Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Si eu sunt pe aici, am mancat si m-a luat un sooooooooomn,dar nu vreau sa adorm acum sa ma trezesc la noapte sa bantui.

carmen
30+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Si eu prin zona, ar trebui sa scot un raport pentru servici, da' mi-i leneeee...

Maine ma duc sa ma tund, m-am saturat de parul asta .

Bebelusi, felicitari pentru bebelina. E cu personalitate deja, greu s-a aratat ce e

Si eu am mancat fasole, ca doar deh, si asa am niste arsuri de numa-numa Da' n-am rezistat pepenelui murat...

In rest astept sa ma duc miercuri la eco, vineri sa vina aia cu mobila ca deja ma amana de 2 saptamani si sa vad cum intru in prenatal. Apropo, fetele care ziceau ca intreaba azi la servici cum e cu prenatalul... aveti vesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui missmj
, sa vezi ce drag o sa-mi fie cand o sa ii vad eu ca se joaca amandoi

carmen
30+ cu Andrei

mda...eu imi imaginez cum va fi prima data cand il va lua in brate..sa ii vada moaca aia mica, sa constientizeze ca el il lovea din burtica cand povestea cu el..sa vada cat e de mic in mainile lui..la cat e de emotiv..sigur va plange

Simo 33 cu Eduard Matei

sau va face ca taticul nostru..... doctorita i l-a intins sa-l i-a in brate si el a pus mainile la spate, ca la gradinita.....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum AMR nici 7 saptamani

asa o sa faca al meu sigur. Doar ce mi-a zos astazi ca o sa ma ajute cu toate, dar nu crede ca poate sa-l ia in brate ce e prea mic si i se face frica

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ralu, m-am uitat pe net ref la anuntul nasa si cica ar vrea sa anunte ca incepe invazia extraterestrilor prezisa pt 2010-2011.

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Dupa asa criza numai extraterestrii mai lipsesc

Tierry;de ce sa te tunzi fata?ai par fain..si ondulat iti sta bine

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bai lasati-o mai moale cu fasolea k va baloneaza si mai aveti si arsuri. aveti grija. eu evit fasolea, mazarea, varza calita. mereu am avut probl dupa ce am manacat.

Mada..am vazut si eu..si cu gaura neagra... ma rog..nu stiu cat adevar e in ce zic ei acolo.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am gasit si Eu anuntul cu NASA.Asa m-a distrat unu la comentarii zice ca;
-cred ca sau ceva sau merge undeva

Stai Bebelu ca de acuma vine varza murata..cu Mario am mancat un butoi plin..in decurs de 2 luni...cate o varza pe zi..si daca nu ma lasa sotul plangeam in hohote..poate imi vine pofta si acu

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mda avem in vecinatate o gaura neagra.
Astia de la NASA sunt entuziasmati ca nu au mai gasit nici una asa in faza de baby.
Abia astept predictiile de pe OTV. Ce ma mai distreaza postul asta de televiziune. Toata sapt mi-au dat la amiaza o emisiune cu Codex Alimentarium.

Laura

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Gata, am reusit sa citesc din urma.
Pai am intrebat azi la munca cand trebuie facuta cererea de suspendare si mi s-a zis ca dupa cele 126 de zile. La mine azi a fost prima zi din astea 126, asa ca abia pe 20 martie trebuie facuta cererea

azi am bagat si eu fasole sunt preferatele mele, cu muraturi... foarte bun. am mancat toata sarcina fasole, asa ca asta mic cred ca o sa le iubeasca.

burticile

Gabriela
29 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

si mie imi plac fasolea si varza, dar chiar le-am evitat pt ca toata sarcina am fost balonata. Noroc ca nu am poftit la ele.

29+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput