Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (5)
Raspunsuri - Pagina 19
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 [brDaaaa, aseara ziceam bineee... azi dimineata insa...a chitait non stop de la ora 5. sunt chioara de somn si mai rau e ca habar n-am ce are, ce-l supara, ce vrea! nu pare a fi de colici. de foame... ce sa zic, a ros la sanii mei din sfert in sfert de ora, ma dor de nu mai pot. nu se calmeaza nici in brate. acum e in motul patului in sezlong si i-am legat o panglica de care trag ca sa il legan si sa pot sta si la calculator. Dar sunt calma in continuare... sa vedem cat ma mai tine. Nastasie, ziceai de Calin ca "cearta" kk... al meu se razboieste si cu fiecare partz... imaginezeaza-ti ce taraboi avem ca face kk de mai multe ori pe zi iar partzurile... fara numar... Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Sigur nu povestesti despre Darian al meu?! Si la noi partzurile sunt fara numar si la fiecare e cu strigare, nu mai zic de kk..offff... Parca nu mai functioneaza nimic nici la el. Si eu ma gandesc cu groaza ca se pare ca e la un nou puseu de crestere... aseara a papat la 8, 9, 10, 12....tzatzele mele-s vaaarzaaa. Data trecuta cand a avut acel puseu, am fost terminata fizic insa s-a cunoscut pe el... va mai ziceam si ieri ca a luat 750 g in 2 sapt si inca 3 cm...
De obicei mai plange seara insa azi am avut "program artistic" pana mai inainte cand a adormit rupt...cat l-o tine... Caci pizza aia de-am fost laudata de voi ieri bineinteles ca nu mai e si eu iar n-am nika de mancare. Si colac peste pupaza n-am nici gaz de la 10 la 16...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
Mari-Mariuk spune:
Ne laudam si noi cu o crestere in ,,inaltime'' masurata pe lungime 60cm!!! nu stim cate kg are Vlad, dar arata bine, si mai stiu ca in momentul in care incepe sa slabeasca, unui bebelus i se vede fontanela, ca la deshidratare, se afunda...
Mi-am adus aminte: mi-a placut la nebunie BANDITUL Sabinei
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
bebecris26 spune:
Klarisse, si al meu adoarme ori la san orin in brate. in pat daca sta i se ichid ochii de somn dar nu adoarme si incepe sa planga. Si eu vreau sa-l dezvat dar nu stiu cum cand il vad cum plange
Cristna mami de bebita David
LoraG76 spune:
Oare numai eu sunt defecta si nu vreau s-o dezvat de adormitul in brate ori la san? Dar mie mi-e asa draga cand adoarme asa...si ma uit la Iustina care e mare deja si ma gandesc c-o sa creasca in curand si Adelina si n-o sa mai am parte de momentele astea... azi sunt melancolica.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Oare numai eu sunt defecta si nu vreau s-o dezvat de adormitul in brate ori la san? Dar mie mi-e asa draga cand adoarme asa...si ma uit la Iustina care e mare deja si ma gandesc c-o sa creasca in curand si Adelina si n-o sa mai am parte de momentele astea... azi sunt melancolica. Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Bazar umanitar DC - ajutati copiii (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Stai linistita, ca si eu il tin in brate...daca adoarme cand il tin sau la san, il mai las eu cate un sfert de ora, tot pentru ca mi-e drag de el...si ii pup fruntea si obrajii pana obosesc eu
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
maitreyi spune:
citat din mesajul lui donna79 Fetele, am si eu un numar de probleme si nu stiu cat de serioase sunt, nu stiu daca sa dau fuga la cabinet azi sau sa le consider obisnuite (zic asta pt ca pediatrul lui bebe este si medicul meu de familie si ma stie ca pe un cal breaz si ipohondru... glumesc, am si avut multe probleme...): - bebe varsa o cantitate maricica de lapte dupa fiecare masa. in mod normal lapte proaspat dar uneori intre mese varsa si lapte de la masa anterioara. - sughite foarte des si la primele sughituri soate si lapte - fornaie in fiecare dimineata, cand il aspir scot cativa mucisori uscati si o secretie lichida, alba, care ma tem sa nu fie lapte... - are unele mese cand plange la san, chitaie dar nu ar da drumul sanului - are mese dupa care plange si e de neconsolat dar nu ca la colici, nu se gheia o pauzaste. Acum, am si citit multe despre refluxul gastro-esofagian, mi-e teama sa nu exagerez eu... El arata bine, ia in greutate corespunzator, doar ca nu doarme mai deloc ziua, atipeste 15-20 min, se trezeste plangand tare, tresare foarte des in somn si de cand doarme asa rau mi se pare ca ii cam tremura barbia. Ce parere aveti? Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
asa s-a manifestat la Bogdan refluxul + scaderea in greutate. de cand ii dau debridat a recuperat, nu mai are muci, nu mai regurgiteaza, nu mai plange neconsolat asa de mult. mergi la dr si vb cu el.
luana e jumatate de fiola = 5 ml/ zi/ 10 zile/ luna. ce ramane dai la caine sau iei tu. eu il aruncam ca nu imi place gustul
andreea nu sunt pro fluor. numai faptul ca se gaseste in otrava pt sobolani si mi se pare un argument destul de convingator apa e fluorinata asa ca din punctul meu de vedere e destul
klari are o rutina la somn? adica baita, bibe, rugaciune, cantecel, etc si apoi nani? daca ar avea o rutina ar intelege ca exista un loc de nani. al meu nu doarme ziua in patut dar noaptea e ok. de fiecare data, fie zi sau noapte, adoarme pe o perna si cand ma culc si eu il transfer in patut. eu il tin pe perna din cauza refluxului.
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
LoraG76 spune:
Eu stiu ca se zice ca mai bine sa adoarma in patut, dar nu ma pot abtine, nu ma lasa inima sa fac asta, mi-e draga asa, la mine-n brate. Si pe Iustina la fel o adormeam.
Drept e ca nu fac mai nimic cat e ziua de lunga, dar...perioada asta trece repede, mult prea repede.
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Klarisse spune:
Mai3 ma chinui sa institui o rutina ca sa inteleaga si el ce e cu somnul. Noaptea il adormim in brate dar dupa doarme dus la el in pat pana la urmatoarea masa. Ziua insa..daca adoarme si il depozitez in pat in 10 minute e trezit, furios ca ii este somn si normal iar in brate..iar il adorm apoi il depozitez in landou..la fel..in 10-20 de minute e sus..Dar daca il tin in brate doarme dus 3 ore.
Si mie mi-e drag de mor sa-l vad cum doarme mai ales ca face niste mutrite de-mi vine sa-l pap de falcute..insa pe termen lung..cred ca ar fi mai ok ca odata pus in pat sa stie ca urmeaza sa faca nani.
LoraG76 spune:
bebecris, e tare dragalas bebita David!
Am vazut o poza noua si cu bebelusa zambareata de ghiocela si cateva poze noi cu Alex de Puiutza, f.f. frumoase!
oramona, tanamera, andr33aaa, donna, pozele cu bebeii vostri le-am vazut ieri, sunt tare dragalasi toti!