Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

salut gagici,

{b] Nastasie, Lora multumim de aprecieri!

Nastasie pampersii Pufies sunt mai grosi la spate si absorb mai bine si mai mult. De cate ori face in Pampers kk da pe afara si isi murdareste si body si tot....! Cu Pufies nu a iesit din pampers - eu numai de-astia o sa iau de acuma incolo.Sunt foarte multumita de ei. Mai3 a zis de ei si intr-adevar sunt mai faini.

Fistiq[/b] eu iau elevit cate na pe zi si cacu Mg si D3 de la Biofarm cate 3 pe zi.Si mai iau si capsule de peste - nu imiplace pestele de nici o culoare si compensez asa.

Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Mihaela, cat timp dupa cezariana ti-a spus dr. sa nu faci sport? Nu de alta, dar mie mi-a spus doar 6 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buburuzo - 6 saptamani fara efort deloc (bineinteles ca nu am ascultat ca doar nu era sa nu imi tin copilul in brate) iar 6 luni fara sport. Intre 6 -9 luni cica se vindeca operatia in profunzime si nu e indicat un efort fizic sustinut. Eu m-am gandit ca totusi incepand cu anul viitor sa fac ceva miscare dar fara sa exagerez. Cred ca fiecare medic are opinia lui; eu m-am decis sa ascult doar pe jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna seara. Se pare ca incep colicii si la noi. A plans bebe in seara asta ca o jumatate de ora de nu mai stiam ce sa-i fac. Se poate oare din cauza ca am baut azi 2 cani de ceai de musetel sa-l fi afectat pe bebe?

Cristna mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Bebecris nu cred ca ceaiul de musetel provoaca colici si 2 cani nu e chiar asa de mult ca doar cat de concentrat puteai sa il bei????? Poate nu sunt colici si e doar alarma falsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Noi am achizitionat azi Protectis (o caruta de bani) si am vazut ca se iau 5 picaturi/zi,intr- singura doza. Celelalte remedii pe care le mai avem (Infacol, Sab Simplex) am vazut ca se dau de 3-4 ori pe zi. Acum am o dilema: daca ii dau Protectis, in ziua respectiva nu ii mai dau nimic? Sau o fi suficient doar Protectis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ce spor la scris.
am vazut ca vorbiti de kg.si poate o sa ma injurati dar este intr-adevar problema.eu am slabit mult mult de tot.cred ca am 43-44(nu ma invidiati ca nu e a buna).si m-am tras rau la fata.ma gandesc ca mi s-o fi declansat glanda ceva.ca mie mi-a zis cineva mai de mult ca s-ar putea sa am ceva la glanda , ca am arderile puternice, ca nu asimilez.asa ca am inceput cu niste analize, apoi ma duc si la un endocrinolog.asa ma simt bine, doar ca toti ma bat la cap.si pt ca am 2 copii de crescut m-am hotarat sa vad daca gasesc o explicatie.
pe ta-su si pe razvan i-am vaccinat antigripal.eu mi-am luat trimitere, calin e bine, insa nu am apucat sa-l cantaresc ca lumea ca era aglomerat si copii multi bolnavi asa ca am plecat val vartej.
puiutza, imi spui si ce pret au?am citit aseara numai despre pampersi si m-am ingrozit.
mai3, tot de astia folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

fetele. Am citit tot capitolul dar nu mai stiu cine ce a intrebat (cred ca m-am tampit) asa ca raspund fara sa dau nume la ce imi amintesc .

Doctorita mi-a recomandat ca in perioada alaptatului sa iau vitamine (Elevit); eu nu mai alaptez dar cat am alaptat am luat.

Si bobolina mea are gaze si se chinuie un pic cand le elimina (de vreo 3 zile plange ca din gura de sarpe cateva minute); eu o mangai pe burtica, ii dau Infacol o tin lipita de mine si cam atat... dupa ce le elimina (in cascada) se linisteste si de obicei adoarme. Pana acum 3 zile era ok doar se agita un pic mai mult dar vad ca acum a inceput si sa planga. O scoatem noi la capat!!!

Daca vomita mai mult dupa ce manaca e posibil ca urmatoarea masa sa fie mai repede asa ca fii pe receptie (parca Klarisse era cu problema asta) Pediatra mi-a zis ca vomita cand mananca mai mult decat ii trebuie iar la LP nu intotdeauna se opresc cand se satura (de... sunt si ei pofticiosi) Surplusul se elimina doar insa daca a vomitat mai mult cere el cand simte ca ii e foame

Noi mancam de 4-5 ori pe zi...cand va aud pe voi ce mese dese aveti ma mir. Petra are 6 kg acum si 59-60 cm ( nu reusesc sa masor chiar exact) si mananca 200 ml de LP la o masa.

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

oau, 200 ml la o masa.inseamna ca noi abia mancat.daca mancat in medie 120-150 la 3 luni si o saptamana.pe cand ai vostri sunt mai mici si papa mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

nastasie si fetita mea, desi are 3 luni si jumatate, mananca doar 150 ml la fiecare masa...doar 5 mese pe zi (lapte praf), iar noaptea nu mananca.

Andreea, fericita de Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

adriana tot pe puffies suntem, da. is f multumita de ei in continuare. si la baby tot de astia.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput