Oparit la fundulet!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

noua ne-a recomandat albastru de metil. am patit-o (slava domnului) numai o data de la un kk nedescoperit la timp.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinela spune:

Am folosit f multe creme, unele scumpe care nu dadeau nici un rezultat, fetita mea era carne vie la fundulet. Cineva ne-a recomandat o solutie de bicarbonat ( il apa + 1 lingura bicarbonat) care la noi a facut minuni. Pare o metoda babeasca si invechita dar functioneaza, bicarbonatul este baza deci neutralizeaza aciditatea si rana se vindeca nemaifiind iritata. Multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi78 spune:

Am avut problema asta o singura data. O cunostinta la care apelasem pentru a-mi face rost de Bepanten mai ieftin mi-a recomandat o crema care se numeste Antiseptic cream. Dupa doua utilizari s-a facut bine. Am folosit-o de cate ori mi se parea ca este iritat si totul a fost ok. Este pe baza de plante si este destul de ieftina. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

noi de fiecare data cand avem probleme cu iritatie gen "carne vie",folosim praf de argila alimentara si crema de galbenele.
argila pisata presarata pe orice rana grabeste vindecarea. pe de alta parte iritatia survenind fie de la diaree -cauzata de antibiotice-fie ca reactie alergica, puteti administra copilului apa argiloasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nici nu am vazut/auzit de argila alimentara, unde se gaseste si la ce se foloseste?

Am rezolvat-o relativ repede cu: spalat cu bicarbonat, dat cu betadina si apoi cu sudocrem. La prima aplicare s-a curatat aproape integral, mai ramasesera vizibile punctisoarele rosii ca intepaturile, ziua urmatoare disparusera si alea. Oral i-am dat Zyrtec 2.5 ml seara.

Multumesc pentru sfaturi.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oooo cate variante sunt. Noi nu le-am incercat pe toate ca prima incercare a fost cu efect: reviken.
Dicirstea, ma bucur ca v-ati revenit.

Mergi la inceput