Fluturasi de martie-aprilie 2011 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi felicitari pentru flacau ce ma bucur ca totul e bine si ca nu te mai ingrijoreaza acum greutatea lui!!super, momentele astea cu eco reusite sunt super frumoase!

si eu am maine eco...la 14:00...si iar am emotii...sper sa fie totul ok si maine sa tzopai intr-un picior de fericire

parca e un facut, azi ca am intrat in sapt 20, bebe al meu a fost mai activ ca niciodata, si-a facut simtita prezenta zdravan de tot...si asa mult imi place

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da stefy, fara epiziotomie.

am cautat valori pe net la greutate in sapt 26 si am gasit vreo 3-4 variante....

cris, sunt sigura ca o sa fie totul bine. te asteptam cu vesti bune maine de la eco. buburuzu meu avea la fix 20 s aproape 300 gr. si, cica, era mai micut :(( sunt curioasa cat are al tau printisor.

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi, felicitari pentru baietel frumusel grasunel si da, pe jumate mi s-a implinit dorinta de Craciun, deci mai am juma de sac de primit, acum ramane sa vedem daca si primesc, eu visez iar si poate poate mi se indeplineste si restu` de vis, adica acum avem banutii de carucior dar mai vreau si banuti de patut (cot/bed) si salteluta, de restul ma ocup eu

scrish, bafta maine la eco si sa vii cu vesti bune despre bebe saltaretz si a mea azi a fost super activa de dimineata, nu ma lasa sa dorm pe la vreo 5 si azi toata ziua am simtit-o , dar si cat am fost la socri s-a dat de-a dura prin burtica, cred ca o sa ii placa la bunici

_
Mind the Bump!21+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

aaaaaaa...si pt ca tot spunea cineva ceva de tetine avent...voiam sa va intreb pe cele care se pricep mai bine ca mine( eu nu ma pricep deloc).....cred ca am sa fol mai tot(biberoane,suzete,pompa,sterilizator) de la NUK...a folosit vreo mamica aceasta marca la puiutii lor???
aici mai toata lumea fol avent...si stiu ca se spune ca este una din cele mai bune firme de genul...doar ca mie mi-a facut cu okiul NUK-ul fiindca au totul fara BPA...
astept pareri si sfaturi

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Au aparut si de la Avent fara BPA.
Scrie mare pe cutie in dreapta sus 0%BPA iar biberoanele au o tenta galbuie fata de cele dinainte.
Eu am avut pompa Nuk, electrica, am incercat sa o folosesc, dar in zadar. Este noua si in cutie, ma gandeam sa o pun la bazar la umanitare si sa donez banii.
Am dat banii degeaba pe ea, deci nu o recomand, nu imita nici pe departe suptul efectiv zici ca rostul ei este sa te traga de san ca o ventuza. Este f dureros. Deci nu recomand.
Am folosit la inceput si biberoane si suzete Nuk, dar nu i-au placut lui Andrei asa ca am trecut pe Avent la biberoane iar la suzete am trecut pe MAM, marca pe care o recomand din inima. Este special conceputa ptr bebelusi sa nu le deformeze dentitia.
Au suzete separate pentru zi si noapte, din silicon sau latex.
Uite aici www.mambaby.com/pacifiers-0-2_months,103,RefStoryID74.html" target="_blank">suzete MAM

Deci eu nu as recomanda NUK.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am cautat valori pe net la greutate in sapt 26 si am gasit vreo 3-4 variante....

cris, sunt sigura ca o sa fie totul bine. te asteptam cu vesti bune maine de la eco. buburuzu meu avea la fix 20 s aproape 300 gr. si, cica, era mai micut :(( sunt curioasa cat are al tau printisor.

aici te taie din start...zic ei pt nu a avea sansa sa te rupi...si eu ma gandeam sa vb cu dr despre asta,dar gandindu-ma mai bine...cred ca e mai bine asa decat sa am vreo surpriza.......dar daca te taie nu inseamna ca nu nasti natural..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

aaaaaaa...si pt ca tot spunea cineva ceva de tetine avent...voiam sa va intreb pe cele care se pricep mai bine ca mine( eu nu ma pricep deloc).....cred ca am sa fol mai tot(biberoane,suzete,pompa,sterilizator) de la NUK...a folosit vreo mamica aceasta marca la puiutii lor???
aici mai toata lumea fol avent...si stiu ca se spune ca este una din cele mai bune firme de genul...doar ca mie mi-a facut cu okiul NUK-ul fiindca au totul fara BPA...
astept pareri si sfaturi

din cate stiu eu si aventul are acum fara BPA..dar cred ca si NUK e la fel de buna, poate mai buna..nu stiu de ce am eu impresia ca doar la noi in tara e ridicat in slavi avent-ul..eu de la ei am folosit, adica avent, dar acum nu mai sunt asa impatimita in alegerea lor..
mie de ex imi fac cu ochiul inca de cand era vlad bebe o firma- Tommee Tippee, le-am vazut in farmacii si mie se par mult mai profi, parca au si un concept cum ca ar imita sanul..nu stiu ce origine au ca firma..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Tommee Tippee sunt daneze de origine.
Am cumparat si eu din Sensiblu castronel, tacamuri, farfurioara si cauciucul ala gen ventuza cu, care prinzi castronelul de masutza sa nu o zboare bb pe pereti.
Sunt ochioase si frumoase.
Aici nu am vazut pe nicaieri marca asta, desi la noi, tot ce gasesti gasesti din tarile nordice, Suedia, Norvegia, sa nu mai zic ca a doua limba invatata in scoli este daneza. SI au majoritatea produselor daneze. Dar marca asta nu am vazut-o.
Pe primul loc la ei este Medela, pe urma Avent.

Mamica fluturasului Andrei si 25+ Maria

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

bulina bine ai revenit! sper sa postezi mai des.
simo mie nu mi se pare asa mare burtica ta!! si grasa nici atat nu esti!!
cris felicitari pt intrarea in sapt 20!!
stefy nu a nascut natural verisoara mea!
happy cam multisor 800 gr intr-o sapt dar macar stii de unde!! sunt sigura ca "balansezi" tu kg daca nu mananci dulciuri sapt asta.
stefy nici la noi nu gasesti cizme de piele k lumea sunt 70-80 euro.
strumph deci ti s a indeplinit dorinta de craciun, sa primesti un sac de bani .,nu??
iony
speranta felicitari pt cuculetz!!
anaxena cam scurt si cam rar pe la noi...
alina.n mie nu mi se pare ca a mai crescut burticul tau!!! oricum era mareeee de data trecuta!!
miki
ailed bravo tie ca te poti tine de regim.

inseamna ca ce a vazut roxy era din panza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:

Citat:

aici te taie din start...zic ei pt nu a avea sansa sa te rupi...si eu ma gandeam sa vb cu dr despre asta,dar gandindu-ma mai bine...cred ca e mai bine asa decat sa am vreo surpriza.......dar daca te taie nu inseamna ca nu nasti natural..

pai nu are nici o legatura
dar eu vreau sa incerc asa daca se poate, daca nu atunci sa ma taie, nu din start , preventiv.
prietena mea nascut sapt trecuta fara sa fie taiata sau sa se rupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:

stefy, si aici cam 99% din dr taie din start tocmai pt a nu te rupe..acum depinde si de noroc, pe mine m-a si taiat si m-am si rupt mai rau decat a estimat el sa taie..dupa ce l-a scos a zis ca daca stia cat e..probabil nu mai nasteam natural dar eu ma bucur ca am facut-o, nu regret nici o secunda..
oricum faza cu nasterea da/nu naturala si da/nu epiziotomie se face evaluarea atunci aproape de nastere..pana atunci sunt discutii de principiu..pt ca depinde de multi alti factori, in afara de preferintele noastre si de doctori..cum ar fi greutatea lui bb, pozitia, dimensiunea capului, latimea soldurilor, etc..
mai nou ddr meu care e pro pro nastere naturala, trebuie sa aiba motive f f serioase ca sa faca o cezariana, am inteles, din auzite, ca atunci cand se apropie termenul face control "manual" ca sa estimeze cat mai corect dimensiunea lui bb, a capului si io stiu ce alte probleme mai sunt pe acolo..o fi patit-o vreodata si acum sufla si in iaurt..oricum aparatele spre final, adica in ultima luna, din cauza ca bb e mare, nu mai estimeaza bine greutatea lui bb, variatiile pot ajunge la +/- 500gr..desi stiu cazuri de erori si mai si..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

pai nu are nici o legatura
dar eu vreau sa incerc asa daca se poate, daca nu atunci sa ma taie, nu din start , preventiv.
prietena mea nascut sapt trecuta fara sa fie taiata sau sa se rupa.

pai bbyasmi, oricum nu se taie din start, ci in momentul expulziei..preventiv inseamna ca taie, nu ? sau nu inteleg eu diferenta...

Mergi la inceput