Jocul cu carti 2.9
Raspunsuri - Pagina 4
beshter spune:
mmm...cu gem de visine...
EDIT: Adela, nu uita de noi! Ne-am luat cu clatite - io cand auz de de-astea imi pierd uzul ratiunii - si trecuram pe alta pagina. Suntem acilea si asteptam ghicitoare:)
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Adela99 spune:
iacata-ma-s ;) mie imi plac cel mai mult si mai mult clatitele cu gem de caise. si nici palinca de caise nu-i de lepadat
o tanara in jur de douazeci de ani ne spune in fiecare saptamana, dupa rugaciunea de vineri o noua povestire despre una din cele patru prietene.
Adela99 spune:
aflam ca, in decursul unui an, una dintre ele se casatoreste, ramane gravida ca mai apoi sotzul s-o paraseasca. alta e indragostita pana peste cap de unu’ care n-o vrea de nevasta. a treia alege cariera in locul iubirii, la fel ca si a patra.
si intzelegem ca dragostea iti poate frange inima, e complicata si ca drumul spre autoimplinire e la fel de greu aici ca si acolo.
corap spune:
ma gandisem la asta, da' m-ai derutat cu "la fel de greu aici ca si acolo" (mie acolo mi se pare infinit mai greu) ; dup-aia m-am gandit la "broderii" da', fin'ca n-am citit-o si se lovea de aceeasi chestie cu "la fel de greu" am zis ca mai bine tac .
imi place aici la voi
c
Adela99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap imi place aici la voi c |
atunci pune urmatoarea carte
ecsz: scuze ca is cam scurtutza, da' scriu de la servici'
corap spune:
bine, spun eu
Un oras (de fapt, sunt doua - unul trait si unul dorit) si o goana nebuna in ritm de jazz. El este pianist ...
(vad ca imi plac mult cartile cu orase)