Sa o salvam pe Bubulina!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri_80 spune:

Am sunat de vreo trei ori si nu mi-a raspuns nimeni. Am trimis e-mail cu toata documentatia si maine voi suna din nou.

Am terminat pregatirea documentatiei pentru E112 si astazi au fost depuse actele la CAS Constanta. Astfel, avem speranta ca macar tratamentul sa fie acoperit, urmand sa strangem bani numai pentru transplant.

Este internata la spitalul San Matteo din Pavia, Italia. In prezent se afla la Reanimare de doua zile, pentru ca a "mostenit" probabil dintr-unul dintre spitalele in care a fost internata in Romania si un bacil numit Pseudomonas care i-a atacat un plaman, ea fiind intr-o perioada cu imunitate foarte scazuta dupa tratamentul cu citostatice agresive. Momentul cel mai critic a trecut si deocamdata ramane la Reanimare pentru inca o saptamana.

De vorbit am vorbit cu mai multe firme din industria carnii, pentru ca este domeniul in care activez. De asemenea, am vorbit si cu doua asociatii din Italia care mi-au promis ca vor contribui si ele. Nu este destul, dar sper ca pic cu pic sa se stranga.

In ceea ce priveste televiziunile si presa, va aparea de maine in ziarul Puterea si la o televiziune locala din Galati. Cu televiziunile nationale nu am avut prea mult succes, desi m-am straduit. Cred ca la O data in viata si la Povestiri adevarate am sunat de vreo cinci ori pana acum.

De asemenea, incerc sa aflu cum se face procedura pentru infiintarea unui numar scurt de sms valabil in toate retelele de telefonie mobila. Am gasit o fundatie care ar fi dispusa sa ne ajute si sa faca cerere, dar nu am reusit sa aflam care este procedura deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Tocmai am citi subiectul si intrand pe site-ul bubulinei am vazut ca s-a indreptat spre ingerasi
Multa putere mamica draga sa treci peste durerea asta insuportabila
Sincere condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Of!
Condoleante si multa putere mamicii indurerate!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Dumnezeu sa o odihneasca si sa le dea putere parintilor sa poata trece peste. Offff e groaznic ce se intampla cu copilasii nostri.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Imi pare sincer rau. Condoleante!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

imi pare atat de rau..
Sincere condoleante familiei si putere multa.Nici nu stii ce sa spui in astfel de momente.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Dumnezeu s-o odihneasca in pace
Si mie imi pare f rau ptr ce s-a intamplat
Condoleante familiei.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Sa-i fie zborul lin! Nu stiu ce altceva as putea sa spun:(

blog

am hainute la bazar