Bazar umanitar *** 53 ***
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela77O spune:
confirm si plata facuta de ada coman de 13 ron!
ada,multumim frumos!
pune tu link-ul te rog!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Lumi_Nag spune:
Buna seara!
Am achitat astazi acesti pantaloni in contul lui Alexandru Hapaleti.Ii dau mail imediat pt confirmare Dianei.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentina_22 Buna seara pe fuga, Nu am citit nimic din urma asa ca nu sunt la curent cu nimic, poate maine daca ma voi simti mai bine voi recupera. Am primit astazi niste avize, iar maine va voi duce la posta sa le ridic. Sunt venite de pe data de 11.11 in posta, dar eu abia azi le-am primit in cutie Despre mine... nu va spun decat ca mi s-a facut biopsia de maduva, iar acum astept rezultatul cam in max 4 saptamani. Sa va mai spun ca stau ca pe ace?......Nu vad decat ce scrie pe trimiterea de biopsie: in observatie sindrom mielodisplazie.... |
Valentina,te imbratisam si suntem alaturi de tine cu gandul si cu rugaciunea!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
dragele mele,vreau sa va spun ca sunteti minunate,astazi mi-ati facut ziua mai frumoasa si mi-a facut mare placere sa constat cata lume se gandeste la mine!
va multumesc din suflet,tuturor,pt gandurile bune si frumoase!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
ada_coman spune:
citat din mesajul lui mihaela77O confirm si plata facuta de ada coman de 13 ron! ada,multumim frumos! pune tu link-ul te rog! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... CLIPE DE VARA-mih1 si mih2 |
Multumesc frumos Mihaela. Am trimis dimineata chitanta si e deja confirmata plata.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
Valentina multa sanatate si tinem pumnii sa fie totul bine.
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
diannaalex spune:
citat din mesajul lui Lumi_Nag Buna seara! Am achitat astazi acesti pantaloni in contul lui Alexandru Hapaleti.Ii dau mail imediat pt confirmare Dianei. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
CONFIRM PLATA DE 5 LEI CU INITIALELE N.A. MULTUMIM FRUMOS
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui ada_coman Multumesc frumos Mihaela. Am trimis dimineata chitanta si e deja confirmata plata. |
iertare,ca mi-a scapat.....sunt ametita,azi am avut o zi plina....
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
ada_coman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
iertare,ca mi-a scapat.....sunt ametita,azi am avut o zi plina.... |
Daria
Karina
POZE
sabina.p spune:
Daa RHYANNA dar eu nu am atatia bani .. carpeli.(noroc cu tata ca m-a ajutat el sa ia polistirenul si a pus el ca se pricepe )..... na ... nu -mi permit acum... Alexia este importanta .
Am fost la bazin ,Alexia a fost super ok .va povestesc maine si pun si poze,Mi-e un sooooooomn... sunt foarte obosita.
Va pupacesc pe toate.
http://alexiamariapintea.blogspot.com/