Sa am ceva la inima?

Sa am ceva la inima? | Autor: stefan1994

Link direct la acest mesaj

Lasand de o parte anxietate pe care o am,simt ca imi bate cam incet inima.Aveam 62 de batai/min,am alergat putin prin casa,m-i s-a ridicat la 100,am masurat cu tensiometru,si la urmatoarea masurare 62.Acum bate tot asa cam la 60 de batai,si mi-e frica sa nu se opreasca.Am avut holterul pus la inima acum 3 luni,si mi-a iesit bine,din contra,atunci imi batea la minim 85-90 de batai.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Stefan, n-ai nimic la inima, tu ai ailte probleme pe care de-altfel le cunosti. Anxietate, frica de moarte.

Aceasta anxietate te face sa crezi ca ca esti bolnav, ca ai ceva, ca vei muri, si orice semn mititel in vezi catrastofic.

Ai mai fost la psiholog? Nu iei tratament?
Esti atat de tanar, ai toata viata inainte, vorbeste cu mama ta, urmeaza tratamentul prescris de psihiatru, mergi la terapie si ai sa vezi cum dispar gandurile astea rele si somatizarile, precum si atacurile de panica. OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

tensiunea variaza intr 85 cu 53 pana la 111 cu 70...cam asa maxima..in rest, 10 cu 7,8...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Astazi am facut a doua sedinta la psihoterapeut,a fost foarte bine.Mi-a placut.A fost foarte eficient,pana am ajuns acasa,si m-au luat iar gandurile,mi-a dat si cateva metode de combatere.Totusi,sunt nelinistit,am tensiunea foarte minca intre 8 cu 5 si 9 cu 6...bataile inimii intre 60 si 75.Am usoare ameteli.Sa fie de la anxietate,de la stres?argumenta-ti,sa ma linstesc si eu...

Mergi la inceput

Ma sperie bataile astea incete ale inimii,maine cred ca voi merge sa fac un EKG.Pai am facut ceva efort,aveam 91 de batai,cand mi-am luat iar,aveam 61...

Mergi la inceput

Acum ma doare tare musciul de la gat,am un muschi incordat,sunt si obosit ca am facut treaba,Mi-a luat si tensiometrul o matusa...crede ca imi face bine...sunt nelinistit,nervos...
Imi staincordat muschiul de la gat si ma doare asa partea aia de cap,si urechea...iar ma gandesc la cei mai rau.Imi vine sa plec la spital.
Nu pot sa mai "faultez gandul cel rau"cum mi-a spus psihologul,pentru ca acum am un motiv.De la ce sa fie,de 5 luni il am si nu m-a durut niciodata asa
am luat un diclofenac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

O sa-ti treaca de la diclofenac - sa mananci ceva inainte de a-l lua.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Vad ca nu mai ma doare ca acum cateva minut,dar ma doare taota partea dreapta de fata+maxilaru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne Stefan...lasa mai numaratul batailor inimii, nu ai nik

Eu sunt hipotensiva, hipoglicemica de la nastere
am tensiunea 9 cu 5 de regula, insa uite chiar zilele astea am avut-o 8 cu 7...
bei apa?te alimentezi??

poti fi hipotensiv, si daca e asa, cel mai probabil asa o vei duce o viata, unde-i baiul???
poti trai 125 de ani cu tensiunea asta

si diclofenacul ala nu stiu...eu nu l-as fi luat asa aiurea, nu-i bomboana, offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stefane, cancerul nu doare. In schimb din cauza stresului iti poti induce o multime de afectiuni, mai gandeste-te la asta inainte sa te agiti din orice durere.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput