Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna fetele!

Fluturas, mie mi-a cumparat mama multe lucrusoare din Europa si Dragonul Rosu. Sunt identice cu cele pe care le gasesti in oras, doar ca in oras le gasesti la preturi mult mai mari.
Lucrusoarele sunt bumbac 100%. Ideea este sa te inarmezi cu multa rabdare si sa nu cumperi de la primul stand, sa te uiti la mai multe, sunt atat de multe lucrusoare, iti iau ochii.
Am cumparat si paturici, fasulet pe langa costumase, body-uri etc etc
Eu care stau in zona aceea iti recomand sa nu mergi sambata, mergi mai bine in cursul saptamanii, sambata este o mare , mare nebunie.
Spor la cumparaturi.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

aoleoooooo, ce gravide sexy am vazut!!!!!!!, si unde mai pui ca au si gemeni......SUPERBE.........Nu nominalizez pe nimeni sa nu cumva sa uit pe careva si sa va suparati....deci SUPERBE.

Da, cam aceleasi ganduri despre celulele stem vad ca le avem toate.
Madalina, si eu cand ii mai spun sotului ca imi trebuie una alta prima intrebare a lui e : Dar n-ai?????? De parca as avea magazinul in casa, asa ma intreaba.
Despre wrap, si eu vreau dar imi fac singurica si o sa-l port mai mult prin casa, cand e necesar, adica daca e nevoie sa fac curatenie, papa, si nu vrea sa stea singurel , hop la mine in spate si rezolv problema. Recunosc ca pe strada nu cred ca l-as folosi, si sincer am ramas chiar eu socata cand am vazut pentru prima data la o prietena de-a mea asa ceva.

Mie azi nu mi-e prea bine. m-am obisnuit in haine largi iar acum la birou tot am contractii nedureroase e drept dar nu prea pot sta pe scaun. Si pe bebe il simt foarte tare cum ma loveste, cred ca saracu e tare agitat, nu stiu de ce. Ce ma fac eu inca o luna la birou?

25+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

dar bebelusul nu sta in spate! la inceput sta in fata, pe pieptul tau.
de ce ai ramas socata?

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 26 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

tierry dar colega aia nu trebuie sa stea in casa daca are varsat de vant? Eu stiu ca daca iesi afara ramai cu semne. Daca ai avut odata eu stiu ca nu se mai face si a doua oara. Oricum intreaba medicul.

Referitor la celule stem vad ca mai mult NU decat da. Am intrebat o prietena care e in CAnada si zice ca in Romania sunt in voga, recoltarea lor, la ei nu. O sa mai caut persoane de prin alte tari.
ACu e o investitie destul de mare pt buzunarele noastre, dar cand aud de operatii si transplanturi de sute de mii de euro ma pune pe ganduri.
Cel mai bine e sa nu ajungem doamne fereste in astfel de cazuri.

Mai era un copil pt care se strangeau banuti SILUAN, pe el l ar fi ajutat celulele stem?

am intrat in sapt 32

30+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

angi, nu esti singura, si eu recoltez. Sa dea Dumnezeu sa nu fie niciodata nevoie sa le folosim. Despre bani......nu-i bai, asta sa fie toata pierderea!
cercei...am comandat pe net dar inca nu i-am primit. Cand ii voi primi, daca-mi plac, va arat site-ul.

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Nu stiu Ziki, probabil nemaivazand niciodata, si cum era asa mic, de-abia il zareai de sub material, era asa scump.
Prietena mea avea un mod frumos de a-l aseza si in spate cu piciorusele adunate sub el, iti venea sa-l papi ce scump era si cum dormea el acolo. Si mie imi parea tare comoda pozitia.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

pentru cele interesate, cursurile prenatale ''scoala mamelor'' s-au sistat pe perioada nedefinita din lipsa de fonduri, la Filantropia.
tocmai ce am sunat si asta am aflat...

sanziana de flavia - 4 si cu felix de 26 s.
www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

felix creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Despre wrap si sling: si eu vreau sa-mi achizitionez un wrap pt inceput, pt marsupiu bebe tre sa fie un pic mai mare. Sling nu vreau din start pt ca greutatea atarna pe un singur umar, eu oricum am pb cu coloana asa ca prefer ceva echilibrat. Mada, vezi pe wrap.ro, sunt mult mai ieftine decat ce ai gasit tu.

_
BB e deja pe drum
Roxana 31+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Buna fetele!

Fluturas, mie mi-a cumparat mama multe lucrusoare din Europa si Dragonul Rosu. Sunt identice cu cele pe care le gasesti in oras, doar ca in oras le gasesti la preturi mult mai mari.
Lucrusoarele sunt bumbac 100%. Ideea este sa te inarmezi cu multa rabdare si sa nu cumperi de la primul stand, sa te uiti la mai multe, sunt atat de multe lucrusoare, iti iau ochii.
Am cumparat si paturici, fasulet pe langa costumase, body-uri etc etc
Eu care stau in zona aceea iti recomand sa nu mergi sambata, mergi mai bine in cursul saptamanii, sambata este o mare , mare nebunie.
Spor la cumparaturi.

27+

ma gandeam eu ca asa tb sa fie...binenteles ca totl se spala si se calca...macar atat stiu si eu...

fluturas 27 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ZIKI, dragut filmuletul!

VAS, curaj si rabdare la serviciu! Mai plimba-te...

BEBELUSI, oi fi dat aspiratorul prea tare... pe mine m-a ciupit batista bebelusului! Si nu mi-a scos niciun mucisor, doar facea zgomot, probabil ca adultii ii au mai in sinusi. La Ioana pare sa functioneze, si-l pune singura si scoate zdravan, dar i l-am dat dupa trei ani. Nu stiu daca asa o fi, dar eu la virsta frageda il consider prea agresiv pentru mucoasa aia mica, neumeda si-n formare. In plus, bebelusii fornaie mult la inceput, si sigur mamicile vor avea tendinta s-o utilizeze la greu. De aia ziceam ca nu-i chiar o minunatie... pt mine! Eu oricum sunt mai flower-power asa si cred ca daca noi genetic n-am evoluat in niciun fel de ani buni, nici toate draciile astea nu-si au rostul... ce bunica mi-a scos mucii cu aspiratorul? Dar asa cred eu, nu vreau sa conving pe nimeni! Doar am argumentat vag ce-am zis. Pace! Si, te rog, te rog, te rog, da si tanti reteta de ciocolata in casa...

Cu postul... eu asa simt. Nu voi posti decit daca pot miercurea si vinerea. Dar tot trebuie a gatesc pt sot si mama, ca ei vor sa-l tina (cit pot, cind nu, mai se spurca). Am facut ciorbica de spanac (mai groasa) si tocana de cartofi cu muraturi.

DOLORES, rabdare si iar rabdare. Si pt incurajare... eu nu maninc nici jumate din dieta ta intr-o zi. Pupam fata.

TIERRY, nu cred ca ai luat nimic. Chiar, de ARIANA ce mai stiti?!

Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 28 de saptamini.

Mergi la inceput