Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Luciact, multumim.

Mada23, foarte tare, chiar numai un pic mai e! bravo tie!

Mirela2 varsatori zici ca ia vrea sa fie? Si sotul meu e varsator

Dolores si catal ina cunosc si eu pe cineva in situatia voastra. A nascut si acum e minunat (doar ca mereu trebuie mare atentie la alimentatie) stiti voi foarte bine cum e. Dar imi place ca sunteti optimiste, asa si trebuie.

Angeieangie super si rochita si mamica. Toate sunteti dragutele.

Fluturas ce bun par ai! Te invidiez. Eu din pacate la max 2 zile tre sa-l spal dc vreau sa ies afara din casa si ma mananca daca nu fac asta. Oricum sta perfect intins doar cateva ore bune, a doua zi se cam rasuceste... Mi-e dor de vremurile cand era natural si la culoare si la forma si nu trebuia atata efort! Ce sa fac daca sunt alba in cap asa de tanara?

Florintunde a fost bun pestele?

Missmj ti-a trecut durerea (maseaua) saracuta de tine! Ce dragut cum v-ati adunat voi la mama. Mama e cea mai importanta. Si eu mai am doi frati si ne vedem des cu totii dar nu singuri: eu cu sotul si baietii cu prietenele.N-am mai fost singuri.... E bine sa mai ai pe cineva: frate, sora. Tin minte ca la chefuri ne adunam spre dimineata doar noi trei si povesteam tot felul de bazaconii si radeam cu gura pana la urechi: pana se enervau prietenii nostri Chiar ma gandeam la mama saraca ea cu trei copii unul dupa altul la diferente de un an: nu stiu cum a rezistat

Daca vreau sa achizitionez "batista bebelusului" asa cer de la farmacie? Ca la cat e de laudata ar fi imposibil sa nu o am. E scumpa o trusa de la AVENT cu 4 biberoane, perie de curatat si 1 tetina pentru nou nascuti la 145 lei? Merita sa investesc sau deocamdata sa-mi iau un singur biberon si mai vad apoi?

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adrii eu sunt nascuta pe 27 ian
cred ca vor fi capricorni motanii mei, ca nasica lor
poate daca era un singur motan, sigur l as fi nascut de ziua mea sau prin aproprierea ei, caci pe Vlad l am nascut la 42s

+30 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Nici noi nu recoltam celule.

Shines ce faci? Lenevesti asa cum ai zis?

roxx26, crede-ma ca te obisnuiesti rapid acasa. Mie mi-e ca nu ma mai intalnesc cu perioada asta si ma tot gandesc ce sa fac din lucrurile pe care nu le-as mai putea face dupa ce vine bebelina

Si eu ma duc azi la medicul de familie dupa prenatal.
Am primit de la verisoara mea multe hainite micute si dragute bune pana la vreo 6 luni. Trebuie spalate si calcate deci voi avea activitate azi maine si poate chiar toata saptamana. Am primit si o salteluta dar nu stiu daca e buna: scrie pe ea ca e din burete cu arcuri si din ce citea pe aici trbuie sa fie din cocos. Ce ziceti?
Am mai primit un balansoar de la fisher price pentru nou nascuti si multe lucrusoare dragute (chiar si o pompa de san pe care trebie sa o sterilizez).

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

adrii sa le folositi cu placere
noi nu avem de la cine sa primim ceva, dar nu i bai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

poate daca era un singur motan, sigur l as fi nascut de ziua mea sau prin aproprierea ei, caci pe Vlad l am nascut la 42s

La 42 Mire? Wow cata rabdare! Cate kg zici ca a avut?
Cred ca in ultimele doua saptamani te gandai in fiecare zi ca vine, vine....

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

buna dimineata burticute!
Adry, ce de cadouri ai primit! Sa le stapanesti sanatoasa!
Carmen, bine ca a trecut maseaua.

Sambata am fost cu sotul prin Cora si i-am aratat cam ce mai trebuie sa cumparam. S-a ingozit: Si aia ne trebuie? Si aia? Si aia?

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Nici noi nu colectam celule stem din mai multe motive. Unul dintre ele este financiar, dar nu e singurul ...

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:

30 cu elena alexandra

pe biletul de externare scria sarcina suprapurtata
4150g, urias a fost.......si urla ca din gura de sarpe, dar era asa de roz ca un purcelus de lapte

eram exasperata si plina de nervi ca nu ma baga nimeni in seama, eram de o luna in spital, ma uitasera acolo
plus ca mi era tare greu, avea mainile si picioarele foarte umflate

Mergi la inceput

Citat:

adrii sa le folositi cu placere
noi nu avem de la cine sa primim ceva, dar nu i bai

Nu mai ai nimic de la Vlad?
Lasa ca primesti de la prieteni si cunostinte hainute noi. Toti care vin in vizita aduc cate ceva
Verisoara mea are doi baieti si a trebuit un pic sa sortam sa nu fie "prea de baieti" lucrusoarele. Oricum am zis ca vreau sa-i punem cercei, daca o imbrac in albastru sa i se vada macar cercelusii sa nu ma intrebe toata lumea : da ce e? fata sau baiat?
Cine zice pe aici ca a cumparat deja cercei? Imi spune si mie cum i-a ales> De pe net sau din magazin? Sunt speciali de bebe nu? Ca la ce urechiuse mici o sa aibe , sa nu fie mai mari cercelusii decat urechea. Nu pot "chinui" copilul asa micut... mama pe ea.

Azi a inceput postul. Putem sa ascultam colinzi nu? Vine Craciunulllllllllll! Abia astept. E perioda mea favorita din an

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Citat:

30 cu elena alexandra

pe biletul de externare scria sarcina suprapurtata
4150g, urias a fost.......si urla ca din gura de sarpe, dar era asa de roz ca un purcelus de lapte

eram exasperata si plina de nervi ca nu ma baga nimeni in seama, eram de o luna in spital, ma uitasera acolo
plus ca mi era tare greu, avea mainile si picioarele foarte umflate

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput