Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 2
Mari-Mariuk spune:
Nastasie, e de acela ce pot sa il pun si inclinat, dar mi se pare incomod, mai usor imi este sa il tin pe verticala si sa il sustin si eu de e nevoie. Pe net si in instructiuni scrie ca pot sa il tin de cand are 3 kg...sa nu fie mai mic. Vlad are 5 kg si...asa ca as putea...o sa incerc azi pentru putin timp, voi veni acasa sa iau carutul si voi pleca linistita la plimbare mai lunga.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nastasie spune:
mari, pai daca scrie de la 3 kg eu zic sa-l pui.vezi cum sta vladut in el.pupam flacaul cuminte
.
bebecris26 spune:
Buna dimineata si de la noi. Multumim Buburuzule de cafeluta, azi chiar beau cateva guri ca nu am mai baut de sambata trecuta
. Tare greu e si cu viciile astea, eu am baut cafea 11 ani si acum, dintr-o data sa nu mai beau deloc....e groaznic, ma doare capul in fiecare dimineata. Bebe al meu nu vrea sub nici o forma sa stea in carut. Cand iesim la plinbare trebuie sa doarma ca altfel il duc pe el in brate si inpig de carut. Nu-mi vine sa cred ca un bebe de o luna si ceva stie si el ca il pun in carut si sa nu-i placa
. Ai vostrii bebelusi stau?
Cristna mami de bebita David
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 Buna dimineata si de la noi. Multumim Buburuzule de cafeluta, azi chiar beau cateva guri ca nu am mai baut de sambata trecuta Cristna mami de bebita David |
Nici al meu.iar acum e atat de curios.

kiti2205 spune:
buna dimineata!
mari - eu am intrebat-o pe pediatra de masupiu si mi-a zis ca dupa prima luna putem sa il folosim fara problema, atata timp cat o sustin eu si cu mana, adica nu o las sa atarne acolo. Asa ca noi am iesit si cu marsupiul, ca mai nou carutul are ace domnule, nu se poate dormi in el 
buburuzule
. eu folosesc o paturica de bumbac pe post de cover cand o mai alaptez pe zuzi in parc
nastasie
vazut poze cu baieti frumosi
sabu - super filmuletul 
zoze - vazut maria cafenia
. o scumpete!
lora - pupam fetele
chichi - marim mansarda, ce sa facem
. pupam toma dragals
ieri am fost la tara, sa o vada si bunica mea pe miru. si facuse fasole de aia buna, cu varza acra
. am mancat fixo lingura de fasole si m-am abtinut de la varza. acum sa vedem dc o sa aiba vreun efect asupra lapticului 
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
LoraG76 spune:
Salutare!
Cand voiam si noi sa iesim, tati a fost chemat urgent la serviciu, ca se-mpusca astia prin targ...a-nnebunit lumea.
A mea sta in carut fara probleme afara si o si alaptez in public fara griji.
Iar scriu cu ea in brate si-mi impinge tastatura cu picioare;e..
kiti, eu am mancat pastai ieri si vad ca-i ok. Sapt. trecuta am mancat putina salata de varza si a fost totul in regula.
va pup pe toate, ca nu mai are stare.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
Ne-am intors de la plimbari. Am plecat la ora 10 jumatate de acasa, am stat putin la biserica de am ascultat predica si apoi Vlad a fost impartasit, iar acum cred ca e beat
ca inca nu s-a trezit din somn, dar rade cu gura pana la urechi. Sa vad cat mai rezista pana plange de foame, ca are deja 4 ore de la ultima masa.
Kitti, mananca fata linistita ce iti doresti si ce poftesti dar fara sa exagerezi. Gandeste-te doar ca pana ajunge ,,mancarea'' in lapte trece intai de stomacul nostru, de intestin, prin sange si abia o mica parte din ce mancam la o masa ajunge acolo. Ca sa afecteze in vreun fel calitatea laptelui trebuie sa mananci mai des un aliment.
A, sa nu uit: lui bebe ii place in marsupiu, m-a privit in ochi si parca imi spunea: mami, ce te-a apucat de ma tii in brate pe afara? si a mai privit si in jurul lui, dar la biserica a adormit. Apoi am venit acasa de am luat carutul si am continuat plimbarea.
Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
maitreyi spune:
buna seara 
azi Bogdan-Filip si-a sarbatorit ziua numelui
si a primit o gramada de jucarii si icoane 
si noi am stat azi in marsupiu dar si culcat si in fundulet sustinut. a dormit toata slujba deci i-a placut 
gasca!
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
histamina spune:
fetele,
Sebastian parca are senzor.cum ajung intr-un spatiu strain sau intra o alta persoana in casa,pange de se invineteste,pana il mufez.suge fercit si zambeste.la inceput a fost mai greu,acum deja nu ma mai inverzesc ,nici nu ma mai stresez ca-l alaptez in public.
noua ne place caruciorul,dar nu ne place deloc patutul.