Bazar umanitar *** 53 ***

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mari paun acum am citit postul tau,imi pare rau ca si tie ti-e greu...daca te consoleaza cu ceva la mine asa e zilnic ca david nu merge la gradi si sotul lucreaza de la 9 la 18 zilnic asa ca...si daca mai are si stefanel chef sa ma tina noaptea treaza chiar si 2-3 ore daca le pierd a2a zi sunt sfarsita si david ma solicita parca si mai tare cand ma vede obosita si respingatoare

capul sus,cresc acush puiutzii si o sa avem cu ce ne mandri

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mari paun acum am citit postul tau,imi pare rau ca si tie ti-e greu...daca te consoleaza cu ceva la mine asa e zilnic ca david nu merge la gradi si sotul lucreaza de la 9 la 18 zilnic asa ca...si daca mai are si stefanel chef sa ma tina noaptea treaza chiar si 2-3 ore daca le pierd a2a zi sunt sfarsita si david ma solicita parca si mai tare cand ma vede obosita si respingatoare

capul sus,cresc acush puiutzii si o sa avem cu ce ne mandri

imi pare rau fetelor ca nu va lasa puiutii vostri sta dormiti noaptea. erika mea de cand am venit acasa doarme toata noaptea. ma bucur mult ca ma lasa sa dorm deoarece sunt rea de somn(mai ales noaptea). ce-i drept nu am tinut-o in patut decat vreo 2 saptamani, doar ziua, noaptea dormea cu mine in pat.
acum doarme numai cu mine si ziua si noaptea, patutul acum tine loc de dulap. cand vad ca se foieste bag repede tzitzilica in gura si gata, somn de voie pana dimineata pe la 8-9.

Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

doina dar si eu il culc pe stefanel cu mine in pat(si cu david,normal) si la fel si el are tzitzilica la dispozitie poate si de aia s-a invatatsa suga asa des si trezirile de noaptea ma termina,are nopti cand suge cate o ora aproape si peste 2 ore iar vrea
rar ma plimb noaptea cu el prin casa din motiv ca plange sau e mai marait dar si papatul asta asa des ma termina pt ca eu adorm greu dupa aia

scuzati de offtopic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

fetelor, io stateam mufata de la 9 seara pana la 12-1 noaptea ca altfel nu mergea. asta pe langa 3 noaptea, 6 dimi ... etc. pe la 6 luni omu' s-a cam lipsit de asa distractie. acum doarme toata noaptea si ziua de la 13 la 16-16,30 (chiar 17) cand e mai nor afara.
asa ca rabdare ca o sa treaca si periaoda asta.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

cand era bebe pana la un an nu stiu daca a dormit vreo noapte intreaga plangea toata ziua si toata noaptea, nu mai puteam daca adormea el jumatate de ora ziua adormeam si eu automat. Am avut un an groaznic faceam cu randul cu parintii mei doi dormeau ceilalti stateau cu alex

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

da diana si eu as sta cu mare placere si toata noaptea treaza daca ziua m-as putea culca langa el dar eu ziua tre sa fiu fresh pt david care ma scurge de putere asa ca nu imi permit sa nu dorm macar 4-5 ore pe noapte ca doar cu alea ramanziua niciodata nu dorm amandoi deodatadavid are somnul de pranz de la 1 la 3-4 si rar adoarme si stef in intervalul asta o jumatate de ora

dar asta e, asa cum zice mady pe la 6 luni isi mai raresc mesele...ce mare scofala mai am doar vreo 4 luni de stat treaza noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

ma duc sa mai urc niste produse la bazar!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

da diana si eu as sta cu mare placere si toata noaptea treaza daca ziua m-as putea culca langa el dar eu ziua tre sa fiu fresh pt david care ma scurge de putere asa ca nu imi permit sa nu dorm macar 4-5 ore pe noapte ca doar cu alea ramanziua niciodata nu dorm amandoi deodatadavid are somnul de pranz de la 1 la 3-4 si rar adoarme si stef in intervalul asta o jumatate de ora

dar asta e, asa cum zice mady pe la 6 luni isi mai raresc mesele...ce mare scofala mai am doar vreo 4 luni de stat treaza noaptea

Nusha chiar m-ai facut sa rad esti super tare hai ca nu mai este mult.
Mady si eu am un sef de 18 luni daca mai este cazul.Pupici si noapte buna.Mai stau putin in caz ca esti on line si raspunzi.

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

gata!am terminat!

http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=mihaela77O&searchtype=2&show=current&startcount=81&endcount=100&page=5
produse noi!
sa aveti spor!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

CLIPE DE VARA-mih1 si mih2

Mergi la inceput