Mama iar la 72 de ani?

Mama iar la 72 de ani? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Cred ca stiti ca dna Adriana Iliescu a facut un copil la 66 de ani. Acum la 72 de ani mai vrea sa fie mama o data.
Fetita ei, este o frumusete si ii seamana. Uitati ce frumoasa era mama ei la tinerete.

vedeti aici pozele
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1329255/Adriana-Iliescu-worlds-oldest-mother-66-shes-broody-72.html

Ce parere aveti?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Titlul induce in eroare. Ea zice ca ar mai putea avea un copil, dar ca nu vrea, pentru ca are o legatura puternica cu fiica ei pe care nu stie daca ar avea-o cu alt copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu cred ca aceasta doamna trebuie sa consulte un psiholog cat mai repede.
nu o cunosc personal, dar cred ca se gandeste doar la ea, adica vrea sa isi satisfaca anumite dorinte si ambitii, fara sa se gandeasca si la viitorul acestor copii.
nu zic ca nu poate trai inca 20 de ani, dar sincer mi se pare absurd ce vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ziarele au facut, ca de obicei ,de dragul banilor din tantar armasar.Femeia a fost la Protv ,am vazut- o ,a zis clar altceva ,care a fost ulterior scos din context si invartit cat sa le iasa lor un titlu bombastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Articolul e f. tendentios, nu a zis ca mai face un copil la 72 de ani, ci ca nu face, desi crede ca medical ar fi posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Vorbe scoase din context, sunt cam s#259;tul#259;.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

nu ea trebuie sa se duca la psiholog ci oamenii care o judeca. ei au o problema. poti sa-ti pierzi mama oricand. chiar aici pe site a fost un caz cand mama a murit la nastere .si daca esti tanara si f ocupata si angajezi bona nu ai timp sa te bucuri de copil asa cum se bucura ea. are timp, are bani , ii ofera dragoste si o educatie buna. ce isi poate dori m mult un copil. se vede ce mult isi adora fetita si nu , nu e egoista. e doar o femeie ce si-a dorit tare mult un copil. ca n-a venit m devreme, asta e viata. acum ca fetita e in viata ei incearca sa se bucure de ea .offfff. lume rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Fara ea acel copil suberb nu ar fi existat! Da, nu era ovocitul ei - dar mai conteaza? Daca Dumnezeu nu vroia sa se nasca Eliza, nu s-ar fi nascut! Fiecare avem propriul destin, asa a inceput destinul ei. Consider copiii nascuti prin FIV daruri ale lui Dumnezeu!
Si eu mi-as dori sa pot sta acasa sa-mi cresc copilul si sa-i mai fac multi frati si surori. Nu ne permitem insa acest lux - din pacate.
Imi e asa de greu sa ma gandesc ca va trebuie sa angajez o bona sa faca ce eu ador sa fac, iar eu va trebui sa merg la munca zilnic, 8 ore cel putin sa fac rost de bani sa o platesc pe ea !
NU ii pot dori doamnei Iliescu decat multa sanatate si putere sa o creasca pe Eliza cat mai frumos!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

La Pro Tv a spus ca nici macar nu-si permite financiar doi copii...

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu sunt rea deloc, dimpotriva.
dar stiu ce inseamna sa ramai fara mama, copil fiind.
mama mea a murit cand eu aveam 21 de ani si sora mea doar 10si nu a fost usor, mai ales ca ea avea doar 41 de ani, si nu ne asteptam la asa ceva.
dar cand ai 10 ani si stii ca mama ta are 85 nu stiu cum trebuie sa se simta acest copil
scuze daca am suparat pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

da, stirea e trasa de par.
ce superba era cand era tanara. si fetita ei e foarte frumoasa.

mi-a placut poza in care e imbracata in rochia eleganta cu margele si sandale sport :) e simpatica ca o bunicuta.
Ii doresc sanatate multa ca sa isi vada copila crescand si fetita sa se bucure de mama.

Mergi la inceput