba

diana2242 Eu i-am dat laterala jos juniorului cand am observat ca vrea si poate sa se dea singur jos din patut, escaladandu-l.

Azi a terminat jr tratamentul de 10 zile de antibiotic, tuseste ca un mos. Ma gandeam sa-i dau sirop de pin/brad/patlagina; e bun in caz de tuse productiva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

de coborat si de urcat se urca oriunde iar patutul este din ala de la ikea care azi am vazut ca nu ii pot lasa salteaua sus fara laterala asa ca este salteaua jos jos aproape de podea si are o scandurica cica sa nu cada dar este cam la nivelul saltelei.Madi referitor la pictatul peretilor eu ma gandeam ca daca se da jos se joaca si nu mai picteaza cu compozitie din pamp am asta vre-o 2 ore sa adorma si el tot fugitiv era asa ca am intors patutul cu partea fara laterala la perete deci nu am facut nici o treaba mai vedem si deseara si maine cum o fi si daca nu merge punem laterala la loc dar ma gandeam ca ar fi fost super frumos sa il las asa si cand ii este somn sa se duca singur la culcare dar visez si eu cam prea departe cred si cu camasile de la 007 sa nu credeti ca nu-s pe faza dar astept un raspuns din partea Mihaelei sa nu va supralicitez degeaba ca nu vreau dar mi-ar place si mie una daca imi vine.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput